freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από διαμέρισμα 64 τετραγωνικά σε…ΑΝΑΚΤΟΡΟ της Αγίας Παρασκευής”Θέλω τη ζωή μου πίσω!” λέει με έμφαση και προσθέτει: “Σκεφτόμουν χθες ότι ο γιος μου, που γίνεται 3 χρόνων αυτές τις μέρες, θα νομίζει μάλλον πως η “κανονική” ζωή είναι αυτό: σπίτι, σούπερ μάρκετ, άντε και μια μικρή βόλτα στη φύση”.Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό OK!. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καραντίνα και την οικογένειά της, στους γονείς της αλλά και στα παιδικά της χρόνια και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Σταματίνα Τσιμτσιλή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έμενα σε 60 τετραγωνικά, ξεκίνησα από χαμηλά χωρίς οικονομικές δυνατότητες»
Η συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Λίγες μέρες πριν από την άρση του lockdown, τι νιώθεις; Ανυπομονησία ή φόβο;

“Είναι περίεργες οι στιγμές που ζήσαμε και ζούμε. Ακόμα πιο περίεργο και πιο άσχημο είναι ότι με έναν τρόπο το συνηθίσαμε πια, ότι αυτή η ρουτίνα έγινε η νέα κανονικότητά μας.

Προσωπικά με τρομάζει λίγο που τα παιδιά μου ενθουσιάζονται όταν τους λέω να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Που θεωρούν πως αυτή η έξοδος είναι η μοναδική τους ευκαιρία να διασκεδάσουν και να δουν λίγο κόσμο. Κουράστηκα, δεν θα σ’ το κρύψω. Θέλω τη ζωή μου πίσω!” λέει με έμφαση και προσθέτει: “Σκεφτόμουν χθες ότι ο γιος μου, που γίνεται 3 χρόνων αυτές τις μέρες, θα νομίζει μάλλον πως η “κανονική” ζωή είναι αυτό: σπίτι, σούπερ μάρκετ, άντε και μια μικρή βόλτα στη φύση”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή 3
Σταματίνα Τσιμτσιλή 3

Δύο καραντίνες με τρία μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι, αφού το αντέξατε αυτό με τον Θέμη, μάλλον θα αντέξετε τα πάντα…

Πες το ψέματα! (Γελάει.) Για να είμαι δίκαιη, πάντως, η δική μας καραντίνα δεν ήταν αυστηρή, υπό την έννοια πως δεν ήμασταν δυο δραστήριοι άνθρωποι που κλείστηκαν ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι, χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Εγώ, για παράδειγμα, δεν σταμάτησα στιγμή να δουλεύω. Το ίδιο και ο Θέμης, ο οποίος μετέφερε την έδρα του στο σπίτι και εργαζόταν εκεί, μέσω Ζοοm, με τηλεδιασκέψεις κ.λπ. Αν καταφέρεις να νιώθεις ενεργός και να διατηρείς ένα πρόγραμμα, ένα ψήγμα, αν θες, από την παλιά σου καθημερινότητα, το πράγμα γίνεται πιο υποφερτό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή σύζυγος: Το υπέροχο σπίτι του λαμπερού ζευγαριού στην πιο in περιοχή των βορείων προαστείων

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός! Συμπληρώνουν 11 χρόνια ευτυχισμένου γάμου
Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός! Συμπληρώνουν 11 χρόνια ευτυχισμένου γάμου

Δεν νιώθεις καμιά φορά εγκλωβισμένη μέσα σε αυτή την αψεγάδιαστη δημόσια εικόνα σου, πιεσμένη να την προστατεύσεις;

Δεν πιέζομαι ιδιαίτερα. Απλώς με τα χρόνια έμαθα να προσέχω, να φιλτράρω κάπως τα πράγματα. Πέρσι, για παράδειγμα, μες στην καραντίνα, μια μέρα που είχα φτιάξει πίτσα για πρώτη φορά και ήμουν χαρούμενη, ανέβασα μια φωτογραφία μου στο Instagram. Και επειδή έτυχε να φοράω σορτσάκι και ήταν χειμώνας, δέχτηκα κάτι απίστευτα αρνητικά σχόλια. Το ίδιο και άλλη μια φορά, που φωτογραφήθηκα στη Ραφήνα, σε μια περίοδο που τα μέτρα για τη μετακίνηση ήταν κάπως πιο χαλαρά. Κατάλαβα λοιπόν πως επειδή ο κόσμος δέχεται μεγάλη πίεση και ψάχνει πιθανόν τρόπους να την εκτονώσει, πρέπει να είμαι πιο προσεκτική. Να μην προκαλώ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλυπτικό ατύχημα στον αέρα του Happy Day

Δεν σε θυμώνει όλο αυτό το cyber bullying;

Με θυμώνει, δεν θα σου πω ψέματα. Το έχω αποδεχτεί όμως και έχω μάθει κάπως να ζω με αυτό, από τη στιγμή που τα social media είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Τι άλλη επιλογή έχω; Να κλείσω τους λογαριασμούς μου; Όχι, δεν θα κάνω σε κανέναν αυτή τη χάρη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή σύζυγος: Το υπέροχο σπίτι του λαμπερού ζευγαριού στην πιο in περιοχή των βορείων προαστείων

Ποιο σχόλιο σε έχει ενοχλήσει πολύ;

Γενικώς, θυμώνω με σχόλια που εμπλέκουν άτομα της οικογένειάς μου, χωρίς να τα γνωρίζουν. Πες ό,τι θες για μένα, εφόσον εκτίθεμαι και έχω βήμα, λόγο και τρόπο να απαντήσω. Το να σχολιάζουν, όμως, τον άντρα μου ή τα παιδιά μου με ενοχλεί και με θυμώνει.Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από την Ύδρα στην Αρχαία Κόρινθο – Φωτογραφίες από τη νέα εξόρμησή της

Στάθηκα σε μια παιδική φωτογραφία σου – είσαι πολύ μικρή και λίγο λυπημένη. “Νιώθω την ανάγκη” γράφεις “να αγκαλιάσω αυτό το κοριτσάκι με τα μεγάλα μάτια και να του πω ότι όλα θα πάνε καλά”. Γιατί φοβόσουν πως κάτι θα πήγαινε στραβά;

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ηλικία ύψος και σπίτι χωρίς ρεύμα

Δεν φοβόμουν ακριβώς. Απλά, όταν εγώ άρχιζα τη ζωή μου, τίποτα δεν ήταν προδιαγεγραμμένο – ούτε η επιτυχία ούτε η ασφάλεια. Ξεκίνησα από ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών στα Άνω Πατήσια, με δυο γονείς που αγαπούσαν πολύ κι εμένα και την αδελφή μου, αλλά δεν είχαν τα οικονομικά μέσα να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά μας, τις σπουδές μας κ.λπ. Ένιωσα λοιπόν πως καμιά φορά πρέπει να “χαϊδεύουμε” το παιδάκι που έχουμε μέσα μας. Αυτό το παιδί που είμαστε εμείς και που είχε την αγωνία αν θα τα καταφέρει, αν θα προχωρήσει, αν θα πετύχει κι αν θα γίνει ένας καλός άνθρωπος. Πρέπει να το πιάσεις από το χέρι και να του πεις: “Εντάξει, όλα πήγαν καλά. Τα καταφέραμε”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή σπίτι ή παλάτι στην Αγία Παρασκευή

Η αμίμητης ομορφιάς και γλυκύτητας παρουσιάστρια έκανε μια θαυμαστή διαδρομή. Όχι πως αν παρέμενε στην περιοχή όππου μεγάλωσε, στο ίδιοο διαμέρισμα με τα λίγα τετραγωνικά δεν θα καμάρωνε το ίδιο για τον χαρακτήρα της. Όμως απέδειξε πως με δουλειά και καλή διάθεση, μπορείς να χτίσεις και παλάτια και μάλιστα παλάτια, όχι με νερό και άμμο!…

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σε ποιά περιοχή μένει η Τσιμτσιλή ”Από ένα διαμέρισμα 60 τ.μ στα Άνω Πατήσια στην Αγία Παρασκευή Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπίτι, στην Αγία Παρασκευή, με minimal αισθητική, με το λευκό και το ξύλο να παίζουν τον πρώτο ρόλο.

Θέμης Σοφός περιουσία! Για ΕΚΕΙΝΟΝ η μεγάλυτερη περιούσια είναι τα παιδιά

Η οικεία βέβαια είναι γεμάτη παιχνίδια, όπως είναι λογικό, ενώ ξεχωριστή θέση στο σπίτι έχει το πιάνο. Είναι γνωστή η αγάπη του δικηγόρου για τη ουσική την οποία έχουν πάρει και τα παιδιά του.

Στο σπίτι κυριαρχεί το ξύλο σε ανοιχτό καφέ χρώμα στο έδαφος και στην κουζίνα, ενώ η διακόσμηση του σπιτιού έχει μοντέρνες πινελιές καθώς και ο γκρίζος τους καναπές έχει ενσωματωμένο διακριτικό σχέδιο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή πλαστική! Έλληνες διάσημοι πριν και μετα τις πλαστικες

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η ίδια δεν διστάζει να μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους και να μας δείχνει τις ασχολίες τους μέσα σε αυτό, τι κάνει με τα παιδιά της, πώς παίζουν και πώς μαγειρεύουν.
Έξω από το σπίτι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το μπάρμεκιου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή 6

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner