Hit enter after type your search item

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μπορώ να το υποστηρίξω ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!

/
/
img

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μπορώ να το υποστηρίξω ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ! Πληροφορίες, δημοσιεύματα, φήμες… θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να επιστρέφει του χρόνου στον Alpha.

Μάλιστα, λέγεται πως η εκπομπή της θα ξεκινά στις 10:00, κάτι που σαφώς θα επηρεάσει το Happy Day -αν συμβεί- για το οποίο λέγεται ότι θα ξεκινάει νωρίτερα, 07:00 ή 07:30.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ… ΠΙΑΤΣΑ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα…

«Θα ξεκινάει η εκπομπή 07:30; Θα σου πω κάτι με την αγάπη που σου έχω, μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Οκτώ χρόνια το ραντεβού είναι ένα: στις 8 νταν! Πίστεψέ με, κι εγώ βιολογικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ούτε ένα λεπτό νωρίτερα. Με τρία παιδιά πώς να τα καταφέρεις.

8 η ώρα είναι πάντα το ραντεβού του Happy Day και χαίρομαι πάρα πολύ που πάντα είστε τόσο συνεπείς σε αυτό.

Κώστα μου για πάρτη σου, γι’ αυτό που είπες, μην το πάω και 08:15!», είπε ξεκάθαρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όποιοι κατάλαβαν… κατάλαβαν.

Να σημειώσουμε πως πληροφορίες αναφέρουν πως η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha. Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για επιστροφή στο κανάλι μετά από 5 χρόνια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα δύο αποβολές, ήταν πολύ δύσκολο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πήρε συνέντευξη απο την Μαριέττα Χρουσαλά που χαλάει την… πιάτσα

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την καθημερινότητά της, την οικογένειά της αλλά και τα τηλεοπτικά και επαγγελματικά της σχέδια.

Αποφασίσαμε να μείνουμε μέσα στην πανδημία στην Ελλάδα γιατί νιώσαμε ασφάλεια σε σχέση με την Αμερική.

Επειδή είμαστε μεγάλη οικογένεια, φοβόμασταν και προσέχαμε αρκετά, τηρήσαμε τα μέτρα.

Έχουμε εμβολιαστεί. Είχα άγχος γιατί είναι κάτι καινούργιο. Αλλά δεν υπήρχε επιλογή έπρεπε να γίνει

Δεν υπήρξε φθορά, με τον Λέοντα στην καραντίνα. Με τον άνδρα μου δε βαρεθήκαμε στην καραντίνα γιατί βρεθήκαμε με τα παιδιά μας, παίξαμε μαζί τους παιχνίδια, περάσαμε καλά, πολύ όμορφα.

Ελπίζω να πιστεύει και εκείνος το ίδιο. Κουραστήκαμε λίγο με το σχολείο διαδικτυακά.

Για το GNTM και το μέλλον της στην τηλεόραση: Θα σκεφτόμουνα να επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να επιστρέψω αν υπάρξει κάτι που να με ενδιαφέρει, να μου ταιριάζει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή και ο γάμος

Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Για άλλα ισχύει για άλλα δεν ισχύει Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις. Γενικά δεν έχω πει ότι σταμάτησα.

Απλά θέλω να είναι κάτι ωραίο. Υπάρχουν προτάσεις και συζητήσεις όμως. Ας μην πούμε για το GNTM, τώρα οι άνθρωποι βρίσκονται ήδη στα γυρίσματα.

Είμαι χαρούμενη γιατί με προσέγγισε μια μεγάλη αμερικανική εταιρία για τα σανδάλια μου. Μου ζήτησαν να σχεδιάσω την αρχαιοελληνική σειρά. Με βρήκαν στο Μιλάνο.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Παίζω φανατικά beach volley. Νομίζω πρέπει να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Τρώμε λαχανικά και φρούτα. Θα φάω και το γλυκό μου αλλά με μέτρα. Το βράδυ τρώμε λιγότερο. Μια σαλατούλα.

Ο σύζυγός μου θέλει και τέταρτο παιδί, αλλά με τα τρία είμαστε καλά, πιστεύω. Και είναι και ένα δυνατό νούμερο.

Έκανα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο για την επιστήμη της ευτυχίας.

Κάποιοι γεννιούνται πιο χαρούμενοι κάποιοι λιγότερο. Αυτό όμως φτιάχνει. Μαθαίνουμε πως μπορείς κάποιος να είναι πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :