Hit enter after type your search item

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το Happy Day!

/
/
img

Αντίστροφα μετρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρεμιέρα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα πίνει το πρωινό καφεδάκι της (για 7η συνεχόμενη χρονιά) με τους τηλεθεατές από το κανάλι του Alpha., έχοντας φέτος στην ομάδα της τον Χάρη Χριστόπουλο, στη θέση του Δημήτρη Παπανώτα.

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

Happy Days για όλους από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για 7η σεζόν για να έχουμε καθημερινά μια φωτεινή, αισιόδοξη… «Happy Day στον Alpha»!

Μαζί της η πιο κεφάτη ομάδα και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι φωτίζουν με όμορφα χρώματα την καθημερινότητά μας, ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να μας ενημερώσουν και να μας ψυχαγωγήσουν.

Στην παρέα της καθημερινά θα μοιράζουν νέα, ατάκες και χαμόγελα, οι: Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βαρθαλίτης.

Τον παλμό της επικαιρότητας θα δίνει ο Δήμος Βερύκιος.

Την πιο «Happy» συνταγή της τηλεόρασης ολοκληρώνουν διακεκριμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους:

Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς.

Σε γλυκές «αμαρτίες» θα μας παρασύρει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος.

Τα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ μαρτυρά ο Γιώργος Σατσίδης.

Τα ζωδιακά σφηνάκια της ημέρας σερβίρει ο Γιώργος Ματσάγκος.

Φως σε θέματα ψυχολογίας ρίχνει η Άννα Κανδαράκη.

Θέματα Παιδιού και Οικογένειας αγγίζει η Ζωή Κρονάκη.

Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 8:00 έρχεται μια… «Happy Day στον Alpha»!

14 Comments

  • Για να τα λέμε όλα ο σύζυγος μπορεί να είναι ρουντολφ το ελαφάκι με την κόκκινη μυτούλα που ήταν άβγαλτος και παντρευτηκε την ούσα, αλλά είναι μεγαλοδικηγόρος και γόνος.

  • Γόνος ψαριού????? Όλοι γόνοι κάποιου είμαστε. Και τα παιδιά σου γόνοι δικοί σου. Τι εννοείς γόνος. Σιγά τους αριστοκράτες. Στην Αγία Παρασκευή μένουν και κατάγονται από κάτι κατσικοχωρια της Πελοποννήσου. Και αυτός έγινε γνωστός από μια υπόθεση και το εκμεταλλεύτηκε μια χαρά. Τι μαλακίες λες τώρα. Αυτή η ηλιθιο τα μεγαλοποιει.

  • Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είναι κάποιος τυχαίος δικηγοράκος, παραλίγο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. Ότι είναι από οικογένεια μεγαλοδικηγόρων και τα αδέρφια του δικηγόροι κτλ. Από Αρχαία Κόρινθο κατάγεται. Παλιά ήταν δικηγόρος του Λιαγκα έτσι γνωρίστηκε με την Τσιμτσίλω. Τελευταία ήταν δικηγόρος της Πέμυς Ζούνη εναντίον της τζιβιτζιλούς.

  • Πωπωωωωωω……. Έπαθα!!!!!! Του Λιάγκα ε???? Από την Κόρινθο ε???? Μέσα από την αρχαία ή έξω???? Αριστοκράτες!!

  • Δεν υπάρχουν δικηγοράκοι. Υπάρχουν δικηγόροι επιστήμονες επαγγελματίες. Αν μπορείς γίνε και εσύ δικηγοράκος. Επίσης ο Θέμης δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους συναδέλφους του μην τρελαίνεσαι. Γόνος μεγαλοδικηγόροι και τρίχες κατσαρίδα. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ένας επαγγελματίας όπως όλοι οι άλλοι και πολύ του πέφτει η Τσιμτσιλή.

  • Εσύ ζεις στην προ κρίσης εποχή, οι περισσότεροι νέοι δικηγόροι χωρίς γνωριμίες και γονείς δικηγόρους ψωμολυσσάνε. Προς ενημέρωσή σου είμαι επιστήμονας από ανώτερη σχολή από αυτή της Νομικής και φυσικά όπως όλοι έχω κι εγώ τις δυσκολίες μου επαγγελματικά.

  • Δεν υπάρχει σχολή ανώτερη της νομικής. Μόνο την ιατρική αναγνωρίζω ανώτερη και σπουδαιότερη. Αν είσαι γιατρός το δέχομαι.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :