Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Φώτη Σεργουλόπουλου! ”Με είχε προσβάλλει”

Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Φώτη Σεργουλόπουλου! ”Με είχε προσβάλλει” Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να εστιάσει στη διάθεση του παρουσιαστή να εκφράσει για δεύτερη φορά ένα παράπονο για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” σχολίασαν στο Happy Day.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός!

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε την έκπληξή της με τα λεγόμενα του παρουσιαστή καθώς όπως είπε και ο ίδιος έχει εκφραστεί πολύ αρνητικά για διάφορα πρόσωπα στο παρελθόν αλλά και για την ίδια.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μού έκανε εντύπωση για αυτή την αποστροφή που έβγαλε προς κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και εξέφρασε στον καναπέ της Ναταλίας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, της παρέας, που έχει δουλέψει σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, ευγενής και δεν ήξερα ότι έχει πληγωθεί και έχει σιχαθεί τόσο πολύ αυτό τον χώρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίες: Μαζί με τα 3 παιδάκια της

Θυμάμαι πως κάποια στιγμή η Μαρία και ο Φώτης με είχαν σχολιάσει όπως δεν με έχει σχολιάσει άνθρωπος!

Τόσο έντονα που ήταν στα όρια του προσβλητικού και μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, έτυχε να το κουβεντιάσουμε και πήγα καλεσμένη στην εκπομπή τους. Θέλω να πω πως, όταν είσαι ο άμεσα σχολιαζόμενος και θιγόμενος, ποτέ δεν ξέρει αυτός που σχολιάζει που εσύ ενοχλείσαι.

Μπορεί ο Φώτης με την Μαρία να νόμιζαν πως κάνουν έναν αμιγώς χιουμοριστικό σχολιασμό αλλά κάποιες φορές τα πρόσωπα που σχολίαζαν να ένιωθαν όπως νιώθει τώρα ο Φώτης» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θαυμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Οδηγεί και χωρίς χέρια!!

Με τα σχόλια των συνεργατών της να ακολουθούν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε με μια νέα αναφορά στο περιστατικό που την είχε ενοχλήσει στο παρελθόν.

«Είχαν δείξει μια παλιά μου φωτογραφία και έλεγαν πως έχω αλλάξει εκείνο και το άλλο. Αυτοί μπορεί να το θεωρούσαν χιούμορ, εμένα με είχε στεναχωρήσει και προσβάλει».