freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τσακωμοί, αντιπαραθέσεις, εκνευρισμοί, μελλοντικά σχέδια, όνειρα. έκανε έναν απολογισμό της προσωπικής και επαγγελματικής πορείας της τα τελευταία χρόνια. Τσακωμοί, αντιπαραθέσεις, εκνευρισμοί, μελλοντικά σχέδια, όνειρα. Τα πάντα έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε με ειλικρίνεια για τα μελλοντικά της σχέδια, το όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει στη ζωή της, τους συνεργάτες της και την εκρηκτική σχέση της με τον Δήμο Βερύκιο, το γεγονός που την εκνευρίζει περισσότερο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, αλλά και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα ενδιαφερόταν για μια ενημερωτική εκπομπή
«Δεν έχω σχέδια γιατί απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα. Συνήθως καταστρώνεις ένα σχέδιο όταν θες να φύγεις από αυτό που είσαι » ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια πιο ενημερωτική εκπομπή μελλοντικά. Η ίδια παραδέχτηκε ότι έχει παραμελήσει την ιδιότητα της δημοσιογράφου, κυρίως για οικογενειακούς λόγους, για την ανατροφή των παιδιών της.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΘΕΜΗ ΣΟΦΟ: ”ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ”

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δήμο Βερύκιο: «Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει εύκολα έξω από τα ρούχα σου»
Όταν η κουβέντα μετατοπίστηκε στους συνεργάτες στο πάνελ της εκπομπής της “Happy Day“, η παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια. «Στην αρχή ξεκίνησα να τα πηγαίνω καλά όταν σταμάτησα να παρεξηγώ αυτά που μου λέει, όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι το στιλ του. Στην πορεία των χρόνων βρήκα και τα κουμπιά του και το πώς να ανεβοκατεβάζω το volume. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει εύκολα έξω από τα ρούχα σου» είπε, κάνοντας ειδική αναφορά στον Δήμο Βερύκιο. Μιλώντας για τους υπόλοιπους συνεργάτες της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε «Με τον Παπανώτα, όσο καυστικός κι αν είναι, είναι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζω την ευφυΐα του. Το χιούμορ το. Έχουμε χημεία. Το ίδιο και με την Τίνα αλλά και τον Κώστα. Με την Τίνα πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Εκτός από την αμέριστη αγάπη μας έχουμε κι έναν αμοιβαίο σεβασμό με τον Θέμη Σοφό”.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει γιατί δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η επιθυμία του Θέμου Σοφού για τέταρτο παιδί και η συνήθειά του που οδηγεί το ζευγάρι σε καβγάδες
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία του Θέμου Σοφού να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί αλλά τη συνήθειά του, που κάνει την παρουσιάστρια έξω φρενών. «Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δεν μπορώ και σωματικά. Δεν λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση του Τάκη Χατζή για το αν θα ακολουθούσε τον σύζυγό της σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο εξωτερικό, η απάντηση ήταν, δεν ήταν αρνητική. «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του. Θα έβαζα κάποιους αστερίσκους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για αυτό που την τσαντίζει περισσότερο στον σύζυγό της είπε, «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω πού είναι. Μου λέει στον δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο. Αυτή είναι η βασική αιτία καβγάδων μας. Γιατί δεν καβγαδίζουμε για ουσιώδη θέματα».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner