Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Όλα τα νέα για τους διάσημους! Βιογραφικό,ηλικία, ύψος

Σταμάτης Γαρδέλης: Πως και γιατί μπήκε στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ο 63 ετών διάσημος ηθοποιός; Γιατί ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν ήταν άραγε η εξαίρεση ενός κανόνα που θέλει όλους σχεδόν όσους έχουν γευτεί μαζικά τόση διασημότητα, να φτάνουν αντιμέτωποι με το “γιατί” δεν είχαν την ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας τους να λογαριάσουν πως όλα κάποτε τελειώνουν και τι κρίμα που δεν είχαν την γνώση ώστε να κρατήσουν “καβάτζα’ για κείνη την στιγμή; Πως ένας ένδοξος ηθοποιός που γνώρισε τόση ανταπόκριση από το γυναικείο φύλλο και τόσο σεβασμό από το αντρικό, έφτασε να χρειάζεται βοήθεια;

 

Πως δεν κατάφερε και εκείνος, ο νέος που στόλιζε με την αφίσσα του όλα τα κοριτσίστικα δωμάτια της δεκαετίς του 1980, να ξεμείνει από χρήματα, από ιδέες και αναγκάστηκε να…παραδώσει μετά από πίσεη ετών τα όπλα;

Πως και γιατί άραγε ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν ξέφυγε από την…κατάρα των διασήμων που θαυμάστηκαν πολύ;

 

Όταν λέμε “καβάτζα”, δεν μιλάμε μόνο για το οικονομικό κομμάτι.

Τι γίνεται όταν κάνεις τον κύκλο σου και δεν είσαι πια στην μόδα; Ένας, δεν βρέθηκε ένας να τους μιλ΄΄ησει για το ενδεχόμενο αυτό, ή οι ίδιοι είχαν κλείσει τ’ αφτιά τους και ιδού το αποτέλεσμα;

 

Γιατί να φτάνουν στο σημείο της…αυτοκτονίας; Γιατί να φτάνουν στο σημείο να ικανοποιούν κάποιους με την άσχημη τροπή της ζωής τους;

 

Γιατί οι ίδιοι να χουν αυτό να πολεμήσουν;

Στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης, σύμφωνα με την «ON time». Ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην «ON time» έφτασε μία φωτογραφία του Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”». Αφού επικοινώνησαν αρχικά με τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα, στη συνέχεια ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Στην επικοινωνία που είχαν με τον ηθοποιό, όπου και ενημερώθηκε για τις φωτογραφίες του στον αύλειο χώρο της Ψυχιατρικής Κλινικής στο «Δαφνί», ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνευρίστηκε λέγοντας: «Είχα μια προσωπική στιγμή με ένα φίλο να με ενισχύσει ψυχολογικά εδώ που βρίσκομαι».

Ακολούθησε η εξής συνομιλία:

Κύριε Γαρδέλη, ισχύει ότι νοσηλεύεστε εδώ και μία εβδομάδα στο Α’ Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί;

Ναι, ισχύει

Συνέβη κάτι στη ζωή σας; Θέλετε να μας πείτε τι έγινε;
Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα.

Δηλαδή;

Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μου το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περίοικους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω.

«Κάνεις ένα όνειρο και γίνεται εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε αναφέρει: «Όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και το δεύτερο πλειστηριασμό τώρα, εκτός και αν προλάβω και τα γκρεμίσω, βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω.

 

Το συμπλεγματικό στην όλη ιστορία είναι ότι εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης. Γιατί αγόρασα μία έκταση, την έβαλα στο υποθηκοφυλακείο, πληρώνω ΕΝΦΙΑ, πληρώνω κανονικά τους φόρους μου, την έχω τακτοποιήσει με τον νόμο 4014, μετά βγήκαν και είπαν ότι είναι δασικά και δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι και έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο, το οποίο αρχίζει και τοκίζεται από τότε, εδώ και 15 χρόνια.

Σταμάτης Γαρδέλης Δαφνί 2023

Η εφορία σου λέει εγώ θέλω τα λεφτά μου, βρες τα με το κράτος, με τις υπηρεσίες οι οποίες δεν συνεννοούνται.

Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου τον χρόνο μου και τον κόπο μου που έχω δώσει εδώ μέσα. Με κοροϊδέψανε, τρέχω συνέχεια στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Κάνεις ένα όνειρο και γίνεται εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο».

Σταμάτης Γαρδέλης Δαφνί: Το βιογραφικό ! Τα 2 σπίτια στον πλειστηριασμό. Ηλικία, ύψος, σχέση κιλά καταγωγή

 

Σταμάτης Γαρδέλης
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση 1 Μαΐου 1960
Αθήνα,Πλάκα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες

Σταμάτης Γαρδέλης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΗΛΙΚΙΑ του το ύψος, η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, η ΚΑΡΙΕΡΑ του

Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός

Ο Σταμάτης Γαρδέλης (Αθήνα 1 Μαΐου 1960-) είναι Έλληνας ηθοποιός.

 

 

 

 

Βιογραφία
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, σε ηλικία 21 ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη Τα τσακάλια. Αμέσως καθιερώθηκε και έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον κόσμο, κυρίως στην νεολαία της εποχής.

Έπειτα ξεκίνησε η ανοδική πορεία στην καριέρα του με πολλές επιτυχημένες εμπορικά ταινίες (κάποιες για τον κινηματογράφο αλλά οι περισσότερες για την αγορά του βίντεο, που βρισκόταν τότε στην χρυσή περίοδό της)

 

Σταμάτης Γαρδέλης βιογραφικό! Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή, το υψος και τα κιλά Σταμάτης Γαρδέλης

 

Η Φάρμα: “ΣΚΑΝΔΑΛΟ” με τον Σταμάτη Γαρδέλη

όπως Βασικά καλησπέρα σας (Οι ραδιοπειρατές), Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, Σατανάδες στα σχολεία, Ταξίδι στην πρωτεύουσα, Καμικάζι αγάπη μου, Οι

επικίνδυνοι, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Όταν οι ρόδες χορεύουν, Περάστε φιλήστε τελειώσατε. Έτσι, ο Σταμάτης Γαρδέλης μετατράπηκε σε ποπ είδωλο της δεκαετίας του 1980 και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.

Κατά τον ίδιο, εγκλωβίστηκε εν μέρει στους ρόλους αυτούς, γνωρίζοντας την προκατάληψη και την απόρριψη όταν προσπαθούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ασχολούμενος κυρίως με το θέατρο.

 

Το 2010 – 2011 πραγματοποίησε διπλή επιστροφή στα τηλεοπτικά πράγματα, συμμετέχοντας ως διαγωνιζόμενος στο πρόγραμμα Dancing with the Stars του ANT1 και κάνοντας εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά και του MEGA Μίλα μου Βρώμικα. Συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο του τηλεοπτικού σόου Your Face Sounds Familiar που προβλήθηκε απο τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 την περίοδο Φεβρουάριος-Μάιος 2016.

Σταμάτης Γαρδέλης: Σε πλειστηριασμό το σπίτι του – Έχω χρέος 80.000 ευρώ, λέει

Με κατεδάφιση απειλείται το σπίτι του Σταμάτη Γαρδέλη στο Πόρτο Γερμενό.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έχει ένα μεγάλο χρέος, γεγονός που οδήγησε το σπίτι του να βγει σε πλειστηριασμό.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε αρχικά: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό.

Σταμάτης Γαρδέλης

Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη κι εξήγησε την άποψή του.

«Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά, δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στη Φαίη Σκορδά για όσα μου είπε. Χαζομάρα μου που είπα “βγάλε το ακουστικό”», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

 

Γιατί ο Σταμάτης Γαρδέλης μπήκε στο Δαφνί;

αυτοκτονικές τάσεις – Οι δηλώσεις του ίδιου

ΟΣταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, ο ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Σταμάτης Γαρδέλης ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Μάλιστα, στην εφημερίδα «ON time» έφτασε μία φωτογραφία του δημοσιογράφου Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”». Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με το δημοσιογράφο – συγγραφέα και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας: «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Σταμάτης Γαρδέλης: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Σε επικοινωνία της Σάσας Σταμάτη με τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε το γεγονός: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο.

 

Σταμάτης Γαρδέλης Δαφνί Σταμάτης Γαρδέλης Δαφνί 2023

Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι περιπέτειες για το ακίνητο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο ίδιος τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιοκτησία την οποία, όπως έχει πει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν, είχε αγοράσει κανονικά.

 

Στη συνέχεια, όμως, η Πολεοδομία το χαρακτήρισε δασικό, με αποτέλεσμα να του επιβάλει πρόστιμο. Στο συγκεκριμένο σπίτι ο ηθοποιός έχει καταβάλει πολλή προσωπική εργασία και, όπως έχει πει, όλες οι κατασκευές έχουν γίνει από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα αυτά είναι προς κατεδάφιση και την ίδια στιγμή ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :