Με νέο hit και video clip με συμμετοχές – έκπληξη υποδέχεται το καλοκαίρι ο STAN Αντιπαριώτης!

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records και την Icon Music Records, το «Δεν Φταις Εσύ», ένα τραγούδι γεμά" />

Hit enter after type your search item

STAN Αντιπαριώτης: Συμμετοχές – έκπληξη στο νέο του video clip!

/
/
img

Με νέο hit και video clip με συμμετοχές – έκπληξη υποδέχεται το καλοκαίρι ο STAN Αντιπαριώτης!

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records και την Icon Music Records, το «Δεν Φταις Εσύ», ένα τραγούδι γεμάτο ρυθμό και ανεβασμένη διάθεση, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι. Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, το τραγούδι θα μεταδίδεται από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν ο ίδιος ο STAN Αντιπαριώτης και ο Στέλιος Λεγάκης, ενώ το video clip, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, είναι άκρως ανατρεπτικό!

Όπως φαίνεται και στο teaser που μόλις κυκλοφόρησε, στο video ο STAN Αντιπαριώτης ενώνει τις δυνάμεις του, μεταξύ άλλων, και με δύο ακόμα ταλαντούχους συναδέλφους του, τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Χρήστο Ζώτο, σε μία αντροπαρέα που… θα κλέψει τις εντυπώσεις, υπό τους ήχους του «Δεν Φταις Εσύ»!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :