freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Στάθης Μαντζώρος σύζυγος, καταγωγή, βιογραφικό, οικογένεια, σειρές, ηλικία, ύψος, κιλά, σπουδές… Ο Στάθης Μαντζώρος είναι ένας ηθοποιός με πολύ σημαντική καριέρα στην υποκριτική, σπουδαίες συνεργασίες και πολύ προσεγμένα βήματα. Φέτος, ενσαρκώνει τον καφετζή Παντελή Αγγελάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός” που απολαμβάνουμε καθημερινά.

Στάθης Μαντζώρος (ηθοποιος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1973 και είναι 48 χρονών Κατάγεται από τη Λιβαδειά Κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν Είναι παντρεμένος κι έχει δύο γιους 8 και 5 ετών
Ανήκει στο ζώδιο του Κριού Ο Στάθης Μαντζώρος είναι Έλληνας ηθοποιός

Στάθης Μαντζώρος: Αυτή ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στον Σασμό

«Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα», λέει ο Στάθης Μαντζώρος.

Στάθης Μαντζώρος σύζυγος

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου έδωσε ο Στάθης Μαντζώρος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στον Σασμό.

Στάθης Μαντζώρος: Τι αναμνήσεις κρατάει από τις Άγριες Μέλισσες;

 

Ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή για εσάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή και εκείνος με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του.

Στάθης Μαντζώρος ηλικία

Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό κι έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

 

Σασμός: Όλα στο κόκκινο στον δεύτερο κύκλο

Σασμός: “Μου περιέγραψαν τον ρόλο μου, δεν υπήρχε στο βιβλίο”

 

Κέρδισα δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου.

Κέρδισα την συνειδητοποίηση, ότι αυτό που συμβαίνει με τη πανδημία δεν έγινε τυχαία. Το προετοιμάζαμε ή το αφήσαμε να συμβεί. Ο πλανήτης δεν μας ανήκει όσο και εάν αυτό θέλουμε να πιστεύουμε.

Καλό είναι ο καθένας να κάνει τον απολογισμό του και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την σωτηρία γιατί υπάρχει και η τεχνογνωσία και το χρήμα.

Λείπει μόνο ο σεβασμός για την ισορροπία της φύσης.

Με σόκαρε η εικόνα των άδειων θεάτρων και των ανθρώπων να περπατούν με μάσκες και να κοιτάνε προς τα κάτω. Ο φόβος τού να σηκώσουν το κεφάλι σε όλα τα επίπεδα.

Στάθης Μαντζώρος σύζυγος καταγωγή

Χάθηκα στο «γιατί» και αποφάσισα να επικεντρωθώ στο «τι κάνω τώρα».

Κέρδισα δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Ζωγραφίσαμε και φτιάξαμε φανταστικούς κόσμους για να φύγουμε από τις οθόνες.
Κάναμε πολλές βόλτες στου Φιλοπάππου καταλήγοντας στην Ακρόπολη και αυτό ήταν μια παρηγοριά.

Διάβασα βιβλία και είδα ταινίες που χρωστούσα στον εαυτό μου και ασχολήθηκα δημιουργικά με την γη καλλιεργώντας και ακούγοντας τα φυτά.

Τελικά δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία όπου η ανθρωπότητα δοκιμάζεται. Πάντα, θα υπάρχει τρόπος για να πηγαίνει μπροστά μέσα από όλες τις αντιξοότητες. Και εδώ που τα λέμε κάθε τέλος σε εισαγωγικά είναι μια αρχή και μια επανεκκίνηση.

Ο πλανήτης δεν μας ανήκει. Επαναλαμβάνω: Μάς δανείστηκε και οφείλουμε να τον παραδώσουμε στους επομένους. Όχι χειρότερο! Εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τον διορθώσουμε θα είναι ευχής έργον.

Διαβάστε ακόμα: O Στάθης Μαντζώρος, o οποίος υποδύεται στη σειρά Σασμός τον Παντελή που έχει το καφενείο του χωριού, έχει παντρευτεί μία κούκλα γυναίκα!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πρώτη φορά: «Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τη γυμναστική αλλά αγαπάει πάρα πολύ το θέατρο.»!

Και ανέφερε πως γνωρίστηκαν: «Γνωριζόμασταν, ήρθαμε πιο κοντά και ξεκινήσαμε να κάνουμε την οικογένειά μας. Και τη διεκδίκησα, και έρωτας με την πρώτη ματιά ήτανε. Ήταν έντονο και το ακολούθησα»!

Ο Στάθης με την σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, δύο αγοράκια!

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είχε πει ο τηλεοπτικός Παντελής: Ο τηλεοπτικός Παντελής της σειράς Σασμός, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έγινα πατέρας στα 38. Το πήρα μεγάλος απόφαση. Έχω δύο παιδιά, αγόρια και τα δύο, 9 και 6 ετών. Στο πρώτο παιδί, στον Γιάννο, υπήρχε το άγχος γιατί ήταν όλα άγνωστα. Έγινα και αγχωτικός και υπερπροστατευτικός. Όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος τα πράγματα ισορρόπησαν».  Στάθης Μαντζώρος σύζυγος 2

Και είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας του πρωτότοκου γιου του: «Όταν ο πρώτος γιος μου ήταν μικρός, νομίζω δύο ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Μέχρι να τον πάω στο Παίδων – να είναι καλά οι γιατροί εκεί που τον βοήθησαν και επανήλθε – ζορίστηκα πάρα πολύ. Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτή ήταν μια έντονη εμπειρία, δυσκολεύτηκα, έκανα προσευχές, δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα εκείνη την ημέρα. Το έντερο του παιδιού επανήλθε μόνο του. Πιστεύω στον Θεό, είναι κάτι που το θέλω στη ζωή μου».

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :