Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Στάθης Παναγιωτόπουλος ΓΑΜΟΣ! ΚΡΥΦΑ στην ΑΛΟΝΗΣΟ! Έτσι ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Ποια είναι η ΣΥΖΥΓΟΣ του

/
/
/
777 Views

Στάθης Παναγιωτόπουλος γάμος! ΚΡΥΦΑ στην ΑΛΟΝΗΣΟ! Έτσι ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Ποια είναι η ΣΥΖΥΓΟΣ του. Αυτά τα απίθανα σενέρια, επιβεβαιώνεται μία ακόμα φορά πως τα γράφει μόνο η ίδια η ζωή. Εκεί που λες δεν μπορεί, αυτό ακριβώς…μπορεί. Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Τώρα πως μία γυναίκα ενώ γνώριζε την δράση του ή τουλάχιστον γνώριζε όχι μόνο όσα ο ίδιος ο Στάθης Πανγιωτόπουλος της είπε, αλλά γνώριζε και την πλευρά του…θύματος, να κάνει έναν γάμο μαζί με τον παρουσιαστή και ενώ η υπόθεση θα …έσκαγε από στιγμή σε στιγμή, μόνο εκείνη μπορεί να ξέρει.

Όλοι εμείς θα έπρεπε να βρεθούμε στην θέση της μάλλον για να καταλάβουμε την αντίδραση της, τις επιλογές της όμορφης αυτής κοπέλας, που προτίμησε να σταθεί με τον πιο επιβεβαιωτικό τρόπο στον σύζυγο της και ενώ ήξερε πολύ κακά τι είχε κάνει.

Μόνο εκείνη μπορεί να μας πει. Επειδή για μας τους…απέξω φαντάζει τόσο περίεργο αυτό που επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μας φαίνεται τόσο άκαιρο, τόσο ανεξήγητο, που μάλλον δεν τα γνωρίζουμε όλα. Μόνο αυτό μπορούμε να υποθέσουμε.

 

Οπότε, εμείς τουλάχιστον έχουμε εκπλαγεί αρκετά, ώστε να μην έχουμε άποψη…

Πάμε λοιπόν – έστω κια καθυστερημένα – στην είδηση. Στην έιδηση που έσκασε πριν λίγο και θέλει χωρίς αμφιβολίες όπως ακούσαμε από τα χείλη της Τατιάνας Στεφανίδου, τον Στάθη Παναγιωτόπουλος, παντρεμένο ήδη. Πρόσφατα παντρεμένο. Μόλις ενάμιση μήνα πριν. Υπάρχει και χθεσινή φωτογραφία του με την σύζυγο του.

Το να κυκλοφορήσει σε κοτζάμ πόλη μέσα στον ωκεανό τον smart phones, θα ήταν απίθανο να μην φωτογραφηθεί,….αλλά και ε΄δω ίσως υπάρχει εξήγηση. Στο μαγαζί που πήγε για φαγητό, δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες εκείνη την ώρα! Ουπσ!

Ορίστε μια αντίφαση πρώτης τάξης. Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε πως οι άνθρωποι του μαγαζιού είπαν πως δεν τον είδαν και ήταν κάθετοι σ’ αυτό.
Η υπερταλαντούχα δημοσιογράφος και γοητευτικότατη παρουσιάστρια είπε επίσης πως στο μαγαζί εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες.

Άρα; Από που είχε την φωτογραφία, και ποιος..πελάτης της έδωσε τόσο αυτή την φωτογραφία, όσο και τις πληροφορίες; Ακόμα, ανέφερε το όνομα του μαγαζιού…

Μετά τον σάλο για τη διαρροή βίντεο και εικόνων από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε σελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα, το τέλος του από ακόμα μία επαγγελματική στέγη, τη δημόσια απολογία των Κανάκη, Σερβετά και Κιούση, στο φως της δημοσιότητας έρχεται ακόμα μία αποκάλυψη βόμβα.

Το T-live και η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτουν για πρώτη φορά ότι την ώρα που το μεσημέρι της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, την ώρα δηλαδή που…

Στάθης Παναγιωτόπουλος! ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΙΛΗΣΕ! Όλο το ΜΑΡΤΥΡΙΟ της ΠΡΩΗΝ του!

….σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και στο διαδίκτυο γινόταν χαμός με το ζήτημα της διαπόμπευσης της πρώην συντρόφου του σε «ροζ» ιστοσελίδες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνέτρωγε σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης μαζί με τη… σύζυγό του.

Από τους ανθρώπους του εστιατορίου “Ο Ανέστης” δεν παραδέχτηκε κανείς ότι τον είδε…

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15.00 της Τρίτης 14ης Δεκεμβρίου και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε με πιστωτική κάρτα.
Στάθης Παναγιωτόπουλος!

Η αποκάλυψη βόμβα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, όπως αποκαλύπτεται σήμερα μέσα από το T-live

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Μαριλένα Μπάμπου, την 1η Νοεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο.

Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Πως ΚΑΤΕΛΗΞΕ στο…ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ το καλό παιδί των ΕΡΤΖΙΑΝΩΝ! Ηλικία, ύψος, καταγωγή

Μάλιστα, η κοπέλα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που διαπομπεύτηκε, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως είχε συναντήσει τη σύζυγο του παρουσιαστή και της είχε εξομολογηθεί τον Γολγοθά της…

https://www.youtube.com/watch?v=JS27G2_DRiI

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :