Στάθης Παναγιωτόπουλος: “ΗΘΕΛΑΝ και τα ΕΠΑΘΑΝ” ΧΑΜΟΣ με τα όσα ειπώθηκαν για τα ροζ βίντεο!…

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “ΗΘΕΛΑΝ και τα ΕΠΑΘΑΝ” ΧΑΜΟΣ με τα όσα ειπώθηκαν για τα ροζ βίντεο!…. Οι θέσεις που έχουν πάρει μέχρι στιγμής ήταν όλες καταδικαστικές όσο του άρμοζε σύμφωνα με τα αισθητήρια κια την κρίση της κοινής γνώμης. Όμως δεν ήταν όλες οι απόψεις ίδιες και όχι μόνο δεν ήταν αλλά φάνταζαν και εκ διαμέτρου αντίθετες.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το κείμενο του για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το οποίο έσπειρε τον σάλο ειδικά στο twitter.

«Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν.

Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν» έγραψε μεταξύ άλλων.

Στάθης Παναγιωτόπουλος! Χέρι – χέρι με την συζυγό του μέτα τα ροζ βίντεο

Αναμπουμπούλα στο Μαρούσι – Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή από την τυχαία συνάντησή της με…
Η απάντηση του Δανίκα για την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου

«Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του. Όταν καπνίζω κινδυνεύω να πάθω καρκίνο, όταν δεν εμβολιάζομαι κινδυνεύω να πεθάνω.

Ο κατεξοχήν υπεύθυνος είναι αυτός, ο κατάπτυστος, αυτός ο αρβυλόμαγκας.

Όμως, καθένας από εμάς έχει την προσωπική του ευθύνη. Πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα και κάθε άντρας να ξέρει ποιον βάζει στο κραβάτι. Η γυναίκα είναι ανώτερη από τον άντρα, αυτό πιστεύω εγώ.

Την θεωρώ υπεύθυνο άτομο, οπότε ο καθένας έχει τις ευθύνες του. Πώς βιντεοσκοπείσαι; Δεν περνάει από το μυαλό σου η σκέψη, η υποψία; Η βασική ευθύνη είναι δική του. Αν παρεξηγήθηκα ζητάω συγγνώμη», είπε ο Δημήτρης Δανίκας.

Στάθης Παναγιωτόπουλος όλη η ΑΠΟΛΟΓΙΑ: Την ΕΒΡΙΣΚΑ με τα ΣΧΟΛΙΑ κάτω από το ΠΟΡΝΟ!

Νέες δηλώσεις του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την απόφαση

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (29/12) ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη διαρροή των προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

«Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη γιατί κατέστη εφικτό να κρατήσουμε την υπόθεση σε αυτό το στάδιο της ανάκριση, δεδομένης της άσκησης της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τις δύο τελευταία πράξεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: "ΗΘΕΛΑΝ και τα ΕΠΑΘΑΝ" ΧΑΜΟΣ με τα όσα ειπώθηκαν για τα ροζ βίντεο!...
Στάθης Παναγιωτόπουλος: “ΗΘΕΛΑΝ και τα ΕΠΑΘΑΝ” ΧΑΜΟΣ με τα όσα ειπώθηκαν για τα ροζ βίντεο!…

Ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο της ανάκρισης να γίνει κατανοητό ότι ο εντολέας μου δεν είναι ύποπτος για νέες αξιόποινες πράξεις ή ύποπτος φυγής.

Πέρα από την ικανοποίηση που νιώθει αφού αφέθηκε ελεύθερος.

Το πως είναι ένας άνθρωπος που κρατήθηκε για δύο κακουργήματα, είναι αυτονόητο πως μπορεί να νιώθει.

Όσο και αν κατηγορήθηκε για συμπεριφορές που πραγματικά έχουν ιδιαίτερη απαξία, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους.

Η οικογένειά του τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα και φυσικά ο αδερφός του είναι πάντα στο πλευρό του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.