Hit enter after type your search item

Στάθης Παναγιωτόπουλος: ΛΑΔΙ – ΜΕΛΙ προσπαθεί να ΒΓΑΛΕΙ τους Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη!!!…(+ το βιογραφικό του)! Το πιστεύεις ότι δεν γνώριζαν τίποτα; Και όπως ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης είχε πει στην υπουργό πολιτισμού, τότε μετά την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, πως όφειλε να γνωρίζει τους συνεργάτες της είχε πει με οξύ ύφος, αυστηρό τόνο και θυμό. Τόνισε μάλιστα πως οι ράδιο αρβύλα – τους έφερε ως παράδειγμα προς μίμιση προφανώς – έναν νέο συνεργάτη πάνε να πάρουν και τον περνούν από χίλια κύματα.

Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε στον διαδύκτιο χθες το βράδυ η επικαιρότητα γύρω από το θε΄μα που έσκασε σαν βόμβα πραγματικά με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη και των ΄ραδιο Αρβύλα!

ο Αντώνης Κανάκης που έκανε ολόκληρο μάθημα περι ευθιξίας, που έβγαλε ολόκληρο λογίδριο όταν συνέλαβαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας γεμάτος θυμό τηλεοπτικό ότι όπως οι ράδιο αρβύλα περνούν από κόσκινο τους συνεργάτες τους, τον έστω και έναν καινούργιο που πρόκειται να εντάξουν στην ομάδα τους, έτσι δεν γίνεται η υπουργός πολιτισμού να μην γνωρίζει ποιον διορίζει.

Δεν γίνεται να μην γνωρίζει τον Δημήτρη Λιγνάδη και πως…είναι υποχρεωμένη να τον γνωρίζει!

 

Αυτό το βίντεο δεν ξεχάστηκε από κάποιος χθες και ανέβηκε στο διαδύκτιο συνοδευόμενο με ειρωνικά προς το π΄ροσωπο του Αντώνη Κανάκη σχόλια. (Μπορείτε να το δέιτε στο τέλος της ανάρτησης, ανεβασμένο από χρήστη του twitter).

Δεν πρόλαβε βέβαια να συνειδητοποιήσουμε για τι πράγμα κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, και δέυτερη είδηση έπεσε κεραυνός. Τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στην εκπομπή των ράδιο αρβύλα προέβη σε καταγγελία:

 

Όσα καταγγέλλει η τραγουδίστρια Chrysa, η οποία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στις αρχές του 2021.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το Ράδιο Αρβύλα, όμως, οι καταγγελίες φαίνεται πως δεν έχουν τέλος.

Η γνωστή τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDYST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή, καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Chrysa γράφει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τα εξής: «Τώρα λοιπόν που όλα βγήκαν στη φόρα, έχω και εγώ να πω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο.

Όταν ακόμη ήμουν ανήλικη, έπαιζε σε ένα beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο το οποίο μου φάνηκε αστείο και γέλασα.

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή, λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη εφόσον διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο μπαρ όπου βρισκόταν και ο ίδιος.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, η ΚΑΡΙΕΡΑ του παρουσιαστή που ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ…

Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα, άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρισα σοκαρισμένη και ο ίδιος με ρώτησε «ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα».

Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και στη συνέχεια αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δεν θέλω να αναφέρω τώρα λόγω της χυδαιότητας αυτών.

Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε.

Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του που ήμουν ανήλικη και δεν θα μπορούσαμε να… «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας «πολύ κρίμα…».

Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ. Ακόμη και όταν πήγα στην εκπομπή του για να παίξουμε με τη μπάντα με κοίταξε και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια.

Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη.

 

Δεν φοβάμαι πια. Είμαστε όλες μαζί.

Όλα τα καθάρματα δεν θα τη γλιτώσετε».

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Crysa και των OCEADYST στην έναρξη των Ράδιο Αρβύλα.

Η εμφάνισή της είχε γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2021.

Δεν φοβάμαι πια. Είμαστε όλες μαζί.

Όλα τα καθάρματα δεν θα τη γλιτώσετε».

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Crysa και των OCEADYST στην έναρξη των Ράδιο Αρβύλα.

Η εμφάνισή της είχε γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2021.

 

Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη.

Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Ελένη Μενεγάκη – Αντώνης Κανάκης: ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ απόψε το ΒΡΑΔΙ!

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter… τον γνωστό παρουσιαστή, ενώ δεν φάνηκαν να δέχονται -τουλάχιστον, όχι όλοι- την εξήγηση των συμπαρουσιαστών του, ότι «δεν γνώριζαν». Δείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικότερα «τιτιβίσματα»:

 

 

2

 

3
4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Στάθης Παναγιωτόπουλος βιογραφικό!

Αυτή η δυσάρεστη είδηση ήρθε να σκεπάσει ή καλύτερα να θολώσει την εικόνα που είχαν οι περισσότεροι για κείνον. Όσοι τον γνωρίζαμε από τηλεόρασης δεν θα περιμέναμε ποτέ να κατηγορηθεί για κάτι τόσο σοβαρό, όπως το να αναρτά στο διαδύκτιο προσωπικές ερωτικές στιγμές τις κοπέλας του όχι με ένα αλλά τρία βίντεο το ένα σύμφωνα με όσα τον κατηγορεί ενώ του είχε ήδη κάνει μήνυση). Όπως είπαν οι Ράδιο Αρβύλα και πρώτος ο Αντώνης Κανάκης από την εκπομπή, το θέμα είναι ηθικό για κείνοςυ και δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε δικαστική έκβαση. Απαιτούσαν και περίμεναν από τον τόσα χρόνια στενό συνεργά τη τους, να τους ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα που κρατάει μάλιστα όπως πληροφορήθηκαν, από το 2018. Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον απολαμβάναμε καθημερινά (τώρα πια αποτελεί παρελθόν για τυς ράδιο Αρβύλα) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, στο “Ράδιο Αρβύλα” Δευτέρα με Πέμπτη και Παρασκευές στο “Βινύλιο” παρέα με τους: Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.

Αντώνης Κανάκης: Του έκλεισε το μάτι, του ψιθύρισε στ’ αφτί και τον κάλεσε σε…ομερτά!

Όσα δε γνωρίζαμε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

Γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου του 1963
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι 58 ετών
Ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ
Κατάγεται από την Αλόννησο
Σπούδασε Aγγλική Φιλολογία στο A.Π.Θ.

Αργότερα έπιασε δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, όπου έμεινε 13 χρόνια. Mετά βαρέθηκε και παραιτήθηκε
Στάθης Παναγιωτόπουλος Ράδιο Αρβύλα

Tο 1982 έγραψε βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα

Tο 1983 άρχισε να γράφει στο περιοδικό Ποπ + Pοκ και αργότερα σε άλλα μουσικά περιοδικά, αλλά και σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης

Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικές, ενώ έχει μεταδώσει και ματς στην EPA Σπορ
Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή, είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza» και άλλες

Στάθης Παναγιωτόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, η ΚΑΡΙΕΡΑ του παρουσιαστή που ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ...
Στάθης Παναγιωτόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, η ΚΑΡΙΕΡΑ του παρουσιαστή που ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ…

Στάθης Παναγιωτόπουλος βιογραφικό

Από το 2005 ως το 2008 παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικό Αρκούδι» αρχικά στην ΕΡΤ3, στη συνέχεια στη ΝΕΤ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τον Απρίλιο του 2008 συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”

Από το Νοέμβριο του 2002 ως το φθινόπωρο του 2007 διατηρούσε μια χιουμοριστική εκπομπή με τίτλο «Σκυλίσια Μέρα», 13:00-15:00 η ώρα στον 1055 Rock της Θεσσαλονίκης

Έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion»
Στάθης Παναγιωτόπουλος Ράδιο Αρβύλα

Η προσωπική του ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Συνέντευξη στη RealLife και στην Πολυξένη Καραμίχα έδωσε προ 2 ετών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δήλωσε ερωτευμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία και έτοιμος να κάνει οικογένεια.

 

Είσαι ερωτευμένος;

Εδώ και μισό χρόνο είμαι απολύτως ερωτευμένος, απολύτως δεσμευμένος και απολύτως ευτυχισμένος.

Για όλα φταίει μια γυναίκα φυσικά, που λέει και το τραγούδι.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, θέλω δηλαδή, διότι θα μπορούσα να σου μιλάω για εκείνη όλη την ώρα.

Θα σου πω απλώς, ότι πρόκειται για τον καλύτερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ.

Η καλοσύνη της, το ηθικό της ανάστημα και ο χαρακτήρας της με γεμίζουν θαυμασμό, εκτίμηση και αγάπη.

Αυτή τη σύντροφο ονειρευόμουν πάντα, με αυτή θέλω να δημιουργήσω οικογένεια και αισθάνομαι πολύ τυχερός που τη βρήκα, έστω και αργά στη ζωή-τη δική μου, εκείνη είναι πιτσιρίκα ακόμη.

Βόμβα! Αντώνης Κανάκης και Σκάι στους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ για το “ΓΥΜΝΟ” Big Brother

Η σχέση μας με έχει επηρεάσει πολύ, μου έχει αναδιατάξει τον τρόπο σκέψης και αντίδρασης προς τη ζωή και μου έχει δώσει ένα ισχυρότατο κίνητρο για δημιουργία, για καλύτερα πράγματα.

 

Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς; Είναι ένας δεσμός για τον οποίο σχεδόν από την πρώτη στιγμή ήξερα βαθιά μέσα μου ότι είναι καθοριστικός, αυτός που θα διαρκέσει ως το τέλος.

Θέλεις να μας πεις περισσότερα πράγματα για εκείνη;

 

Μας αρέσει να κρατάμε τη σχέση μας για εμάς και το πολύ στενό φιλικό μας περιβάλλον, για αυτό δεν θέλω να πω πολλά.

Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό μου περιβάλλον, είναι επαγγελματικά και γενικώς ανεξάρτητη και όταν ευοδωθεί η σχέση μας, εννοώ όταν παντρευτούμε και δημιουργήσουμε οικογένεια, σαφώς και δεν θα το κρατήσουμε μυστικό, αλλά ούτε θα επιδιώξουμε τη δημοσιότητα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :