Hit enter after type your search item

Στάθης Παναγιωτόπουλος: ΟΡΓΗ με την αποκάλυψη πως ΑΝΕΒΑΖΕ ερωτικές στιγμές της ΚΟΠΕΛΑ του σε ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ! Οργή και τα κατά των Ράδιο Αρβύλα στο twitter!! Μετά την ασύλΛηπτη είδηση πως το επί χρόνια μέλος των Ράδιο Αρβύλα και στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη ανέβαζε σε γνωστά πορνοσάιτ προσωπικές στιγμές με βίντεο και φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του σε στιγμές τους ερωτικές, χωρίς φυσικά την έγκριση της και μάλιστα αφού εκείνη έκανε μήνυση εκείνος ανέβασε κι…άλλο υλικό!

Επειδή υπήρξε διρμύα κριτική του Αντώνη Κανάκη απέναντι σε περιπτώσεις όπως αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, το twitter εξέφρασε με πολλούς τρόπους τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν εδώ και χρόνια (από το 2018 ξέσπασε η υπόθεση) την δράση του συνεργάτη τους!

Ο Αντώνης Κανάκης ζητούσε την παραίτηση…ΛΟΓΩ ΕΥΘΙΞΙΑΣ από την υπουργό πολιτισμού

Σε μία από τις εκπομπές μάλιστα στην οποία ο Αντώνης Κανάκης με θυμό και αγανάκτηση τόνιζε πόσο ενοχλήθηκε από εκείνους που διόρισαν τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά μετά δήλωναν πως δεν γνώριζαν. Μίλησε τότε με στόμφο, για ευθυξία. Μια λέξη άγνωστη στους πολιτικούς όπως τόνισε. Είπε πως δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζαν τίποτα για την δράση του Δημήτρη Λιγνάδη. Υπογράμμισε μάλιστα πως εκείνος και οι συνεργάτες του περνούν από κόσκινο κάποιον υποψήφιο νέο συνεργάτη τους. Εδώ είναι που λέμε το …μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις!

Εάν προσέξετε λοιπόν παρακάτω κάποιες από τις αναρτήσεις, έχουν και το βίντεο με την τότε ομιλία του Αντώνη Κανάκη. Την γεμάτη υποδείξεις…

 

Το τι είναι αλήθεια και τι όχι βέβαια κανείς εκτός των ίδιων των συνεργατών του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπορεί να γνωρίζει!

Τι έγινε όμως και φτάσαμε στο να εκτεθεί τόσο το “Ράδιο Αρβύλα” και όχι μόνο ο κατηγορούμενος από την πρώην κοπέλα του Στάθης Παναγιωτόπουλος;

ΕΠΕΣΕ ο ΟΥΡΑΝΟΣ….ΣΦΟΝΤΙΛΙ!

Σοκ στην κοινή γνώμη και στην εγχώρια σόουμπιζ προκάλεσε η αποκάλυψη της ειδησης ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και από χρόνια συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη, εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού, καθώς είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Με θλίψη και έκπληξη για όσα συμβαίνουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο Αντώνης Κανάκης αναγκάστηκε, από την έναρξη κιόλας της αποψινής εκπομπής, στις 20:00, να εξηγήσει γιατί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στην ομάδα. Ο κεντρικός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πώς έμαθαν οι συντελεστές την όλη ιστορία και περιέγραψε τα τηλεφωνήματα που ακολούθησαν, ώστε να την επιβεβαιώσει.

Δείτε βίντεο με όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα – Ανακοίνωση

Όπως είπε, ο ίδιος επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, του εξέφρασε τον θυμό του και του ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στην εκπομπή. Ο Αντώνης Κανάκης στάθηκε στο γεγονός ότι ο συνεργάτης του, του απέκρυψε το γεγονός ότι είχε οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση και εξέφρασε την θλίψη του γι’ αυτό που έζησε η κοπέλα.

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια και οι Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, επαναλαμβάνοντας ότι οι άνθρωποι της εκπομπής δεν γνώριζαν τίποτα και αντέδρασαν άμεσα, μόλις πληροφορήθηκαν την καταγγελία και την υπόθεση.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: ΟΡΓΗ με την αποκάλυψη πως ΑΝΕΒΑΖΕ ερωτικές στιγμές της ΚΟΠΕΛΑ του σε ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ! Οργή και τα κατά των Ράδιο Αρβύλα στο twitter!!
Στάθης Παναγιωτόπουλος: ΟΡΓΗ με την αποκάλυψη πως ΑΝΕΒΑΖΕ ερωτικές στιγμές της ΚΟΠΕΛΑ του σε ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ! Οργή και τα κατά των Ράδιο Αρβύλα στο twitter!!

Εξέφρασαν επίσης τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

 

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Πώς ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευση στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, που αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό».

 

Σύμφωνα με αυτήν, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία.

 

Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

Για την υπόθεση μάλιστα έχει οριστεί δικάσιμος, στις αρχές του 2022, γεγονός το οποίο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απέκρυψε από τους συντελεστές της εκπομπής και από τον ΑΝΤ1.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η δημοσίευση:

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία.

 

Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

 

Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια.

 

Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές.

Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», γράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο.

 

Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα.

Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά.

Ελένη Μενεγάκη – Αντώνης Κανάκης: ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ απόψε το ΒΡΑΔΙ!

Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα.

Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του.

 

Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη.

Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Ελένη Μενεγάκη – Αντώνης Κανάκης: ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ απόψε το ΒΡΑΔΙ!

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter… τον γνωστό παρουσιαστή, ενώ δεν φάνηκαν να δέχονται -τουλάχιστον, όχι όλοι- την εξήγηση των συμπαρουσιαστών του, ότι «δεν γνώριζαν». Δείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικότερα «τιτιβίσματα»:

 

 

2

 

3
4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :