Σταύρος Σβήγκος σύντροφος! Χώρισε με την με την Ελένη Αϊβαλή

Σταύρος Σβήγκος σύντροφος! Χώρισε με την με την Ελένη Αϊβαλή Ο ηθοποιός που φέτος δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις του και στο κομμάτι της παρουσίασης μέσα από το “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από αυτό το εγχείρημα αποκαλύπτοντας πως υπήρχαν και φορές που στεναχωριόταν.

Ο Σταύρος Σβήγκος για τον χωρισμό του και τη συνεπιμέλεια του παιδιού

«Κάποιες φορές στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Στεναχωριόμουν όταν ερχόταν κόσμος που είχε πιστέψει πάρα πολύ στον εαυτό του και έβγαινε και …. ήταν τελικά μια έκθεση κακή για εκείνον. Όχι ότι δε τα πήγε καλά αλλά… κάτι στο μυαλό του ήταν κουνημένο. Θεωρούσα ότι έπρεπε να τον προστατέψω και δεν μπορούσα.

ΧΩΡΙΣΑΝ Σταύρος Σβήγκος και Ελένη Αϊβαλή

Ή τα μικρά παιδάκια που ερχόντουσαν. Αυτό με τρόμαζε πάρα πολύ, το πως θα πάρει την απόρριψη ένα παιδί. Τα έβαζα και λίγο με τους γονείς αλλά για λίγο. Για μένα τι να ήμουν υδραυλικός, τι να βγαίνω στην τηλεόραση είναι το ίδιο

Ο Σταύρος Σβήγκος χώρισε με την Ελένη Αϊβαλή

Ο Σταύρος Σβήγκος και η Ελένη Αϊβαλή δεν είναι πλέον ζευγάρι, όπως έκανε γνωστό η φωτογράφος νωρίτερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Αϊβαλή πραγματοποίησε ένα Q&A και στην ερώτηση που της έκανε ένας follower σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό, εκείνη απάντησε πως δεν είναι πια μαζί.

«Έχετε χωρίσει με τον μπαμπά του Άγγελου;», τη ρώτησε, με την ίδια να απαντάει: «Ναι».

Σταύρος Σβήγκος σύντροφος! Χώρισε με την με την Ελένη Αϊβαλή Σταύρος Σβήγκος σύντροφος! Χώρισε με την με την Ελένη Αϊβαλή

Οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους τον Μάιο του 2018, λίγο καιρό μετά τον πολιτικό τους γάμο. Από τότε, το ζευγάρι κρατούσε αρκετά χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να προστατεύσει τον μικρό Άγγελο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε αναφέρει πώς η πατρότητα έχει αλλάξει τη ζωή του, ενώ μίλησε επίσης και για το πρόβλημα υγείας του γιου του. «Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω. Όταν δεν ξέρεις για δύο μήνες αν το παιδί μου θα ζήσει… Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και ο μικρός ήθελε να μείνει μαζί μας. Πήγαινα και του έλεγα “εδώ είμαι, άμα θέλεις, έρχεσαι”».

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτονται λίγο πριν την πρεμιέρα

Ο Σταύρος Σβήγκος είχε αναφερθεί ακόμη, στην ανάγκη της Ελένης Αϊβαλή, να βαφτίσουν τον μικρό Άγγελο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι άθεος. «Η περιπέτεια της υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος» τόνισε. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σέβεται απόλυτα τις θρησκείες των άλλων και το δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύουν όπου θέλουν. Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο, αλλά βαφτίσαμε το γιο μας. Ήταν ανάγκη της Ελένης και ήθελα να το σεβαστώ», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Σταύρος Σβήγκος σύντροφος! Χώρισε με την με την Ελένη Αϊβαλή
Σταύρος Σβήγκος σύντροφος! Χώρισε με την με την Ελένη Αϊβαλή
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!