Stay home, stay positive, do it like Queen.gr: Δούλεψε από το σπίτι και προστάτευσε όσους αγαπάς

Μακάρι να μπορούσαμε να σου πούμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για αυτό που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στη χώρα μας λόγω του κορονοϊού. Μακάρι να μπορούσαμε να σου πούμε ότι κανέναν κίνδυνο δε διατρέχουμε κι ότι κανείς δε θα πάθει τίποτα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Χωρίς να σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να πανικοβληθούμε.. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε την κατάσταση και κυρίως να την κατανοήσουμε, για να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αναστροφή της. Γιατί, μην έχεις καμία αμφιβολία, μόνο μαζί θα το πετύχουμε.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε την εξάπλωση του ιού και πρώτα απ’ όλους πάρε το πιο κοντινό παράδειγμα, της Ιταλίας, που υποτίμησε τη σοβαρότητα της κατάστασης και πήρε τα απαραίτητα μέτρα πολύ αργά, όταν ήδη ο κορονοϊός είχε φτάσει σε εκατοντάδες πολίτες.

Δεν υπάρχει λόγος να φτάσουμε κι εμείς σε αυτά τα επίπεδα. Σε αυτά που, την ώρα που μιλάμε, οι ασθενείς είναι δεκάδες χιλιάδες κι οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 1.000.

Έλα, λοιπόν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το πιο απλό πράγμα που θα έχει την πιο ουσιαστική συμβολή: Να μείνουμε και να δουλέψουμε στο σπίτι. Να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες που πρώτοι εκείνοι θα υποστούν τις συνέπειες της οποιασδήποτε απερισκεψίας. Ας κάνουμε λίγη υπομονή για όλους αυτούς. Για να έχουμε σε λίγο καιρό να λέμε πώς γίναμε μία γροθιά και τα καταφέραμε.

Πιάσε την πιο αναπαυτική γωνία του δωματίου ή του μπαλκονιού σου, πάρε το laptop αγκαλιά και προστάτευσε όσους αγαπάς.

Δούλεψε κι εσύ από το σπίτι! Κι αν θες διάδωσε το μήνυμα του #queengr σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες που ξέρεις! Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία στο Instagram δουλεύοντας από το σπίτι με τα hashtags #womenworkingfromhome #girlsworkingfromhome #doitlikequeengr #stayhomelikeapro, κάνε mention το @queengr και δες τον εαυτό σου στο feed του πρώτου γυναικείου site! Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας! Ας κάνουμε την αρχή! Stay home, stay positive!

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 


Let’s do this ladies! ?? Repost from @despinakampouri Έκανα το σαλόνι μου γραφείο, δουλεύω κανονικά, κάνω όλα όσα πρέπει να κάνω καθημερινά και προστατεύω εμένα και όσους αγαπώ. Δε θα πάθω τίποτα αν δε βγω για δυο εβδομάδες. Είμαι χορτασμένη από διασκέδαση και dolce vita. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου εδώ και χρόνια και αγαπώ να μένω μόνη μου στο σπίτι. Για την ακρίβεια περνάω υπέροχα. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και αν δεν αναλάβει ο καθένας ξεχωριστά την ευθύνη που του αναλογεί, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά… Για όλους μας. Μένω σπίτι λοιπόν γιατί δε ρισκάρω να χάσω τη γιαγιά μου και όσους ηλικιωμένους αγαπώ, ούτε αγαπημενους μου φίλους με προβλήματα υγείας. Γιατί πολύ απλά η αγάπη μου δε σχετίζεται με την ηλικία, ούτε με τα στατιστικά που εμάς τους «νέους» και «υγιείς» μας καθησυχάζουν ότι δε θα πεθάνουμε επειδή δεν ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες. Δουλεύω σπίτι και είμαι πολύ τυχερή που έχω γύρω μου όσους αγαπώ, γερούς και δυνατούς. Και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γι’ αυτόν τον σκοπό! Δούλεψε κι εσύ από το σπίτι! Κι αν θες διάδωσε το μήνυμα του #queengr σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες που ξέρεις! Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία στο Instagram δουλεύοντας από το σπίτι (αλήθεια, εσύ πώς είσαι;) με τα hashtags #womenworkingfromhome #girlsworkingfromhome #doitlikequeengr #stayhomelikeapro ,κάνε mention το @queengr και δες τον εαυτό σου στο feed του πρώτου γυναικείου site! Ας κάνουμε την αρχή! Περιμένω τις φωτογραφίες σας! Stay home, stay positive strong, working women ????❤️ #menoumespiti #WFH

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen.gr (@queengr) στις

Γράψτε ένα σχόλιο