Hit enter after type your search item

Στεφανία Γουλιώτη! Βογραφικό με ΥΨΟΣ 1,80 μ. , Maestro και Χριστόφορο Παπακαλιάτη «Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω. Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!» ανέφερε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε την είσοδό της στη σειρά και το twitter «υποκλίθηκε» στο ταλέντο της

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το «Maestro» για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Να ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου», δήλωσε.

Στεφανία Γουλιώτη: “Τα χάπια με έπιασαν μες στην παράσταση, έλεγα τα λόγια με το ζόρι”

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη φωνή της μαμάς της που έλεγε «θα περάσει το τρένο».

«Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το σ’ αγαπώ, νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. Προσπαθώ να λέω σ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι μίσος», είπε η ηθοποιός.

Στεφανία Γουλιώτη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3 Νοεμβρίου 1980 (41 ετών) Αθήνα Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ύψος 1.80 Εκπαίδευση και γλώσσες Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά Εκπαίδευση Γεωολογική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου Σπουδές Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου Πληροφορίες ασχολίας Ιδιότητα ηθοποιός
Αξιοσημείωτο έργο Χαρά Αγνοείται Αξιώματα και βραβεύσεις Βραβεύσεις Βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Η Στεφανία Γουλιώτη (3 Νοεμβρίου 1980) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Στεφανία Γουλιώτη! Βογραφικό με ΥΨΟΣ 1,80 μ. , Maestro και Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Βιογραφία
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Το 1998 μπαίνει στην Γεωολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και φοιτεί για δυο χρόνια. Δεν κατάφερε να αποφοιτήσει διότι παράλληλα γίνεται δεκτή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αποφοίτησε με άριστα το 2004. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την σειρά Χαρά Αγνοείται το 2009. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και σε κινηματογραφικές ταινίες

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2008 Άγρια Παιδιά MEGA Ελένη Βασικό Κάστ
2009 Χαρά Αγνοείται MEGA Χριστίνα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2009 Καρυωτάκης ΕΡΤ1 Αλεξάνδρα Βασικό Κάστ
2022 Ο Δάσκαλος MEGA Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Στεφανία Γουλιώτη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Ταινίας
2011 J.A.C.E
2011 Δεμένη κόκκινη κλωστή
2012 Χαρά
2021 Luger

Η Στεφανία Γουλιώτη για τον «Δάσκαλο»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε ένα παραμύθι ανθρώπινο

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα, για τη ζωή της και την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της.
Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Στεφανία Γουλιώτη! Βογραφικό με ΥΨΟΣ 1,80 μ. , Maestro και Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Η παράσταση «Φαίδρα» μας βγάζει πάρα πολύ την ψυχή. Είναι ένα πολύ ποιητικό κείμενο που θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς να μην γίνει υπερβολικό στον τρόπο που το ερμηνεύουμε. Μαθαίνεις συνέχεια γιατί διακυβεύονται πράγματα που δεν τα συναντάς στην καθημερινή σου ζωή, δηλαδή η ακρότητα του έρωτα. Γενικώς έχουμε στερηθεί πολλές πλευρές μας. Πόσω μάλλον τα αγόρια ή οι άντρες έχουν πάρει ρόλους. Τα αγόρια θέλουν να μοιάσουν στο μπαμπά τους κυρίως για να πάρουν το οκ από εκείνον ότι τα έχουν καταφέρει, ότι γίνανε ίδιοι. Είμαι περήφανη κάθε φορά που επιτυγχάνω κάτι που δεν ήταν γραφτό να γίνει. Το θέατρο με βάζει σε μια αδρεναλίνη», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

Στεφανία Γουλιώτη! Βογραφικό με ΥΨΟΣ 1,80 μ. , Maestro και Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Στεφανία Γουλιώτη! Βογραφικό με ΥΨΟΣ 1,80 μ. , Maestro και Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Παράλληλα, η Στεφανία Γουλιώτη εξομολογήθηκε στη Δανάη την άποψή της για τον έρωτα, αλλά και για τις ακραίες απόψεις του κόσμου, ο οποίος πολύ συχνά οδηγείται στην «ανθρωποφαγία».

«Σου τη δίνει και ο ερωτάς αυτή την αδρεναλίνη, αλλά στον έρωτα δεν μένεις συνέχεια σε αυτήν. Ταυτόχρονα το θέατρο μου έχει δώσει τη μυρωδιά της ζωής. Η τρέλα είναι μέρος της ζωής μου, σε βαθμό που έχω αγνοία κίνδυνου σε πολλά πράγματα. Για τους ανθρώπους που με θαυμάζουν δεν με αγχώνει το γεγονός ότι, ο πήχης είναι ψηλά, για τις δίκες μου δουλείες και επιλογές. Όποιος με θαυμάζει, με θαυμάζει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί κάτι καθρεφτίζω στον εαυτό του εκείνη τη στιγμή.

 

Δεν είμαι αυτή που ήμουν στα 27 μου, που με γνωρίσατε ως «Ηλέκτρα», είμαι πια 41 ετών. Έχουν περάσει πράγματα στη ζωή μου. Όσο έχω τη δύναμη να την αντιμετωπίσω, δεν με τρομάζει η ανθρωποφαγία. Πολλές φορές έχω βρει τον εαυτό μου να χρειάζεται να πλάθει έναν ρολό για να αντέξει την ανθρωποφαγία», τόνισε.

Η μοναξιά, τα άγχη και η προσωπική ευθύνη

«Η μοναξιά με αγχώνει πάρα πολύ. Είμαι σε μια περίοδο που περνάω αρκετό χρόνο μονή μου και νιώθω ότι αλλάζω δέρμα. Έχω αρχίσει και τολμάω να ζητάω βοήθεια σε πάρα πολλά πράγματα και είναι μεγάλη και η απογοήτευση μετά όταν δεν την παίρνεις. Νιώθω μια ζητιάνα που ζητάει συνεχώς βοήθεια, αλλά μαθαίνεις από τους τοίχους που βρίσκεις», αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα.

«(Ως γυναίκα που έχω ένα βήμα) νιώθω πολύ τη μεγαλύτερη ευθύνη να απελευθερώσω άλλες γυναίκες που μπορεί να υποφέρουν. Μου αρέσει να κάνω πολιτική στην προσωπική μου ζωή και όχι με όχημα το βήμα που μου έχει δοθεί», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για την σειρά «Ο δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Έχω επιστρέψει στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μπήκα σε ένα παραμύθι», ανέφερε ενθουσιασμένη η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε ένα παραμύθι τόσο ανθρώπινο, όσο και για τον ηθοποιό. Έχει φτιάξει τις τέλειες συνθήκες, το τέλειο σενάριο και μια γυναίκα που θα ήθελα να είμαι αυτή η γυναίκα στην πραγματική ζωής. Η γυναίκα αυτή έχει μια πραγματική αυτοπεποίθηση και ο Χριστόφορος έρχεται στη ζωή της και της την αποκαλύπτει στο μέγιστο βαθμό».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Το σώσε».

«Η παράσταση «Το σώσε» πιστεύω ότι θα είναι εάν πραγματικό «σώσε». Σίγουρα θα είμαστε σε πολύ ωραία σύνδεση με το κοινό», κατέληξε μιλώντας για την παράσταση.

Στεφανία Γουλιώτη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :