freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Στέφανος Δημουλάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 26 Φεβρουαρίου 1994 (27 ετών)
Βόλος, Ελλάδα
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Σπουδές Royal Conservatoire of Scotland
Ιδιότητα χορευτής
Είδος τέχνης Χορός, Χορογραφία
Σημαντικά έργα Μάνος Χατζιδάκις: Είδωλο στον Καθρέφτη
Ιστοσελίδα https://www.stefanosdimoulas.com/

Ο Στέφανος Δημουλάς είναι Έλληνας χορευτής νεοκλασικού μπαλέτου και χορογράφος με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.[1] Είναι γνωστός για το ρόλο του ως Μάνος Χατζηδάκις στο ντοκυμαντέρ ‘’Μάνος Χατζιδάκις: Είδωλο στον Καθρέφτη (2008)’’, το οποίο απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Ντοκυμαντέρ στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.[2] Είναι, επίσης, γνωστός ως ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Το 2019, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Attitude για το τεύχος του Pride μαζί με τον πατέρα του.

DWTS: Τρομερή ανατροπή με το ζευγάρι που αποχώρησε από το σόου

Πρώτα χρόνια και καριέρα
Το 1994, ο Στέφανος Δημουλάς γεννήθηκε με γονείς το Νεοπτόλεμο Δημουλά και τη Λουκία Ντίνου στο Βόλο Μαγνησίας.[9] Μεγάλωσε στο Βόλο και αργότερα μετακόμισε στη Γλασκώβη της Σκωτίας για να συνεχίσει ανώτερες σπουδές στο Μοντέρνο Μπαλέτο στη Βασιλική Ακαδημία της Σκωτίας. Το 2015, αποφοίτησε από τη Βασιλική Ακαδημία της Σκωτίας με Μπάτσελορ πτυχίο στο Μοντέρνο Μπαλέτο.[10][11]

DWTS: Έξαλλος ο Στέφανος Δημουλάς με τον Jason Roditis – Τον έσφαξε με το γάντι

Σύμφωνα με πηγές, έχει συνεργαστεί με αρκετές διασημότητες όπως η Kate Moss, ο Arthur Pita

Μάλιστα, ο Στέφανος Δημουλάς έχει μιλήσει πολλές φορές για το bullying που έχει υποστεί, τόσο για την σεξουαλικότητα του, όσο και για την επιλογή του όταν ήταν παιδί να ασχοληθεί με το μπαλέτο.

«Είναι παιδιά και γι’ αυτό τον λόγο το δικαιολογώ στο μυαλό μου όσο μεγαλώνω. Το θέμα είναι από πού προέρχονται αυτά τα παιδιά, από ποιες οικογένειες τους μαθαίνουν ότι το αγοράκι που κάθεται στο διπλανό θρανίο δεν είναι σωστό που πηγαίνει μπαλέτο, εσύ πρέπει να γίνεις άντρας βαρύς και θα πας ποδόσφαιρο και μποξ! […] Το πιο αξιοπερίεργο που συμβαίνει είναι ότι ακόμη και ενήλικες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όταν τους λέω ότι είμαι χορευτής στο Λονδίνο “μαζεύονται”.

Στέφανος Δημουλάς ηλικία καταγωγή DWTS
Θεωρούν ότι ένα τέτοιο επάγγελμα μπορεί να τους εκθέσει σε πρωτόγνωρα για αυτούς συναισθήματα και φοβούνται […] Θεωρώ ότι ο χορός ήταν το δικό μου σημείο που έκανε τα άλλα παιδιά να φοβούνται το διαφορετικό. Με κοροίδεψαν πολύ τα παιδιά στο σχολείο, αλλά το χειρότερο bullying ήταν στον δρόμο, όταν έβγαινα έξω και επειδή είχα ένα πιο εκκεντρικό χαρακτήρα και ρουχισμό, υπήρχε πολύ μεγάλη λεκτική βία» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή The 2night show.

Ο Έλληνας χορευτής επίσης ανέφερε πως ένας από τους τρόπους που μπορούμε να το εξαλείψουμε είναι «το να συζητάμε ανοιχτά για αυτό και με τρόπους που μπορούμε να δείξουμε ότι υπάρχουν οικογένειες εκεί έξω που αποδέχονται τα παιδιά τους όπως αυτά επιλέξουν να είναι. Όχι μόνο ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά και ως προς τον επαγγελματικό προσανατολισμό»

Το εξώφυλλο του Στέφανου Δημουλά με τον πατέρα του σε gay περιοδικό
Το 2019, μάλιστα, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Attitude για το τεύχος του Pride μαζί με τον πατέρα του.

Στις αρχές του 2020, ο Στέφανος Δημουλάς δήλωνε Έλληνας χορευτής που έχει κατακτήσει τo Covent Garden και βρισκόταν για δεύτερη χρονιά στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου τότε, ο σημερινός κριτής του Dancing With The Stars είχε ανοίξει τα χαρτιά του και είχε μιλήσει για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον χορό, για το bullying που έχει δεχθεί αλλά και για μια από τις συγκινητικές στιγμές της ζωής του, όταν πόζαρε στο εξώφυλλο του gay βρετανικού περιοδικού Attitude μαζί με τον πατέρα του.

Ο 25χρονος τότε χορευτής εκμυστηρεύτηκε πως από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στον Βόλο και της καριέρας του είχε πάντα αμφιβολίες και αρνητικές εμπειρίες από το σχολικό του περιβάλλον αναφορικά με την απόφασή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κλασσικό χορό, μια αγάπη που γεννήθηκε ήδη από την ηλικία των τεσσάρων ετών όταν είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τη “Λίμνη των Κύκνων”.

Τα σχολικά χρόνια όμως δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα με τον ίδιο να δηλώνει πως πολλές φορές έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού. “Είναι παιδιά και γι’ αυτό τον λόγο το δικαιολογώ στο μυαλό μου όσο μεγαλώνω. Το θέμα είναι από πού προέρχονται αυτά τα παιδιά, από ποιες οικογένειες τους μαθαίνουν ότι το αγοράκι που κάθεται στο διπλανό θρανίο δεν είναι σωστό που πηγαίνει μπαλέτο, εσύ πρέπει να γίνεις άντρας βαρύς και θα πας ποδόσφαιρο και μποξ!

[…] Το πιο αξιοπερίεργο που συμβαίνει είναι ότι ακόμη και ενήλικες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όταν τους λέω ότι είμαι χορευτής στο Λονδίνο “μαζεύονται”. Θεωρούν ότι ένα τέτοιο επάγγελμα μπορεί να τους εκθέσει σε πρωτόγνωρα για αυτούς συναισθήματα και φοβούνται […] Θεωρώ ότι ο χορός ήταν το δικό μου σημείο που έκανε τα άλλα παιδιά να φοβούνται το διαφορετικό. Με κοροίδεψαν πολύ τα παιδιά στο σχολείο, αλλά το χειρότερο bullying ήταν στον δρόμο, όταν έβγαινα έξω και επειδή είχα ένα πιο εκκεντρικό χαρακτήρα και ρουχισμό, υπήρχε πολύ μεγάλη λεκτική βία” εξομολογήθηκε.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για το bullying, ο Έλληνας χορευτής ανέφερε πως ένας από τους τρόπους που μπορούμε να το εξαλείψουμε είναι “το να συζητάμε ανοιχτά για αυτό και με τρόπους που μπορούμε να δείξουμε ότι υπάρχουν οικογένειες εκεί έξω που αποδέχονται τα παιδιά τους όπως αυτά επιλέξουν να είναι. Όχι μόνο ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά και ως προς τον επαγγελματικό προσανατολισμό”.

Αναφέρθηκε φυσικά και σε μια από τις πιο ιδιαίτερες και συνάμα συγκινητικές στιγμές όταν πόζαρε στο εξώφυλλο του gay περιοδικού Attitude μαζί με τον πατέρα του, με κεντρικό θέμα όχι την σεξουαλικότητα αλλά την αποδοχή από ένα αγαπημένο πρόσωπο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner