Στέλιος Χανταμπάκης: Ανοίγει διαδικτυακό πόλεμο στον Κώστα Κοκκινάκη με… γεμιστά!

1

Το Νomads του ΑΝΤ1 εξακολουθεί να μας κρατά συντροφιά κάθε βράδυ κι ανάμεσα στους παίχτες, είναι και η σύζυγος του Στέλιου ΧανταμπάκηΌλγα Πηλιάκη. Και μπορεί η μαμά του Μανώλη και της Μαλένας, να λείπει στις Φιλιππίνες, όμως τα δυο αδέρφια έχουν μείνει με τον μπαμπά τους, που τους προσέχει όσο τίποτα. Ο παρουσιαστής και μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης, που λίγους μήνες πριν βρισκόταν στο Survivor, φροντίζει να μην βγουν καθόλου από το πρόγραμμά τους η εννιά μηνών κόρη του και ο τετράχρονος γιος του Μανώλης, αν και τους προσέχει καθημερινά μόνος του.

Ο Μανώλης έχει αρκετές δραστηριότητες που πηγαίνει κι ο μπαμπάς ακολουθεί με την κόρη του αγκαλιά… Ωστόσο στις υποχρεώσεις του Στέλιου είναι και η μαγειρική και σήμερα έφτιαξε γεμιστά και μάλιστα με κιμά! Για την συνταγή βοήθησε η γιαγιά του από την Κρήτη και τ΄ανέβασε στο Instagram ανοίγοντας πόλεμο στον Κώστα Κοκκινάκη. Λίγες μέρες πριν επιχείρησε να μαγειρέψει και ο διάσημος πολίστας και τώρα ο Στέλιος θέλει να δείξει ότι έχει περισσότερες… δυνατότητες, κάνοντας χιούμορ φυσικά.

Μένει να δούμε αν θα απαντήσει με νέα συνταγή ο Κώστας Κοκκινάκης!

Λίγες μέρες πριν ο Κώστας Κοκκινάκης με το ριζότο του

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com