Στέλλα Παπαδημητρίου: «Η προσωπική μου ζωή δεν με στήριξε»

0

Η Στέλλα Παπαδημητρίου έχει στηριχτεί στα δικά της πόδια και όπως αποκάλυψε δεν ζήτησε ποτέ από κανέναν βοήθεια.

Η προσωπική ζωή κάποιων καλλιτεχνών τους έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις στις καριέρες τους.

«Εμένα, δυστυχώς, η προσωπική μου ζωή δεν με στήριξε, όχι μόνο στην καριέρα, αλλά και στη ζωή μου ολόκληρη. Δεν έχω στηριχτεί από κανέναν, μόνη μου τα έκανα όλα. Το λέω και το υπερηφανεύομαι. Μεγάλωσα μόνη μου το γιο μου, μόνη τον σπούδασα και βγήκε αυτό το παιδί, όλα μόνη μου τα έκανα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Αντιμετωπίζω εκείνη τη στιγμή τα πράγματα, δεν μοιρολατρώ, δεν μοιρολογώ. Μπορεί να μην πήγαινα διακοπές, γιατί έπρεπε το παιδί μου να πάει στα summer school της Ανγλίας, εκεί θα πήγαιναν τα λεφτά που θα είχα βγάλει από μια δουλειά, θα πήγαιναν στην εκπαίδευση του Άρη. Δεν θα πήγαινα σ” ένα ακριβό ξενοδοχείο, σ” ένα νησί να κάνω διακοπές. Ακούς, Αρούλη, μου χρωστάς ταξίδια για διακοπές. Τώρα θα μου κάνει το εγγόνι»

Θέλεις να γίνεις γιαγιά, ετοιμάζεσαι γι’ αυτόν το ρόλο ζωής;

«Είμαι έτοιμη από καιρό. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι κορίτσι ή αγόρι, θέλω να είναι γερό. Ήθελα να γίνω μια νέα γιαγιά, γι’ αυτό το παιδί μου το έκανα πολύ νέα. Ήθελα να παντρευτεί κι εκείνο νέο για να γίνω γιαγιά» είπε στο Λοιπόν η ηθοποιός.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com