Στις φυλακές του Ελαιώνα έφτασε η Βίκυ Σταμάτη – Στις ίδιες φυλακές η Αρετή Τσοχατζοπούλου

1

Οι γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα απέκτησαν πρόσφατα ένα νεο κόμματι όπου μπορούν οι έγκλειστες να μένουν με τα παιδιά τους και να καλλιεργούν οπωροκηπευτικά. 

Την Τετάρτη, μετά από μία μαραθώνια διαδικασία τριών ημερών ολοκληρώθηκε η έκδοση της απόφασης για το Akis Gate.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με εντάσεις.«Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και με φύλαξη«, είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο, μετά τη λήξη της διαδικασίας, η Βίκυ Σταμάτη. «Είναι προκατειλειμμένοι, αδιαφορούν, περιφρονούν τον κόσμο», φωναξε απο το εδώλιο ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Το δικαστήριο αποφασισε να αποδεσμευθεί το ακινητο της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι το οποίο της παραχωρηθηκε με γονική παροχή. Ήταν το ζήτημα που είχε προκαλέσει νωρίτερα την έκρηξη της.

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημιώση 1.570.000 ευρώ υπέρ του δημοςίου, το οποίο παραστάθηκε με ρητή επιφυλαξη, εκ των οποίων η μεριδα του λέοντος (1 εκατομμύριο) επιδικάστηκε στον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Επίσης δημεύτηκαν τα περιουσιακα στοιχεία 13 κατηγορουμένων.Δεσμεύθηκε η περιουσία του Ακη τσοχατζόπουλου ενώ αποδευσμεύθηκαν  3 ακίνητα της Αρετής Τσοχατζοπούλου, λογαριασμοί με λίγες χιλιάδες ευρώ (15.000) και τιμαλφή (βαφτιστικά σταυρουδάκια).

Η κόρη του Άκη Τσοχατζοπούλου έχει επιστρέψει ήδη 3 ακίνητα στο δημόσιο απο την αρχή της διαδικασίας. Επίσης αποδεσμεύθηκαν 3 ακίνητα και ενα οικόπεδο της Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου καθώς εξ αρχής είχε επιστρέψει στο δημόσιο 1.263.000 ευρώ.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com