Στο Nomads, ένας από τους προπονητές του Ρουβά!

0

Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων βρίσκονται από σήμερα οι 21 συμμετέχοντες του Nomads. Για 12 εβδομάδες θα ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια και σίγουρα θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών! Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του realirty επιβίωσης του ΑΝΤ, που ανακοινώθηκαν μόλις σήμερα, βρίσκεται και ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu είναι στη μία από τις 3 ομάδες στις οποίες είναι χωρισμένοι οι παίκτες. Πρόκειται για την ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε, που αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είναι γνώριμο πρόσωπο και για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά αφού είναι εδώ και πολλά χρόνια προπονητής του στο Brazilian Jiu Jitsu.

Ανάμεσά τους έχει δημιουργηθεί και μία δυνατή φιλία και δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχουμε δει τον κορυφαίο Έλληνα σταρ να βρίσκεται στο πλευρό του σε αγώνες.

Σ

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com