Στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη “καρφώνει” τον Τριαντάφυλλο – “Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του”

Στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη "καρφώνει" τον Τριαντάφυλλο - "Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του"

Αποκαλυπτική στα λόγια της η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor της Τετάρτης.
Δυο ξένοι στην ίδια ομάδα του Survivor μοιάζουν να είναι η Ανθη Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος. Κάτι που επιβεβαιώθηκε μάλιστα και στο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, η γοητευτική παρουσιάστρια συνομίλησε με τον καλό της φίλο, Περικλή Κονδυλάτο στην παραλία των Κόκκινων. «Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ότι αφορά εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη. «Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιού όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα».
«Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας ειμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor.
Αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι, η Ανθή Σαλαγκούδη απασφάλισε! «Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο… Υποννόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».

Η συζήτηση, ωστόσο, ανάμεσα σε Ανθή και Περικλή δεν έμεινε σε ήρεμους τόνους…

Γράψτε ένα σχόλιο