Στον 7 ουρανό ο Άκης Πετρετζίκης με την συντοφό του! 1 μήνας ΕΥΤΥΧΙΑΣ με τον γιό τους


Στον 7 ουρανό ο Άκης Πετρετζίκης με την συντοφό του! 1 μήνας ΕΥΤΥΧΙΑΣ με τον γιό τους Ένα μήνα ζωής συμπληρώνει σήμερα ο γιος του Άκη Πετρετζίκη και της αγαπημένης του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με τον καρπό του έρωτά του και χαίρεται να τον βλέπει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας να έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή προστατευμένη από τους φωτογράφους και τα αδιάκριτα βλέμματα, όμως πλέον δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του! Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και δεν μπορεί να τον αποχωριστεί.

ΆΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΊΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΉ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΊΑΣ! ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΓΈΝΝΗΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ

Έτσι, με αφορμή τον ένα μήνα ζωής του, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι τους και να το γιορτάσουν μαζί με λίγα αγαπημένα πρόσωπα. Οι δυο τους έφτιαξαν μια εντυπωσιακή τούρτα ενώ όλο το σπίτι γέμισε με μπαλόνια σε μπλε αποχρώσεις.

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Τόσο ο Άκης Πετρετζίκης όσο και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι ξετρελαμένοι με τον γιο τους!

Στον 7 ουρανό ο Άκης Πετρετζίκης με την συντοφό του! 1 μήνας ΕΥΤΥΧΙΑΣ με τον γιό τουςΣτον 7 ουρανό ο Άκης Πετρετζίκης με την συντοφό του! 1 μήνας ΕΥΤΥΧΙΑΣ με τον γιό τους Στον 7 ουρανό ο Άκης Πετρετζίκης με την συντοφό του! 1 μήνας ΕΥΤΥΧΙΑΣ με τον γιό τους Στον 7 ουρανό ο Άκης Πετρετζίκης με την συντοφό του! 1 μήνας ΕΥΤΥΧΙΑΣ με τον γιό τους