Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Στρατής Χατζησταματίου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Στρατής Χατζησταματίου
Βιογραφία
Προφίλ
Συνοπτικά
Γέννηση: 10 Σεπτεμβρίου 1997 στην Αθήνα (ηλικία 24 χρονών) , εχει ύψος 1,72 και 70 κιλά
Εκπαίδευση
Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου (αποφοίτηση 2019)
Σύντομο Βιογραφικό
Ο Στρατής Χατζησταματίου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1997 (ηλικία 24 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2019. Είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Πιστεύω στους μονόκερους (2020), Βρε καλώς τους (2019).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Σασμός (2021).

Ο Στρατής Χατζησταματίου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Σεπτεμβρίου 1997
Είναι 24 ετών και Παρθένος στο ζώδιο
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου αποφοίτησε το 2019 και είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις “Βρε καλώς τους” το 2019) και “Πιστεύω στους Μονόκερους” το 2020
To 2019 υποδύθηκε τον Δούκα Σεβαστό σε νεαρή ηλικία, για τις ανάγκες της σειράς Άγριες Μέλισσες

Ο ρόλος του Στρατή Χατζησταματίου στη νέα σειρά του Alpha, Σασμός:
ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
Ευαίσθητος, δειλός, φοβισμένος, δύσπιστος μα ιδιοφυής στα μαθηματικά, κάτι που θα του επιτρέψει αργότερα να βρει τον δρόμο του. Γιος του Παντελή Αγγελάκη και της Άννας, που έχουν το καφενείο στην πλατεία του χωριού.

Στο περιοδικό “7 Μέρες Tv” και τη Μαρία Ανδρέου, ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε τόσο στον Σασμό, όσο και στην ζωή του μετά απ’ αυτή τη συνεργασία.

Πώς ασχολήθηκες με την υποκριτική;

Το 2015 πέρασα στη Νομική Σχολή Αθηνών. Αν και χρωστάω ακόμη δύο μαθήματα για να πάρω το πτυχίο μου, έχω αποφασίσει να την τελειώσω. Στην πραγματικότητα, όμως, από το γυμνάσιο ήδη ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι θα ασχολιόμουν με την υποκριτική, καθώς συμμετείχα στις θεατρικές ομάδες του σχολείου.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στη Νομική έδωσα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού, στην οποία κάθε χρόνο εισάγονται 16 φοιτητές –οκτώ αγόρια και οκτώ κορίτσια–, ενώ δίνουν πάνω από 800 παιδιά. Η φοίτηση είναι τριετής, με 12ωρα μαθήματα, το πρόγραμμα απαιτητικό, αλλά από το Εθνικό βγαίνεις ένας άλλος άνθρωπος, όχι μόνο όσον αφορά την Τέχνη αλλά και τη σκέψη σου για τη ζωή.

Πώς πήρες το ρόλο του Μανόλη στο «Σασμό»;

Με κάλεσε η casting director του «Σασμού», η Μιράντα Ρωσταντή. Με είχε επιλέξει παλιότερα στις «Άγριες μέλισσες», για να υποδυθώ τον Δούκα Σεβαστό σε μικρή ηλικία. Έτσι, όταν αποφασίστηκε να γίνει ο «Σασμός» με κάλεσε ξανά για δοκιμαστικό και, μετά από διάφορες οντισιόν, πήρα το ρόλο του Μανόλη.

Τι το ξεχωριστό έχει ο Μανόλης;

Διαφέρει από το περιβάλλον του και από την οικογένειά του. Είναι ευαίσθητος, καλός μαθητής, θέλει να φύγει από την Κρήτη και να έχει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από όπλα και βεντέτες, αλλά τελικά θα επιλέξει, όσο και αν δεν το θέλει, να σπουδάσει στη Γεωπονική για να είναι κοντά στο φίλο του, τον Νικηφόρο. Αυτοί οι δύο έχουν ένα όραμα, ένα σχέδιο, να βγάλουν λεφτά και να δημιουργήσουν έργο, μέσα από εναλλακτικές καλλιέργειες. Δεν είναι συμβατικοί νεαροί. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα σαν βαρίδι τούς κρατά στα φοιτητικά τους χρόνια, μετά τη δολοφονία του Στεφανή, στην Κρήτη.

Ποιο είναι το αρνητικό του Μανόλη;

Τον έχει στοιχειώσει ο φόβος. Φοβάται ότι, αν αποκαλυφθεί ο δολοφόνος, ο Νικηφόρος δεν θα αντέξει και αυτό το χτύπημα. Πιστεύω ότι ο αστυνομικός και ο παπάς ξέρουν ότι γνωρίζει το δολοφόνο. Ο φόβος του ορίζει τη ζωή του και δεν μιλά για να μη γίνει μεγαλύτερο κακό. Ο Μανόλης θέλει να μείνουν τα πράγματα στο σκοτάδι. Είναι μια καταπιεσμένη προσωπικότητα. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μαθιός έβγαλε από τη μέση τον Στεφανή. Πιστεύει, δε, ότι η βία φέρνει βία και δεν θέλει άλλη βεντέτα στο χωριό.

Το αίσθημα της αντιδικίας υπάρχει ακόμη στην Κρήτη, τα μίση, τα πάθη. Οι άνθρωποι γίνονται ανεξέλεγκτοι και οι βεντέτες δεν έχουν εγκαταλειφθεί. Ο Σασμός για μένα και η συμφιλίωση είναι το παν. Και αυτή την ανάγκη για ειρήνη τη βλέπουν οι σοφοί του τόπου και, πριν ξεκληριστούν χωριά, βάζουν τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές σε συνεννόηση, ώστε να επιβιώσουν όλοι τους.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός – γιαγιά Ειρήνη: Θα πάθεις σοκ μόλις δεις πως ήταν νέα η Όλγα Δαμάνη και σε ποιες σειρές έχει παίξει

Έχει αλλάξει η ζωή σου από το «Σασμό» και μετά;

Ναι. Με ρωτούν όλοι στο δρόμο: « Ποιος έφαγε τον Στεφανή;» και «Γιατί δεν μιλάς;». Το σημαντικό για μένα είναι ότι φέτος είναι η χρονιά της ελληνικής μυθοπλασίας και οι ηθοποιοί βρίσκουν πλέον δουλειές.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :