Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Στράτος Τζώρτζογλου: Το ΥΨΟΣ η ΗΛΙΚΙΑ και η ΚΑΤΑΓΩΓΗ το δικό του αλλά και της Σοφίας Μαριόλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι 1,80 και κατάγεται από τον Πειραιά! Γεννήθηκε το 1955! Η Σοφία Μαριόλα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου θέλει να επικοινωνεί και μαζί τους κι έτσι απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που της κάνουν.

Πρόσφατα μάλιστα, η Σοφία Μαριόλα πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A και έλυσε πολλές από τις απορίες που είχαν οι followers της.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν πόσο ύψος έχει.

Από την πλευρά της η Σοφία Μαριόλα απάντησε: «1.77».

Ποιες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου για την παιδική του ηλικία; Τι αποκάλυψε για τον πατέρα του;

​Για τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά και το Πασαλιμάνι, την πορεία του στο θέατρο, τον ρακοσυλλέκτη πατέρα του μίλησε ανοιχτά ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξη του.

«Ήμουν το πολύ επτά χρονών όταν ο πατέρας μου με πήρε και μου έδειξε την Τρούμπα, τις πουτ@νες, τους νταβατζήδες, τις αδερφές, τα τραβεστί, όλο το περιθώριο της εποχής.

Δεν είχαμε και μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Εκείνος ήταν 19 ετών ναυτικός όταν με έκανε, η μητέρα μου μόλις 14» αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ Ο ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ – “ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ”

Μάλιστα, παραδέχεται πως ο πατέρας του ήταν ρακοσυλλέκτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι. Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα κι όταν δεν είχαμε τίποτα να φάμε στο σπίτι».

Ο ίδιος αναπολεί: «Θυμάμαι μια από τις τελευταίες φορές που τον είδα, γιατί δυστυχώς έφυγε νωρίς, τον παρακολουθούσα, χωρίς να το ξέρει, να βγάζει μια σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων και με χειρουργική τρυφερότητα να την ανοίγει για να βρει κάτι πολύτιμο. Φαίνεται κάτι βρήκε, γιατί προχώρησε σχεδόν χαρούμενος».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ερμηνεύει τον μονόλογο του Γιώργου Ιωάννου στο πλαίσια της παράστασης «Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παραδέχεται πως τον συνδέουν πολλά βιώματα με το συγκεκριμένο έργο.

Πώς βρέθηκε όμως στο θέατρο; Ο ίδιος περιγράφει :

«Έπαιξαν ρόλο διάφορα πράγματα. Όπως ότι ως φαντάρος βρέθηκα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Είχα εμπλακεί σε ένα καβγά με ένα αξιωματικό στη Λήμνο όπου βρισκόμουν ξεχασμένος χωρίς λεφτά και με έφεραν στην Αθήνα.

Εκεί μέσα γινόντουσαν ακόμη ηλεκτροσόκ και είχα δει κάποια. Αργότερα, όταν χρησιμοποίησα την εμπειρία σε αυτοσχεδιασμούς της σχολής, φώναξαν όλους τους σπουδαστές να με δουν.

Έξαλλος στην Φάρμα ο Τζώρτζογλου – “Δεν θα το ξαναπείς αυτό, πρόσεξε τα λόγια σου”

Την ίδια εποχή με το στρατό, έκανα bodybuilding σε ενα υπόγειο γυμναστήριο και ένας φίλος με πήγε σε μια ερασιτεχνική ομάδα στο Αιγάλεω. Συμμετείχα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ.

Τότε άρχισα να διαβάζω βιβλία για πρώτη φορά.

Επίσης τότε είδα τον Κουν σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και μου καρφώθηκε η ιδέα να πάω να τον γνωρίσω. Να πάω στην σχολή του, ακόμη και αν έπρεπε να τον απειλήσω με μαχαίρι για να με βάλει να δουλεύω στα σκηνικά.

Δεν με ένοιαζε. Μπήκα στη σχολή με υποτροφία. Δραχμή δεν είχα. Δυο μήνες μετά ο Κουν μου έδωσε να παίξω τον ρόλο του Μιχάλη στον ‘Ήχο του Όπλου”».

Ο Τζώρτζογλου στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ! Περιγράφει ακόμα και τα …ΗΛΕΤΡΟΣΟΚ!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :