Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Survivor 2022: Απόψε το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ Κουρεντή – Κατσαούνη! Το spoiler που τα…ΣΠΑΕΙ!!! Το πολυσυζυτημένο, πολυκαταδιωγμένο, ζευγάρι του survivor τα δίνει όλα απόψε. Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης πιάνονται επ’ αυτοφώρω! Μένουν λίγες ώρες για ν’ απολαύσουμε το θέαμα!!!

Φασώθηκαν στο Survivor Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης

Διαβάστε ακόμα! Το….ΚΕΡΑΤΟ στον ΣΥΝΤΡΟΦΟ που μας σύστησε!

Μυριέλλα Κουρεντή – John Lygnos! Τον ΑΠΑΤΑΕΙ και του ΑΡΕΣΕΙ! Οι απίστευτες απαντήσεις του για το….ΚΕΡΑΤΟ! Εκτός του ότι κανεις μας δεν γνώριζε το μουσικό του έργο, εντούτοις απαιτησε απ όλους τους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται με τα προσωπικά του, παρά μόνο με τη μουσική του! Πριναπό την απαίτηση όμως αυτή,δεν παρέλειψε να πει για το πανελλαδικό – όπως εξελλίσεται κέρατο που τρώει από την – κατά δήλωση δική του και δική της σύντροφο του Μυριέλλα Κουρεντή!

Τα γνωστά θ’ αναρωτηθούμε πάλι: Όταν δύο άνθρωποι μαας τράβηξαν την προσοχή κρεμώνατς στα μανταλάκια την σχέση τους, και όταν ενδιαφερθήκαμε για αυτήν και μόνο αυτήν, πως απαιτούν να τους ρωτάμε για το μουσικό τους έργο; Το χουμε, το χετε ακούσει; «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης», λέει ο Γιάννης Λυγνός.
Στην εκπομπή «Love it» μίλησε ο Γιάννης Λυγνός.

Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και όσα βλέπουμε στο Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της.

Μυριέλλα Κουρεντή σχέση και κέρατο! ΓΚΡΙΖΑΡΑΝ τα ΜΑΛΛΙΑ της

Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν», είπε αρχικά ο Γιάννης Λυγνός.

Ο Γιάννης Λυγνός είπε στη συνέχεια:

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Διαβάστε ακόμα:Μυριέλλα Κουρεντή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Το ΚΕΡΑΤΟ, η ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, ΗΛΙΚΙΑ και η διαφορά με τον μικρότερο σύντροφο της! Μία σχέση που μάθαμε πως την απατά.

Βαλάντης: Το ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ του με την Έλενα Γκρέκου! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ

Survivor 2022: Απόψε το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ Κουρεντή - Κατσαούνη! Το spoiler που τα...ΣΠΑΕΙ!!!
Survivor 2022: Απόψε το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ Κουρεντή – Κατσαούνη! Το spoiler που τα…ΣΠΑΕΙ!!!

Αυτή με τον γνωστό μας πλέον αφού μέχρι πρότεινως αγνοούσαμε την ύπαρξη του στο καλλιτεχνικό στεράωμα, John Lygnos!

Έπειτα και αφού φρόντισε μέσα από το βιντεάκια της αλλά και συστήνωντας τον στους δημοσιογράφους, να τον γνωρίσουμε, τον απάτησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών της και της Ελλάδας ολόκληρης.

Από την μία έβλεπε την Μυριέλλα Κουρεντή να κάνει ερωτικές μακρόσυρτες και “βαριές” εξομολογήσεις στον σύντροφο που άφησε πίσω και την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο να παραδέχεται στις κάμερες την σχέση που ανέπτυξε με τον Γιώργο Κατσαούνη!

Δηλαδή το αγόρι της το οποίο τιμά στέλνοντας τηλεοπτικά μηνύματα αγάπης αλλά κυρίως αφοσίωσης και υποσχέσεων για παντοτινή αγάπη.

Την ίδια ώρα όμως παραδέχεται στο συμβούλιο του νησιού ότι φιλιότανε με τον Γιάννη Κατσαούνη.

Εκτοξέυει μάλιστα την απίστευτη ατάκα – ερώτηση προς τους συμπάκτες της που κατακρίνουν την σχέση της αυτή με κάποιον από το αντίπαλο στρατόμεδο των μαχητών.

Την ταλαντούχα και πανέμορφη Μυριέλλα Κουρεντή λοιπόν την είαμε σε βίντεο να τραγουδά ντουέτο με το αγόρι της, εκείνο που λετρεύει τόσο ώτσε να του τα…φοράει μπροστά σε όλη την Ελλάδα μάλιστα.

Το πιο δημόσιο κέρατο δηλαδή.

Η λατρεμένη λοιπόν ηθοποιός εντυπωσιάζει με το θράσος της να τραγουδά ελπίζοντας απ΄όσο καταλαβαίνουμε και σε καριέρα στο τραγούδι.

Διαβάστε λοιπόν: Μυριέλλα Κουρεντή βιογραφικό! Ηλικία, ύψος, κιλά, καταγωγή, σπουδές, σύντροφος, survivor
Μυριέλλα Κουρεντή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΥΨΟΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ και σύντροφοςH Μυριέλλα έχει πρωτοεμφανιστεί στον ρόλο της Νίνας στην σειρά του ALPHA ‘Γ’4’, υπό την επιμέλεια του Λάκη Λαζόπουλου και φέτος εμφανίζεται στην σειρά ‘Κλεμμένα Όνειρα’ του MEGA.

 

2005-2008 Ανωτέρη Δραματική Σχολή ”ΘΕΜΈΛΙΟ” του Νικόλαου Βασταρδή -Απόφοιτη

Απόφοιτη Ενιαίου Λυκείου
Κάτοχος Διπλώματος Proficiency
14 χρόνια κλασσικού μπαλέτου συστήματος RAD(Royal Academy of Dancing)
12 χρόνια πρωταθλητισμό στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση

4 χρόνια ερασιτεχνικό (ξένο κυρίως) τραγούδι με αυτοδημιούργητη μπάντα

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έκανε τραγούδι την ατάκα της στον Δώρο Παναγίδη!

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

2012 ‘Κλεμμένα Όνειρα’, Σκηνοθεσία: Δ. Αρβανίτης, Ρόλος: Σάννυ, MEGA
2008 ‘Γ’4’, Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης, Ρόλος: Νίνα (πρωταγωνιστικός), ΑLPHA TV (σε εξέλιξη)
2007 “‘Ενας Μήνας και κάτι”, Σκηνοθεσία: Β. Θωμόπουλος, Ρόλος: Άνθούλα, ΜΕGA TV

ΗΛΙΚΙΑ: 25
ΥΨΟΣ: 171 cm
ΒΑΡΟΣ: 55 kg
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ: Γκριζοπράσινο
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Ξανθά
ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Κυματιστά
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Ανοιχτόχρωμη
ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ: 18-28
ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά
ΠΡΟΦΟΡΕΣ:
ΜΟΥΣΙΚΗ: Τραγούδι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Κλασσικό Μπαλέτο, Συγχρονισμένη Κολύμβηση (πρωταθλητισμός)
ΣΤΗΘΟΣ: 99 cm

ΜΕΣΗ: 78 cm
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: 105 cm
ΠΑΠΟΥΤΣΙ: 39
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: 28

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :