Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, ακόμη ένας άνδρας είτε από την μπλε είτε από την κόκκινη ομάδα αναμένεται να απο" />
Hit enter after type your search item

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

/
/
img


Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, ακόμη ένας άνδρας είτε από την μπλε είτε από την κόκκινη ομάδα αναμένεται να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.
Και αυτός καθώς τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Μ.Δευτέρας, ακόμη τρεις άνδρες βγήκαν στο συμβούλιο του νησιού την Μ.Τρίτη.
Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ηττήθηκε η κόκκινη ομάδα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί, αμέσως μετά, στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το οποίο και κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Έτσι, οι υποψήφιοι θα έπρεπε να είναι και από τις δύο ομάδες με τον τραγουδιστή αλλά και τον Παύλος Γαλακτερό, που είχε κερδίσει επίσης το μενταγιόν της ατομικής ασυλίας μια μέρα νωρίτερα, να έχουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής τετράδας.
Με το ένα πόδι, λοιπόν, εκτός Survivor, όπως είχε ήδη αναφερθεί στα spoilers και επιβεβαιώθηκε, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής.
Ποιος αποχωρεί απόψε 28/4 από το Survivor
Η απόφαση έχει παρθεί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr o Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται ήδη εκτός παραλίας και πολύ σύντομα θα απομακρυνθεί κι από το νησί του Άγιο Δομίνικου για να έρθει Ελλάδα!
Είχε βγει προτεινόμενος αρκετές φορές, πόσο πια να τραβήξει αυτό;
Εντάξει, Τριαντάφυλλος δεν είναι αλλά… μετά από την σημερινή αποχώρηση φτάνει και η σειρά του…

[freegossip.gr]

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :