Το Survivor πλησιάζει στο τέλος του και έχουν απομείνει δύο αποχωρήσεις παικτών. Η πρώτη θα γίνει στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή. Όπως είναι " />
Hit enter after type your search item

Survivor–Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί στο επεισόδιο της Κυριακής

/
/
img


Το Survivor πλησιάζει στο τέλος του και έχουν απομείνει δύο αποχωρήσεις παικτών. Η πρώτη θα γίνει στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή. Όπως είναι γνωστό υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι.
Και οι τρεις βγήκαν στον… τάκο από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε και τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο μόνος από τους Amigos, που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος δεν κινδυνεύει.
 Ποιος όμως είναι ο παίκτης που αποχωρεί;
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες η παίκτρια που θα αποχωρήσει το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ελένη Χαμπέρη. Μένει βέβαια να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

freegossip.gr

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :