Συγκινημένη η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στον αέρα της ΕΡΤ – «Έχω πάρει μάθημα ζωής»

Δείτε όλα όσα είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Καλεσμένη στο “φλΕΡΤ” της Νάντιας Κοντογεώργη ήταν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ φάνηκε να φορτίζεται αρκετά συναισθηματικά όταν μίλησε για τους γιους της.

«Τι έχω μάθει από τα αγόρια μου; Ωχ άμα με βλέπουν τώρα τα αγόρια μου την πάτησα γιατί μου λένε στις συνεντεύξεις να μην μιλάω για τα παιδιά και το σέβομαι αυτό απόλυτα. Έχω μάθει ότι το χιούμορ είναι πολύ φανταστικό γιατί είναι τρομεροί ατακαδόροι. Έχω μάθει ότι η καλοσύνη στη ζωή σε ανταμείβει γιατί είναι τέτοιοι χαρακτήρες. Έχω μάθει ότι είναι η καλύτερη παρέα, είναι φοβεροί τύποι για να κάνεις παρέα μαζί τους.

Είμαι λίγο μαμά… κουκουβάγια. Έχω πάρει μάθημα ζωής από τον ένα γιο μου στη μια του δυσκολία, ότι είμαστε αγωνιστές, δεν το βάζουμε κάτω και προχωράμε και είμαστε ήρεμη δύναμη. Από τον άλλο γιο μου έχω μάθει ότι η ευαισθησία της ψυχής είναι κάτι που μπορεί να μην φαίνεται από την πρώτη ματιά, αλλά είναι κάτι το οποίο το βρίσκεις καθημερινά στη ζωή σου», είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.
Γράψτε ένα σχόλιο