«Συγκλονίστηκα όταν σας είδα με δάκρυα στα μάτια» έγραψε στην Κιμ Καρντάσιαν ο εγκέφαλος της ληστείας!

0

Οι δικηγόροι της Καρντάσιαν της θεωρούν πως είναι μια απόπειρα για δημιουργία εντυπώσεων λίγο πριν την έναρξη της δίκης

Πριν από ένα χρόνο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για την ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι. Η ίδια είχε βρεθεί δεμένη στη μπανιέρα μίας βίλας όπου, διέμενε, ενώ οι ληστές της είχαν αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Σήμερα, ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε στο σπίτι, Aomar Ait Khedach, προσπαθεί να κερδίσει τον οίκτο της με μια επιστολή.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση ανέφεραν στο TMZ, ότι η δικηγορική ομάδα της Κιμ Καρντάσιαν στη Γαλλία έλαβε μία επιστολή από τον φερόμενο ως αρχιτέκτονα της ληστείας, τον Οκτώβριο του 2016. Ήταν γραμμένη στα γαλλικά και μεταφράστηκε από τους δικηγόρους της περσόνας.
«Αφού αντιλήφθηκα τα συναισθήματά σας και συνειδητοποίησαν την ψυχική οδύνη που σας προκάλεσα, αποφάσισα να σας γράψω, όχι για να κερδίσω από εσάς λίγο οίκτο. Θέλω να έρθω σε ας ως άνθρωπος και να σας πω πόσο έχω μετανιώσει για την πράξη μου, πόσο άλλαξα και πόσο συγκλονίστηκα όταν σας είδα με δάκρυα στα μάτια», φέρεται να έγραψε ο Khedache.

«Θέλω να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πόνο που περάσατε εσείς, τα παιδιά σας, ο σύζυγός σας και οι άνθρωποί σας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε σιγά-σιγά το τραύμα που προκλήθηκε από το δικό μου λάθος»

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Καρντάσιαν της θεωρούν πως είναι μια απόπειρα για δημιουργία εντυπώσεων λίγο πριν την έναρξη της δίκης.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com