Συγκλονιστικές οι δηλώσεις της Φωτεινής Ψυχίδου: ««Τρόμαξα ότι θα κάνω κακό στο παιδί μου»

3

Για τη μάχη της με την επιλόχεια κατάθλιψη μίλησε η Φωτεινή Ψυχίδου και αποκάλυψε πώς ένιωθε εκείνους τους δύσκολους μήνες λίγο μετά τη γέννηση του μωρού της.
Η δημοσιογράφος περιέγραψε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη δύο μήνες μετά τη γέννα… Έκλαιγα, έκανα σαν τρελή, έχω γνωρίσει την κατάθλιψη, και έχω πάρει και φάρμακα στο παρελθόν, γνωρίζω το τερατάκι αυτό, τα συμπτώματά μου. Είναι ορμονικό, δεν το ελέγχεις, δεν ξέρεις γιατί σου έρχεται και από που σου έρχεται. Δύο μήνες μετά τη γέννα μου ήρθε μια φρίκη ότι θα μου πάρουν το παιδί, κατάλαβα ότι είμαι σε κατάθλιψη… Οι άλλοι μπορεί να νομίζανε ότι θα κάνω κακό στο παιδί μου, αυτό δε μου ήρθε… Το να κάνω κακό στον εαυτό μου ήρθε κάποια στιγμή. Έκανα και το ακραίο, μπήκα στο μπάνιο με το πουλόβερ, για να νιώσω το άγγιγμα ότι βρέχομαι με τα ρούχα μου με το ζεστό νερό, τέτοια τρελά! Τρόμαξα ότι θα μου το πάρουνε το παιδί μου! Φώναζα να κλείσουν τα παράθυρα, για να μην μου πάρουν το παιδί. Επειδή το περνούσα όλο αυτό τρόμαξα ότι θα μου το πάρουν»!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.. ΟΜΩΣ ΨΥΧ-ΙΔΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ!!! ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΨΥΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣ

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com