Ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει η Άννα Βίσση: «Με χτυπούσε άγρια. Με βοήθησε η…»

Τι αποκάλυψε η Αννα Βίσση για την προσωπική της ζωή;
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στο περιοδικό People, όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Η Άννα Βίσση, αποκάλυψε μάλιστα και μια θλιβερή πτυχή της προσωπικής της ζωής, που αφορούσε σε μια αποτυχημένη αλλά και επικίνδυνη σχέση της.
Διαβάστε τη συνέντευξη της Άννας Βίσση στο People:
Πρόσφατα, με αφορμή την υπόθεση του μιούζικαλ, μίλησες για μια παλιότερη σχέση που σε είχε κακοποιήσει ψυχικά και σωματικά. Ζήτησες βοήθεια τότε από κάπου;
Όχι, αλλά μου δόθηκε, γιατί ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο το κατάλαβε και με βοήθησε. Ήταν η κόρη μου. Εκείνη ήταν η στιγμή που η Σοφία ήταν η απόλυτη φίλη μου. Και η μητέρα μου με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε πολλά, αλλά σε εκείνη τη δεδομένη στιγμή η κόρη μου έγινε μάνα μου.
Όταν μιλάς για τη Σοφία τα μάτια σου φωτίζονται.
Είναι πολύ σπουδαία η σχέση μου με τη Σοφία. Πέρα του ότι είναι κόρη μου, είναι μια πολύ σημαντική φίλη. Υπάρχουν στιγμές που η αλήθεια της μπορεί να με έχει πονέσει. Όπως και του Νίκου η αλήθεια με είχε πονέσει και σαν άνθρωπός μου και σαν συνθέτης μου. Όμως δεν είχε ποτέ σκοπό να με θίξει. Με πλήγωνε, αλλά το έκανε για να με κάνει καλύτερη.
Παλιότερα είχες πει πως είχες τύψεις ότι δεν ήσουν τόσο κοντά στη Σοφία όσο θα ήθελες όταν ήταν παιδί.
Εσύ που μεγαλώνεις δύο παιδιά δεν έχεις αντίστοιχες τύψεις; Το μητρικό φίλτρο και ένστικτο είναι ίδιο σε όλες τις μαμάδες, εκτός κι αν μιλάμε για κάποιες διαταραγμένες γυναίκες που παρατάνε τα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Είναι, όμως, γυναίκες που πρέπει να τις συμπαθούμε και να τις καταλαβαίνουμε γιατί είναι άρρωστες. Δεν υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που θα παρατούσε το παιδί του. Πέρα των εξαιρέσεων, νιώθω πως είμαι μια μάνα που τόσο εμένα όσο και του παιδιού μου μας έλειψαν οι παραπάνω στιγμές. Στιγμές που τις ζω τώρα με τη Σοφία και το γιο της, στον οποίο αφιερώνει πολλές ώρες. Βέβαια, όταν έσφιξαν τα λουριά και με τη δική της δουλειά της, άρχισε και η Σοφία να λείπει 12ωρα, ακόμα και τρεις μέρες από το μικρό και μου έστελνε κάτι μηνύματα μέσα στη νύχτα, λέγοντάς μου «τώρα σε καταλαβαίνω, δεν με εγκατέλειπες, είχες απλά δουλειά». Δεν την εγκατέλειψα ποτέ ματαιόδοξα για να κάνω την καριέρα μου. Ούτε νταντάδες είχα, είχα τη μαμά μου που τη φρόντιζε όταν έλειπα και αισθανόμουν σαν να ήμουν εγώ εκεί. Είχαμε όμως και πολλές στιγμές που ήμασταν μαζί, έτσι πια το έχω ισοφαρίσει μέσα μου. Έχω ηρεμήσει.
Υπήρξαν στιγμές που θέλησες να κάνεις άλλο ένα παιδί;
Ήθελα ένα δεύτερο παιδί, ειδικά λίγο αφού απέκτησα τη Σοφία. Δεν προέκυψε. Τώρα, όμως, έκανε η Σοφία μωρό. Ένα παιδάκι υπέροχο. Είναι φανταστικό φατσάκι και έχει στοιχεία στο χαρακτήρα του που δείχνουν ότι είναι σοβαρός. Είναι πολύ εύκολος στο να γελάσει, άρα είναι ανοιχτή η ψυχή του. Δεν είναι όμως χαζοβιόλης να γελάει με οτιδήποτε. Έχω πέντε μήνες να τους δω και μου λείπουν πάρα πολύ.
Πώς είναι το συναίσθημα να κάνει το παιδί σου παιδί;
Μοναδικό. Το παιδί σου που ήδη λατρεύεις, που σου φέρνει στο μυαλό πώς το έχεις γεννήσει και πόσο μεγαλειώδες είναι αυτό το συναίσθημα, το βλέπεις να φέρνει στον κόσμο ένα νέο άνθρωπο. Ήμουν εκεί σε όλη τη διαδικασία. Ήταν σαν να άνοιξαν οι ουρανοί και να βγήκαν όλες οι αχτίδες και τα ουράνια τόξα.

Back to top button