Hit enter after type your search item

Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη: Έτσι ΦΤΑΣΑΜΕ στην ΣΥΝΟΥΣΙΑ! Περιγράφει Καρέ – καρέ το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ!!! Τρία χρόνια προσπαθώ να το ξεχάσω λέει η Ιωάννα Τούνη βάζοντας τα κλάματα λίγο μετά! Είναι συγκλονιστική η περιγραφή του πως έφτασε κάποιος που γνώριζε από τα 18 της όχι μόνο να γυρίσει μαζί της ροζ βίντεο και φωτογραφίες αλλά και να τα…μοιράσει!  Ο εφιάλτης δεν τέλειωσε και φαίνεται θ’ αργήσει να τελειώσει. Έχοντας πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα να εμπιστευτέι πρώην φίλο της η λατρεμένη και πανέμορφη Ιωάννα Τούνη κλαίει ακόμα για το κακό που την βρήκε.

Λες βλέποντας την να περιγράφει στο βίντεο παρακάτω πως προέκυψε αυτό το βίντεο στον…χωματόδρομο, πως ζηλεύουν τόσο την ομορφιά της. Τόσο, που όποιος βρεθεί δίπλα της θέλει απλά να την πλήξει όσο περισσοτερο μπορεί. Λες και έτσι ιθα λυτρώσει το αίσθημα το πόσο λίγος εκίνος αισθάνεται!

Τούνη Αλεξάνδρου! Πουλάει η σχέση τους FULL!

Δεν γλυτώνεις κανείς απ’ αυτό όμως…

Κρίμα που ακόμα και οι πρικισμένοι με ωραία εμφάνιση άνθρωποι πρέπει να καταδικάζονατι στο να μην την χαίρονται!Ελεύθερο κυκλοφορεί ακόμα σε γνωστό tube το ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.

Τα sites που το δεν το κατέβασαν ακόμα είναι πολλά και τα Touni video links έχουν γίνει ανάρπαστα στο διαδίκτυο.

Η τραγική ιστορία για την Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ζούσε κάθε μέρα το μαρτύριο.

Η Ιωάννα Τούνη έμαθε την ύπαρξη του ροζ βίντεο πολύ πριν στο My style rocks και προσπάθησε να το κατεβάσει.

Δυστυχώς οι προσπάθειες της Ιωάννας Τούνη – όπως ή ίδια μαρτύρησε – δεν πέτυχαν απόλυτα, αλλά στο… περίπου. Δεν μπόρεσε να το κατεβάσει από παντού παρά τις αλλεπάλληλες αναφορές της.

Συνέπεια αυτού; Η χειρότερη για την πανέμορφη Ιωάννα που έχει χάσει τον ύπνο της.

Το video της Ιωάννας Τούνη από το γνωστο σάιτ κατέβηκε, όμως υπάρχει όπως γίνεται συνήθως σε άλλα sites, τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να τραβούν τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν και να τα αναρτούν ξανά στους δικούς τους servers.

Ιωάννα Τούνη σε Ελένη Φουρέιρα: “❤️❤️❤️περιμένουμεεεεεεε”

«Πριν από τρία χρόνια συνέβη αυτό η ιστορία.

Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα. Όταν το είδα για πρώτη φορά δεν μπορείς να φανταστείς πως ίδια. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το βίντεο» αποκάλυψε ή ίδια η Τούνη σε συνέντευξη της.

Η ίδια περιγράφει τα βήματα που ακολούθησε προκειμένου να κατεβάσει το ροζ βίντεο: «Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση. Πήρα αμέτρητα μηνύματα. Και από άντρες αλλά και από γυναίκες.

Μέχρι από μια κοπέλα που για τον ίδιο λόγο αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία.

Είχα όμως και πολλά αρνητικά. Και μάλιστα δημόσια. Το κακό είναι πως μια γυναίκα στιγματίζεται για πάντα.

Αντίθετα ένας άνδρας από ένα τέτοιο βίντεο βγαίνει μάγκας. Μου στοίχισε την σχέση μου αυτό το βίντεο. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφος μου» συμπλήρωσε.

«Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό και προχωράμε».

Αρχικά το βίντεο είχε ανέβει σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά μετά την μήνυση κατέβηκε. Αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς το βίντεο μεταφορτώθηκε και σε άλλες ιστοσελίδες.

Η ίδια φαίνεται πως γνωρίζει για την τύχη του ροζ βίντεο, καθώς σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναρωτηθεί: «Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που δεν ξέρει για αυτή την ιστορία; Νομίζω ότι όλοι ξέρουν για αυτό το σκηνικό. Ακόμη κι αν δεν το έχουν δει, το έχουν ακούσει».

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :