Συγκλονίζει! Καίτη Γαρμπή: Τα…ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ του ΘΑΝΑΤΟΥ!
Σγκονίζει! Καίτη Γαρμπή: Τα…ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ του ΘΑΝΑΤΟΥ! Είναι εκείνες οι…εκδρομές που κάποιος επιστρέφει, ένω νοιώθει πως έχει πάει στον άλλο κόσμο. Είναι αυτές οι μακάβρια ελκυστικές αφηγήσεις, που δίνουν μάλλον μια νότα αισιοδοξίας αφού πρώτα σε κάνουν μια βόλτα στο τούνελ του…θανάτου! Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της που την έφερε κοντά στο θάνατο, το μεγάλο της έρωτα με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και την άγνωστη εγκυμοσύνη της που αποφάσισε να τερματίσει.
Καίτη Γαρμπή: «Αν βρεθούν κι άλλοι “γονείς” σαν του 6χρονου Δημήτρη Μοθωναίου…»
Η τραγουδίστρια δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK.
«Τα Χριστούγεννα του 1999, θυμάμαι πως ήμουν στο κρεβάτι και θήλαζα τον γιο μου που ήταν ενός μηνός, όταν ένιωσα έναν τόσο έντονο πόνο που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθανόμουν ότι έσβηνε η αναπνοή μου.
Άφησα το μωρό στην αγκαλιά της μητέρας μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι και σκέφτηκα: “κάπως έτσι λοιπόν είναι όταν πεθαίνεις. Μα είναι τόσο ωραία η ζωή μου. Δεν είναι κρίμα να χάσω τον Διονύση και το παιδί μου και να με χάσουν κι αυτοί;”
Ευτυχώς διατήρησα την ψυχραιμία μου. Επικοινώνησα αμέσως με τον γιατρό μου, ο οποίος ήρθε και με πήρε σηκωτή και με πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διέγνωσαν μια άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας.
Δεν μπορώ να σου πω ότι ύστερα από αυτό δεν φοβάμαι τον θάνατο, παρόλο που έχω διαβάσει πολύ για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως τώρα ξέρω πια και δέχομαι τα πάντα σαν μέρος της εξέλιξης λέγοντας πάντα όλα καλά, δόξα τω Θεώ».
Διαβάστε ακόμα τι είχε πει τότε στηνσυνέντευξη της για τις επεμβάσεις και όχι μόνο:
“Τα Χριστούγεννα του 1999, θυμάμαι πως ήμουν στο κρεβάτι και θήλαζα τον γιο μου που ήταν ενός μηνός, όταν ένιωσα έναν τόσο έντονο πόνο που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθανόμουν ότι έσβηνε η αναπνοή μου.
Άφησα το μωρό στην αγκαλιά της μητέρας μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι και σκέφτηκα: “κάπως έτσι λοιπόν είναι όταν πεθαίνεις. Μα είναι τόσο ωραία η ζωή μου.
Δεν είναι κρίμα να χάσω τον Διονύση και το παιδί μου και να με χάσουν κι αυτοί;” Ευτυχώς διατήρησα την ψυχραιμία μου.
Επικοινώνησα αμέσως με τον γιατρό μου, ο οποίος ήρθε και με πήρε σηκωτή και με πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διέγνωσαν μια άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας.
Καίτη Γαρμπή: «Αν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, τρανσοφοβικός, ομοφοβικός, μην με ακολουθήσεις»
Δεν μπορώ να σου πω ότι ύστερα από αυτό δεν φοβάμαι τον θάνατο, παρόλο που έχω διαβάσει πολύ για το συγκεκριμένο θέμα.
Όμως τώρα ξέρω πια και δέχομαι τα πάντα σαν μέρος της εξέλιξης λέγοντας πάντα όλα καλά, δόξα τω Θεώ”, είπε χαρακτηριστικά.
Για το σύζυγο της δηλώνει ακόμα ερωτευμένη:“Με τον Διονύση ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, αγαπηθήκαμε, κάναμε οικογένεια, είμαστε μαζί 16 χρόνια και ναι είμαι σίγουρη ότι έχουμε ξαναζήσει μαζί σε άλλη ζωή.
Το έχω ψάξει, κι αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι με τον Διονύση ήμασταν ζευγάρι όχι απλά σε μία, αλλά σε πολλές ζωές. Σε όσες ζωές κατάφερα να ανατρέξω ήμασταν μαζί”
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ – ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ: ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΖΩΗΣ
Για την εγκυμοσύνη που διέκοψε η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται:
“Πολύ πριν γνωρίσω τον Διονύση είχα μείνει έγκυος και αποφάσισα να διακόψω την εγκυμοσύνη μου.
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς «αποκαλύπτονται»: Δεν φτάσαμε ποτέ να πούμε ότι χωρίζουμε
Δεν το μετάνιωσα ποτέ, μόνο που πολύ αργότερα έμαθα από τον σημερινό γιατρό μου ότι το γυναικολογικό πρόβλημα που μου προέκυψε είχε προέλθει από αμέλεια του προηγούμενου γιατρού μου.
Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο καλός Θεός μου έστειλε τον Διονύση και το παιδί μας”.
Είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;
“Αν υπήρχε μια αναίμακτη μέθοδος που θα είχε τα αποτελέσματα του λίφτινγκ, χωρίς να απαιτεί νυστέρι, ίσως και να δοκίμαζα. Αλλά όσο ακόμη χρειάζεται να κόψεις και να ράψεις το πρόσωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω.
Το βρίσκω ανατριχιαστικό και μόνο που το σκέφτομαι”.
Διαβάστε ακόμα:
Τι σημείωσε η Καίτη Γαρμπή στη σπουδάστρια του House of fame;
Στην κριτική επιτροπή του House of fame βρίσκεται η Καίτη Γαρμπή, η οποία και εμφανίστηκε με χαμόγελο στο πρώτο live το βράδυ της Παρασκευής.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε, μάλιστα, να σταθεί σε έναν χαρακτηρισμό που πραγματοποίησε η σπουδάστρια Κόνυ λίγο πριν την εμφάνιση της στη σκηνή.
Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή αναρωτήθηκε προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη «θέλω να μου πεις γιατί σε ενόχλησε αυτό που σου είπε ο Αλ Γκίκα ότι είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας».
«Γενικότερα είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με κριτική τέτοιου τύπου οπότε κάποια πράγματα, λόγω της έλλειψης εμπειρίας, δεν τα αντιλαμβάνομαι όπως ακριβώς θα ήθελα» απάντησε η διαγωνιζόμενη του House of fame.
«Το παρερμήνευσα λίγο αυτό που μου είπε. Δηλαδή αντί να το πάρω ως κάτι θετικό, και να πω ότι είναι το ατού μου, νόμιζα ότι απλά είμαι ένα κορίτσι το οποίο περνάει αδιάφορο. Αλλά τελικά δεν εννοούσε αυτό».
Αμέσως ο Γιάννης Πλούταρχος έσπευσε να τονίσει τη θετική σημασία του συγκεκριμένου σχολίου από τον Αλ Γκίκα.
«Πάρ’ το θετικά γιατί 30 χρόνια έχω συνηθίσει να με λένε το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τον θεωρώ ένα πολύ τιμητικό τίτλο» υπογράμμισε η Καίτη Γαρμπή.
