Συγκλονίζει ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας – «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μας, μας λείπει πολύ»

0

Ο σύζυγος της 36χρονης μίλησε στον Alpha, περιγράφοντας την μεσίτρια ως ένα υπόδειγμα μητέρας αλλά και συζύγου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι στιγμές που ζει η οικογένεια εδώ και 6 μήνες είναι εξαιρετικά δύσκολες, τόσο για τον ίδιο όσο και για τα παιδιά. «Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ειδικά την κόρη μας να πηγαίνει και να έρχεται στο σχολείο μόνη της» αναφέρει.Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις του συζύγου της 36χρονης μεσίτριας, που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη. Εκφράζει παράλληλα την ικανοποίησή σε δίκη του γιατρού που έκανε το έγκλημα.
Ο σύζυγος της 36χρονης μίλησε στον Alpha, περιγράφοντας την μεσίτρια ως ένα υπόδειγμα μητέρας αλλά και συζύγου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι στιγμές που ζει η οικογένεια εδώ και 6 μήνες είναι εξαιρετικά δύσκολες, τόσο για τον ίδιο όσο και για τα παιδιά. «Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ειδικά την κόρη μας να πηγαίνει και να έρχεται στο σχολείο μόνη της» αναφέρει.

«Προσπαθώ να καθησυχάσω τα παιδιά, να τα παρηγορήσω. Περιμένουμε από την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» αναφέρει ο σύζυγος της μεσίτριας.

Καταπέλτης η εισαγγελέας – Γιατροί «καίνε» τον αγγειοχειρουργό

Έξι μήνες μετά τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, η εισαγγελέας πρότεινε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, την παραπομπή του 38χρονου αγγειοχειρουργού σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ζήτησε να δικαστεί για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και «περιύβριση νεκρού» καθώς, με βάση το αποδεικτικό υλικό, έκρινε ότι ο 38χρονος είχε αποφασίσει να σκοτώσει την 36χρονη χορηγώντας αναισθητικά φάρμακα, εντός του νοσοκομείου.

Στην πρόταση της προς το δικαστικό συμβούλιο, η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών επισημαίνει πως ο κατηγορούμενος θα μπορούσε να απευθυνθεί στους ειδικούς γιατρούς του νοσοκομείου προσπαθώντας να αποτρέψει το θάνατο αλλά αντιθέτως άρχισε ενέργειες για τη συγκάλυψη του εγκλήματος. Αυτό προκύπτει όπως σημειώνεται και από τη μετέπειτα συμπεριφορά καθώς κατηγορείται ότι έκανε προσπάθειες να εξαφανίσει τα ίχνη και το σώμα της νεκρής γυναίκας. Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι νέες δηλώσεις του συζύγου της μεσίτριας

Η δολοφονία της μεσίτριας που συντάραξε τη Θεσσαλονίκη

Η πρωτοφανής υπόθεση εκτυλίχθηκε στις 26 Απριλίου. Η μεσίτρια πήγε στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση αγγειακών προβλημάτων (κιρσών) στα πόδια. Κατόπιν συνεννόησης, συναντήθηκε με τον αγγειοχειρουργό ο οποίος την απομόνωσε, οδηγώντας την σε ιδιαίτερο χώρο. Εκεί της χορήγησε ενδοφλεβίως τις φαρμακευτικές ουσίες προποφόλη και φαιντανύλη (έχει δράση 100 φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη) με αποτέλεσμα να προκληθεί στην 36χρονη αναπνευστική καταστολή και τελικά άπνοια η οποία οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή, επιφέροντας τον θάνατο της. Στη συνέχεια, η σορός της εντοπίστηκε σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Στην εισαγγελική πρόταση αναγράφεται ότι ο κατηγορούμενος δεν κάλεσε κάποιον γιατρό «για να τον βοηθήσει προκειμένου να σώσουν το θύμα, σε μια μέρα μάλιστα που το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία και συνακόλουθα υπήρχε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, με ιατρούς που είχαν την κατάλληλη ειδίκευση αλλά και εμπειρία για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών (δύο αναισθησιολόγοι εφημέρευαν στο μπλε κτίριο του νοσοκομείου και δύο αναισθησιολόγοι στο Α’ κτίριο αυτού)».

Οι καταθέσεις των γιατρών «καίνε» τον αγγειοχειρουργό

Σύμφωνα με τις καταθέσεις ειδικών γιατρών – αναισθησιολόγων από την αναπνευστική καταστολή μέχρι την αναπνευστική – καρδιακή παύση γενικά μεσολαβεί ικανό χρονικό διάστημα ώστε να αναταχθεί ο εκάστοτε ασθενής. Υπήρχε πραγματική δυνατότητα να αποφευχθεί ο θάνατος της 36χρονης σε περίπτωση που ειδοποιούνταν οι κατάλληλοι γιατροί του εφημερεύοντος νοσοκομείου για να παράσχουν βοήθεια και να την κρατήσουν στη ζωή, όπως προκύπτει και από την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας- νεκροτομής.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com