Hit enter after type your search item

Ελενη μενεγακη: Η…βασίλισσα “πέθανε”! Ζήτω η βασίλισσα Μαλέσκου!

/
/
img
Θα μας κάνει ν’ ξανανοίξουμε την τηλεόραση. Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ! Ένας άνθρωπος που δέιχνει πως θέλει στ’αλήθεια να σε κάνει να χαρείς. Ένας άνθρωπος που δεν σ’ απειλεί καθημερινά με τα…τριάντα χρόνια καριέρας. Ένας άνθρωπος που δεν ξεκινά με το “ΕΓΩ” πιο τεράστιο από το μπόι του. Ευχόμαστε να παραμείνει έτσι. Για τις ..πλαστικές επε΄μβάσεις θα πούμε πως μας “κρατάνε” δεν μας διώχνουν αφού το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ακόμα, η Ελένη ήταν η πρώτη διδάξασα. Αυτό, είναι το μοναδικό σημείο σύγκρισης, όπυ έχουμε ισοπαλία!

Ελενη μενεγακη: Η…βασίλισσα “πέθανε”! Ζήτω η βασίλισσα Μαλέσκου! Αν είναι να συμπτήξουμε όλα τα χαρίσματα της Ιωάννας Μαλέσκου σ΄ένα, θα πούμε πως …μας αρέσει να την βλέπουμε. Αν είναι να τ’ αναπτύξουμε, θα το κάνουμε με πολύ χαρά και θα μας πείτε αν συμφωνείτε. Πρώτον , κακώς την ταυτίζουν με τη Μενεγάκη. Δεν είναι σε τίποτα ίδιες. Επιχείρημα με παράδειγμα μαζί: Έχεις τηλεόραση ανοιχτή, κάνεις δουλειές και ακούς τη Μαλέσκου. Τι ευχάριστη χροιά, τι ζεστή φωνή!

Λιάγκας νεα σύντροφος: Το 2020 ο ΕΡΩΤΑΣ χτύπησε την ΠΟΡΤΑ του με ΜΑΓΙΟ

Ελενη μενεγακη: Η…βασίλισσα “πέθανε”! Ζήτω η βασίλισσα Μαλέσκου! Έπειτα, σας θυμίζουμε την φωνή της Μενεγάκη. Όταν την ακούγατε μόνο, τι αισθανόσασταν; Μια υπερβολή, μια καθόλου αληθινή ένταση και μια τηλεοπτική χαρά,… κάλπικη. Με τη Μαλέσκου δεν παέι το μυαλό σου εκεί. Σ’ αρέσει ν’ ακούς. Για τα Ελληνικα της,  θα πούμε πως ΔΕΝ έχουμε ακούσει άλλη μέχρι στιγμής στο γυαλί να χρησιμοπιεί με τόσο φυσικό τρόπο, τις πιο …αχρησιμοποίητες λέξεις. Όχι πως αυτό είναι σωστό αν δεν σε καταλαβαίνουν όλοι, αφού σε όλους απευθύνεσαι. Όμως η Μαλέσκου, και ωραία τα λέει και..άγνωστες Ελληνικές λέξεις λέει, αλλά και έχει την αντίληψη να χρησιμοποιεί εκείνες που θα τις “νιώσουν” όλοι! Το μέτρο δηλαδή, το έχει και εδώ!

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ , ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ! ΤΟ SOLO ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Το μέτρο, είναι το δυσκολότερο πράγμα γαι να διατηρείς. Πολλοί παρουσιαστές, ΟΛΟΙ σχεδόν, έχουν ακόμα και μετά από δεκαετίες την αντίληψη ότι πρέπει να είναι πολύ εντυπωσιακοί στα μάτια του θεατή. Να είναι οι πιο θορυβώδεις στην εκπομπή τους, για να παίρνουν την προσοχή όλη πάνω τους. Έτσι πιστεύουν πως αποδεικνύουν την αξία τους! Όμως, ισχύει το ακριβώς αντίθετο! Όσο ΛΙΓΟΤΕΡΟ απασχολείς τον θεατή, τόσο καλύτερος παρουσιαστής είσαι!! 

Ιωάννα Μαλέσκου σύντροφος: Το LOVE STORY με “φτωχό παληκάρι”

Ελενη μενεγακη: Η…βασίλισσα “πέθανε”! Ζήτω η βασίλισσα Μαλέσκου! Η Μενεγάκη έφυγε με το κεφάλι χαμηλά! Ας είχε τρελλά λεφτά και τριάντα χρόνια καριέρας και εξωφύλλων στην πλάτη. Δείγμα του ότι ήταν θολωμένη στα τόσα χρόνια επιτυχίας. Μέχρι τελευταία στιγμή, έκανε παράπονα για όσα…γράφονταν (ενώ μια ζωή έκανε δουλειά που το να γράφουν για σένα, είναι και ζητούμενο σου και μέτρο επιτυχίας σου). Η Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια έβγαζε ΘΥΜΟ! Υπεροψία! Βαρεμάρα. Καμμία ευγνωμοσύνη που πέτυχε όλα όσα ήθελε και ίσως, δεν μπορούσε να ονειρετεί πως θα πετύχει. Πως “έκλεισε” όμως την πόρτα πίσω της; Με θυμό και απογοήτευση!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΗΛΙΚΙΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ

Μέχρι τελευταία μέρα, τελευταια εκπομπή, “απειλούσε” πως δεν υπάρχει για κείνη κανάλι να της κλείσει την πόρτα (παρά το ότι ήδη την είχε βγάλει στη σύνταξη ο Alpha). Μέχρο τελευταία εκπομπή, ήθελε όλα γύρω της να γυρίζουν. Γύρω από τα τριάντα χρόνια καριέρας και καταξίωσης. Όλα αυτά τα χρόνια αλήθεια ήταν. Όπως αλήθεια είναι και το ότι έφυγε από το γυαλί μόνο με την αίσθηση της…ανικανοποίητης!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ “ΕΚΛΕΙΣΕ” ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :