Σύλληψη on camera του δολοφόνου του Μισισίπι! Σκότωσε οκτώ ανθρώπους και θέρισε τρία σπίτια

1

Οκτώ ανθρώπους «θέρισε» με το όπλο του ένας 38χρονος άνδρας στο Μισισίπι των ΗΠΑ, κυριευμένος από δολοφονικό αμόκ έπειτα από καυγά με τη εν διαστάσει σύζυγό του.

Όπως διαβάζουμε στη «Daily Mail», ο 35χρονος Willie Cory Godbolt, (γνωστός και ως «δολοφόνος του Μισισίπι»), εμφανίστηκε στο πατρικό της πρώην του, όπου ζούσε με την μητέρα της, τον πατριό της και τα δυο τους παιδιά που απέκτησαν από τον γάμο τους.

Κουβέντα στην κουβέντα, το ένα έφερε το άλλο, τα αίματα «άναψαν» και ο 35χρονος βγήκε εκτός εαυτού.

Κάποιος από τους γείτονες που άκουσε την φασαρία κάλεσε την αστυνομία, και στο σημείο έφτασε πρώτος ο 36χρονος βοηθός σερίφη William Durr, τον οποίο ο αφροαμερικανός δεν δίστασε να πυροβολήσει και να σκοτώσει.

Αμέσως, η εν διαστάσει σύζυγός του και ο πατριός της πρόλαβαν να ξεφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος.

Στη συνέχεια, ο 35χρονος σκότωσε άλλες τρεις γυναίκες στο σπίτι τους, και περπάτησε 15 μίλια μακριά, σκοτώνοντας άλλα δυο ανήλικα αγοράκια.

Αλλά το δολοφονικό του αμόκ δεν σταμάτησε εκεί. Σε άλλο μπλοκ διαμερισμάτων, ο δολοφόνος του Μισισίπι, σκότωσε μια γυναίκα και έναν άνδρα.

Οι Αρχές, τον συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς πως στο τέλος σκόπευε να αυτοκτονήσει, αλλά ξέμεινε από σφαίρες.

«Δεν θέλω να ζήσω, όχι μετά από ο,τι έκανα» είπε στις Αρχές όταν… «ηρέμησε».

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα του Goldbolt τον είχε αφήσει επειδή υφίστατο ενδοοικογενειακή βία.

Γι΄αυτό εδώ και τρεις εβδομάδες είχε πάρει τα παιδιά τους και έμενε στο πατρικό της με την μητέρα και τον πατριό της.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως «είχα μια συζήτηση μαζί τους, για να πάρω πίσω τα παιδιά μου στο σπίτι. Κάποιος κάλεσε την αστυνομία, άνθρωποι που δεν μένουν καν στο σπίτι. Αυτό κάνουν πάντα. Παρεμβαίνουν! Αυτό τους κόστισε τη ζωή. Λυπάμαι!»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο