Hit enter after type your search item
img

ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ η Ελένη Μενεγάκη! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες της …ΠΕΜΠΤΗΣ εγκυμοσύνης της!

/
/

ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ η Ελένη Μενεγάκη! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες της …ΠΕΜΠΤΗΣ εγκυμοσύνης της! “Παίζει” με την ιδέα η Ελένη και φυσικά καμμία ευθύνη δεν φέρει για τα δημοσιεύματα. Φαίνεται ν’ απολαμβάνει ιδιαίτεα τις φήμες για πέμπτο παιδί και το δεύτερο με τον Μάκη Παντζόπουλο. Φαίνεται ακόμα πως κάνει και όσα πρέπει ώστε σε δουλειά να βρισκόμαστε.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ! ΤΣΙΜΑ, ΤΣΙΜΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΛΙΓΟ.“

Το να ακούγεται συνέχεια το όνομα της κακό δεν κάνει. Απεναντίας “φουσκώνει” τον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ και κατ΄επέκταση στην τσέπη της! Όλα ξεκίνησαν πριν τρδύο μήνες περίπου όταν άρχισε να κρύβει την κοιλιά της σε όλα τα βίντεο.

Το θέμα σίγουρα δεν ήταν το ότι απλά έφαγε παραπάνω. Γιατί; Επειδή οι πόντοι που πήρε πήγαν όλοι μα όλοι στα σημεία ακριβώς που τους παίρνει μια εγκυμονούσα.

Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν τη Μενεγάκη έγκυο. Άλλες, θέλουν τη Ελένη να προσπαθεί να μείνει πάλι έγκυος.

Πρόσφατα στο βίντεο που ανέβασε από κάποιο δωμάτιο, κρατούσε σε όλη την διάρκεια την τσάντα της ενώ η Ελένη, ήταν καθισμένη και μιλούσε στην κάμερα.

Χρειάστηκε – δεν βρήκαμε κανέναν άλλο λόγο – να σηκωθεί, να φορέσει το παλτό της ώστε στο επόμενο πλάνο, να την δούμε σε κάποιο μπαλκόνι να δηλώνει άλλα ντ’ άλλων. Είπε πως καψώθηκε και βγήκε στην βεράντα για να μας χαιρετήσει. Κι αφού ζεστάθηκε, γιατί φόρεσε την παλτουδάρα;…

Ελένη Μενεγάκη! «…Άντε και φέτος δε θα το τάξω μόνο, θα το κάνω κιόλας… »

Διαβάστε τι γραφόταν αυτό το διάστημα που πέρασε:Η Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΟΣ στο πέμπτο: Ανέβασε την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία της με ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ κοιλιά.

Επειδή από τον Σεπτέμβριο που δημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο ποστ, έχουμε εξελιξεις, το αλλάξαμε και προσθέσαμε στην αρχή του αυτές τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών!

Διαβάστε πρώτα τα νεότερα: Αυτά τα εκπληκτικά, δεν ανακοινώνονται από τις διάσημες μαμάδες ή τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες, μέχρι να αισθανθούν ασφαλής ώστε να το ανακοινώσουν οι ίδιες.

Εδώ, στην περίπτωση της μαγικά όμορφης Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ TIK-TOKER ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΜΗΘΗΚΕ;

Είναι χαρακτηριστικότατη η κοιλιά μιας γυναίκας που είναι έγκυος!!! Η Ελένη Μενεγάκη από το φθινόπωρο ακόμα, είχε “πάρει” στην κοιλιά, ακριβώς στο σημείο που πάιρνουν οι εγκυμονούσες, χωρίς να έχει πάρει γραμμα΄ριο σ΄όλο το υπόλοιπο σώμα και στο πρόσωπο της!

Αυτό το “δεν μπορεί ξανά έγκυος” αλλά με βάση το νόμο των πιθανοτήτων. Γιατί όλα τ’ άλλα, φωνάζουν το αντίθετο.

Η ΕΚΡΗΞΗ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!! “ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!…”

ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑ 45 ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΡΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μην βιαστείτε να πέιτε ότι τώρα είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη, γιατί δεν είναι.

Ελένη Μενεγάκη σε Ζήνα Κουτσελίνη: “Πάρε αυτά τα 2 εκατομμύρια”

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει απ όσο καταλαβαίνουμε ν’ ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πως οπότε, το κάνει εμμέσως μεν, πλην σαφώς.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε από την κουζίνα του σπιτιού της, με την μικρή κόρη της Μαρίνα, θα έλεγε πως καλύπτει την κοιλιά μιας εγκύου πάνω από πέντε μηνών, αλλά δεν την καλύπτει.

Η Ελένη μάλιστα που όπως η ίδια έχει πει στον αέρα παίρνει τα κιλά, τους πόντους χαμηλά στα ψωμάκια και ποτέ στην κοιλιά, τώρα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο.

Η κοιλιά έχει περάσει σε μέγεθος ακόμα και το ύψος του μπούστου της!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά

Όσο απίθανο και να μς φάινεται με το σκεπτικό “δεν μπορεί, όλα τα ρεκόρ θα σπάσει η Ελένη;” ναι θ΄απαντήσουμε, διότι συνηθίζει να πρωτοπορεί πηγαίνοντας κόντρα στα πολύ – πολύ συνηθισμένα που συμβαίνουν γύρω μας.

Εξάλλου η εγκυμοσύνες στην ηλικία της δεν είναι πια κάτι απρόσμενο. Πρωτάκουστες, έχουν πάψει να είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια όπως όλοι ξέρουμε.

Αν κάποια γυναίκα έχει τις αντοχές και την διάθεση να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, ενώ έχει κάνει ήδη τέσσερα, η Ελένη Μενεγάκη είναι εκείνη που συγκεντρώνει τα περισσότερα ατού.

Δείτε επίσης στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ ότι σε όλες τις φωτογραφίες της τις πρόσφατες, φροντίζει να μην δείχνει την κοιλιά της! Κι αυτό τυχαίο;

Ο χρόνος σε πολύ λίγο διάστημα θα δώσει την απάντηση αν δεν προλάβει να το κάνει η Ελένη.

Τι γράφτηκε λοιπόν πριν λίγο καιρό, μπορείτε να διαβάσετε αμέσως παρακάτω:

Ανάστατος ο κύκλος των διασήμων από τα νέα. Ταυτόχρονα αναμένονται και πολλά καινούργια επεισόδια από το τεράστιο τηλεοπιτκό κεφάλιο που ακούει στο …Βασίλισσα! Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να μας εκπλήσει – παρά το ότι δήλωσε και μέχρι τώρα το τηρεί – πως θ’ απέχει από την τηλεόραση. Όμως έλα που δεν φαίνεται να συμβαίνει αυτό μετά τα νέα της…νέας της εγκυμοσύνης!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΑ…
Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στο πέμπτο: Ανέβασε την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ!!

]ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στο πέμπτο.

Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΛΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ
Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της! Τώρα, η σπουδαία μάνα τεσσάρων παιδιών κάνει πάλι ακόμα μεγαλύτερη την ούτως ή άλλως μεγάλη έκπληξη που είχε πριν χρόνια!

Φήμες θέλουν την Ελένη ξανά εγκυο! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια.

Πάντως, αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο μετά την πρώτη έκπληξη βέβαια που τρως όταν το διαβάζεις. Σε δεύτερο χρόνο, βλέπεις σε τι

φάση βρίσκεται η Ελένη.

Παίρνει δύναμη μέσα από τα παιδιά.

Λατρεύει να ξαναζεί από την αρχή τα πάντα. Όπως χθες. Όταν συνόδευσε στην πρώτη μέρα στο σχολείο, την μικρή της κόρη Μαρίνα.

Τώρα λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις και πόσο θα ωφελήσει η αποχή από την τηλεόραση αυτό τον χειμώνα. Το πόσο βοήθησαν οι μακράς διαρκείας διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Το πόσο βοήθησε και η όσο ποτέ άλλοτε παραμονή της στα Άχλα.

ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ η Ελένη Μενεγάκη! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες της ...ΠΕΜΠΤΗΣ εγκυμοσύνης της! ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ η Ελένη Μενεγάκη! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες της ...ΠΕΜΠΤΗΣ εγκυμοσύνης της! ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ η Ελένη Μενεγάκη! Οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες της ...ΠΕΜΠΤΗΣ εγκυμοσύνης της!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ! ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΕΦΙΑ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ! ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ. Τους “ΤΡΕΛΛΑΝΕ” η Μενεγάκη με τη νέα εγκυμοσύνη της!!!

“Εγκεφαλικά” στη σόου μπιζ. Λες και συνομωτεί το σύμπαν ώστε να μην την αφήσει η δημοσιότητα ούτε δευτερόλεπτο.

Η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη κυοφορεί το πέμπτο παιδί της και το δεύτερο με το Μάκη Παντζόπουλο,……είναι απίστευτη, μόνο που το ίδιο απίστευτη ήταν και η προγούμενη.

Φυσικά και ήταν άλλες οι συνθήκες, αλλά το ίδιο σκεφτόμασταν πάλι και τότε: Είναι δυνατόν; Ράδιο αρβύλα; Επικοινωνιακό τρικ δικό της ή απλά προμελετημένη φαντασία κάποιων για να μας τρολάρουν;

Όμως, αυτή την φορά, ακούσαμε πάλι κάτι που είχαμε ακούσει σαν σενάριο κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια – ξέρετε από εκείνα τα σενάρια – ευχές! Ευχές, να προκύτπουν ειδήσεις για να μην κοπιάζεις να τις ψάχνεις εσύ. Τώρα, ήρθε από πολλά “κανάλια” η είδηση της πέμπτης εγκυμοσύνης της Ελένης.

Το καλύτερο; Τα…κανάλια αυτά, δεν είναι καθόλου αναξιόπιστα. Σε τέτοια ζητήματα όμως, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις την επιβεβαίωση από την ίδια.

…συνεχίζεται

15 Comments

  1. ΑΣΕ μας ρεΜΜ μας έπρηξες με τις εγκυμοδυνες
    Και αντε η πλαστικούρα άφηνε εσκεμμένα υπονοούμενα ότι είναι έγκυος για να εκμεταλλευεται κατασταδεις
    Αυτή που δεν βγαίνει και δεν λέει κάτι γιατί το κάνεις αυτό; ανεμογκαστρια. Μμμ μας δουλευεις

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :