freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ για ΧΡΕΗ τον Ντέμη Νικολαίδη! Σαν να περίμενε πολύ καλά αυτή την εξέλιξη και να ήταν πρόθυμος να την ακολουθήσει προτιμώντας την από τον να πληρώσει από την τσέπη του ακόμα και αυτά…που δεν είχε! Τι γράφτηκε τότε, πριν 9 χρόνια και τάραξε την ζωή της σόου μπιζ και ίσως πολύ λιγότερο του Ντέμη, αφού εμφανίστηκε στις κάμερες, πολύ χαλαρός και συνειδητοποιημένος. “Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παρουσιάστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης με δική του πρωτοβουλία για να παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ που έχει στην κατοχή του και αφορούν το χρονικό διάστημα της προεδρίας του.

Ντέμης Νικολαϊδης – Κατερίνα Παναγοπούλου! Οι δύο τους έφτασαν στο εστιατόριο σε διαφορετική ώρα

Ντέμης Νικολαίδης 2022
Ντέμης Νικολαίδης 2022

Ο Ντέμης Νικολαϊδης πολλές φορές έχει δηλώσει πρόθυμος να καταθέσει όλα τα στοιχεία για την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΑΕΚ με εκείνον στον προεδρικό θώκο και έτσι σήμερα παρουσιάστηκε με ξεκάθαρη πρόθεση να το αποδείξει αλλά και να βάλει τέλος σε “μαύρα” σενάρια που ενδεχομένως να υπάρχουν γύρω από τη θητεία του στην Ένωση.

Ντέμης Νικολαΐδης! Το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Μέχρι αυτή την χρονική στιγμή ο Ντέμης Νικολαϊδης παραμένει στη ΓΑΔΑ, αφού ενεργοποιήθηκε η διαδικασία σύλληψής του, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων που ελέγχονται για χρέη ανεξαρτήτως αν οι άνθρωποι που ελέγχονταα τα πεπραγμένα τους παρουσιάζονται αυτοβούλως.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος κρατήθηκε από τις Αρχές μια ημέρα για τις οφειλές της εταιρείας στο δημόσιο. Τότε είχε αναφέρει ότι όλοι οι τελευταίοι πρόεδροι της ΑΕΚ θα κληθούν να… λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δέσποινα Βανδή Ντέμης Νικολαΐδης! Δύο ΞΕΝΟΙ στην ίδια πόλη.

Δείτε το βίντεο!

 

Φυσικά λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα17/12/18, ο Ντέμης Νικολαίδης απαλάσεται από το βάρος των χρών που αποδεδειγμένα δεν του ανήκαν! Διαβάστε τι γράφτηκε τότε:

Την απόφαση του Εφετείου σύμφωνα με την οποία ο Ντέμης Νικολαΐδης απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για τα χρέη της ΑΕΚ έπειτα από τη διάρρηξη του άρθρου 44 ανέλυσε ο Χάρης Γρηγορίου.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΠΟΡ FM ο επί σειρά ετών νομικός εκπρόσωπος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έκανε λόγο για πανηγυρική δικαίωση του πρώην προέδρου της Ενωσης.

Εξήγησε, δε, γιατί η συγκεκριμένη απόφαση επιβεβαίωσε ότι κατά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ το 2008 ο Νικολαΐδης δεν άφησε καμία επιπλέον οφειλή εξαιτίας της δικής του διοίκησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Γρηγορίου:

«Μετά τη διάρρηξη του άρθρου 44 και το τέλος της ΑΕΚ σαν νομικό πρόσωπο αμέσως κινήθηκε ο ελεγκτικός μηχανισμός του Δημοσίου και όλοι οι διοικούντες από το ’93 και μετά αντιμετώπισαν κατηγορίες σχετικά με την καταβολή χρεών. Η ΠΑΕ πριν τη διάλυσή της δεν ήταν συνεπής στις δυο τελευταίες δόσεις του διακανονισμού.Η συμφωνία για το 44 έγινε το 2004 από τη διοίκηση του Ντέμη Νικολαΐδη και οι οκτώ πρώτες πληρώθηκαν ακριβόχρονα. Στο τέλος έγινε διάρρηξη του άρθρου 44 και αναβίωσαν τα χρέη των 200 εκατ. ευρώ.

Έχουμε μια πανηγυρική δικαίωση του Νικολαΐδη. Μια ομόφωνη απαλλαγή του από το Εφετείο. Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί για τρία χρόνια. Σήμερα στο Α’ Τριμελές Εφετείο έγινε η κατ’ έφεση δίκη του και με πρόταση της κας Ράικου και με ομόφωνη γνώμη των εφετών απηλλάγη από κάθε κατηγορία. Άργησε αυτή η αθώωση. Όλη η ομάδα της διοίκησης Νικολαΐδη σήμερα έκλεισε ο κύκλος και απηλλάγη. Το ίδιο συνέβη και με τον Θωμά Μαύρο, που επίσης απηλλάγη πανηγυρικά.

Εχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου και οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Εχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου και οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.Το 2004 βρήκε 19 δις. χρέη. Το 2008 που αποχώρησε αφήνει 8 εκατ. ευρώ ρυθμισμένα και πληρώνει μια μέρα πριν αποχωρήσει την πρώτη δόση του 44 που ήταν 1,5 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά δηλαδή άφησε στη μετέπειτα διοίκηση 6,5 εκατ. ευρώ ρυθμισμένα χρέη.

Από μόνα τους τα νούμερα μιλάνε. Παραλαμβάνει 19, αφήνει 6,5 ρυθμισμένα και στη διάρκεια της θητείας του (που υπάρχει ειδική υπαγωγή του νόμου ότι ευθύνεται κάθε διοικούν πρόσωπο για όσα χρέη δημιουργήθηκαν επί της θητείας του) αποδείχθηκε στο Εφετείο ότι από τα 35 εκατ. που λέει το κατηγορητήριο τα χρέη που έγιναν επί εποχής Νικολαΐδη ήταν 1,512 εκατ. ευρώ.

Φεύγοντας λοιπόν ρυθμίζει τα 8 εκατ. και πληρώνει 1,5. εκατ. ευρώ. Μηδέν λοιπόν! Μηδέν και αριθμητικά».

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner