Μία μέρα μετά τη επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο νησί

Μία ημέρα μετά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στη Μύκονο για να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στο νησί, έρχεται η πρώτη σύλληψη για πάρτι μ" />

Hit enter after type your search item

Συνέλαβαν ενοικιαστή βίλας στη Μύκονο που έκανε πάρτι με κοσμοσυρροή

/
/
img

Μία μέρα μετά τη επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο νησί

Μία ημέρα μετά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στη Μύκονο για να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στο νησί, έρχεται η πρώτη σύλληψη για πάρτι με συνωστισμό σε βίλα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι Αρχές προχώρησαν σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί συνωστισμός από τους πολλούς καλεσμένους.

Δήμαρχος Μυκόνου: Υπάρχει κενό νόμου

Ο Κωνσταντίνος Κούκας, δήμαρχος Μυκόνου, μιλώντας στο Open TV και στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”, εξέφρασε από τη μία την αισιοδοξία του μετά την εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για δημιουργία Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης στην περιοχή ωστόσο ήταν ανήσυχος σχετικά με την αντιμετώπιση των prive πάρτι.

«Όσο αναφορά για τα σπίτια που γίνονται πάρτι έναντι αντιτίμου έχουν ποινικές και φορολογικές παραβάσεις και δημιουργούν πρόβλημα για την υγεία, τίθεται θέμα ασύλου. Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε αλλά υπάρχει κενό νόμου. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :