Ροή ειδήσεων

Συνέβη πριν από λίγες ώρες: Η Kim Kardashian έκοψε τα μαλλιά της!

Κατά καιρούς την έχουμε δει με ξανθά μαλλιά, χωρίς φρύδια και τις περισσότερες φορές και χωρίς ρούχα… Η Kim Kardashian ξέρει να προκαλεί το κοινό σε κάθε της εμφάνιση (μέχρι και στο ζωολογικό κήπο),μα σπάνια έως τώρα δεν την έχουμε δει να αποχωρίζεται τα μακριά μαλλιά της.

Κι όμως, η Kim είναι πάνω από όλα μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και τα trends κάθε εποχής και γι αυτό φροντίζει να τα υιοθετεί. Έτσι, βλέποντας αρκετές- έως και πάρα πολλές- κυρίες του Hollywood να επιλέγουν για τα μαλλιά τους την πιο hot τάση γι αυτή τη σεζόν, το καρέ σε όλες τις εκδοχές του, η Kim, πήρε τη μεγάλη απόφαση να κουρευτεί!
 

 
 
Μόλις πριν από λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια (φυσικά) selfie φωτογραφία με το νέο της hairlook. Μάλιστα, ο celebrity stylist Gregory Russell- ο οποίος επιμελείται πολλά από τα χτενίσματα της Alexa Chung και της  Nicole Richie- ήταν “υπεύθυνος” γι αυτή την αλλαγή!
 

Φυσικά, μια τέτοια κίνηση της Kim , σπάει την οικογενειακή παράδοση των αδερφών Kardashian, που χρόνια τώρα κρατούσαν τα μαλλιά τους μακριά.
 

 
 
Το νέο της hairlook, η αλήθεια είναι πως της χαρίζει ένα chic αέρα. Εσείς τι λέτε;

Related Articles

Back to top button