Συνταγή για Μακαρονάδα τσουχτή απο την Ελένη Ψυχούλη και το στούντιο 4 ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο σπαγγέτι Νο.6
2 κ.σ. βούτυρο LURPAK
400 γρ. τριμμένη ξερή μυζήθρα
ελαιόλαδο
3 αυγά
Μαγειρίτσα συνταγή :Πώς να την κάνεις vegan
Fudge με 2 Σοκολάτες και Καραμέλα Συνταγή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο μέσα σε ελαιόλαδο, βάζουμε μια πρώτη στρώση μακαρόνια στην κατσαρόλα πασπαλίζουμε με μπόλικη μυζήθρα τα καίμε με το βούτυρο, να πάρει το τυρί ξανθό χρώμα, όχι να μαυρίσεισυνεχίζουμε με τα μακαρόνια, το τυρί και το βούτυρο άλλες δυο στρώσεις.
Τηγανίζουμε τα αυγά, να είναι μελάτα και σερβίρουμε αμέσως κάθε μερίδα με ένα τηγανητό αυγό στην κορυφή.