Hit enter after type your search item

Μία γευστικότατη συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Συστατικά
500 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
500 γρ. ντοματίνια
1/3 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1/2 του φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας
1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
1/3 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Μισό σαλάμι, κομμένο σε μικρές φέτες
Πολύχρωμες πιπεριές, λεπτοκομμένες
φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
1 πρέζα μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος
Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετείς τα ντοματίνια, ραντίζεις με ελαιόλαδο και τα αφήνεις να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά.
Κόβεις το ζυμάρι σε 10 ίσα μέρη, πλάθεις σε μπαλάκια και τα ανοίγεις σε κύκλους με πάχος περίπου ένα εκατοστό.
Με ένα πινέλο, αλείφεις τα ζυμαράκια με λάδι και ζεσταίνεις ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Ψήνεις τις ζύμες σου για περίπου τρία λεπτά την κάθε πλευρά και τις μεταφέρεις σε ένα ταψί.
Μοιράζεις στα ζυμάρια τη σάλτσα ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα, όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνεις για περίπου δέκα λεπτά.
Μοιράζεις και τα ντοματίνια, το βασιλικό και το πιπέρι και σερβίρεις όσο είναι ζεστά.
Απολαμβάνεις

Ετικέτες ΠΙΤΣΑ

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :