Hit enter after type your search item

Συνταγή για πατατάκια μήλου με κανέλα στο φούρνο

/
/
img

Ένα εύκολο σνακ από το αγαπημένο φθινοπωρινό φρούτο

Συστατικά

  • 5 μεγάλα μήλα, κομμένα και καλά καθαρισμένα
  • 1 κουτ. της σούπας κανέλα
  • 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 120 βαθμούς C και απλώνεις δύο ταψιά με αντικολλητικό χαρτί.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις τη ζάχαρη και την κανέλα.
  • Με ένα μαχαίρι, κόβεις το μήλο σου σε πολύ λεπτές φέτες, προσέχοντας να μην τραυματιστείς.
  • Μόλις κόψεις τις φέτες, τις περνάς από το μπολ με κανέλα και ζάχαρη.
  • Τοποθετείς τις φέτες μήλου σε ταψί, ραντίζεις με λίγη κανέλα και ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 2 ώρες.
  • Απολαμβάνεις την τραγανιστή τους υφή.
Ετικέτες ΜΗΛΟ,ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :