Hit enter after type your search item

Μία σούπα με καταπράσινο χρώμα και αμέτρητα θρεπτικά στοιχεία.

Συστατικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
1 μέτρια πατάτα κομμένη σε κύβους
2 λίτρα ζωμό κοτόπουλο
1/2 κιλό φρέσκο αρακά
200 γρ. φρέσκο κάρδαμο
Αλάτι, πιπέρι
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
Ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος
Αρχικά, ζεσταίνεις σε ένα κατσαρολάκι λίγο ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σέλερι.
Χαμηλώνεις τη φωτιά και αφήνεις τα λαχανικά σου να ψηθούν, κλείνοντας την κατσαρόλα με ένα καπάκι για 10 λεπτά.
Προσθέτεις στην κατσαρόλα την πατάτα, το ζωμό και σκεπάζεις με ένα καπάκι για 10 λεπτά.
Μόλις περάσει το διάστημα αυτό, προσθέτεις τον αρακά και τον κάρδαμο και συνεχίζεις τον βρασμό για 5-7 λεπτά.
Κατεβάζεις από τη φωτιά και με ένα μίξερ χειρός πολτοποιείς τα υλικά σου, μέχρι να πάρουν την υφή σούπα. Αν το κρίνεις απαραίτητο, μπορείς να αραιώσεις με λίγο νερό.
Σερβίρεις τη σούπα σου με μία κουταλιά γιαούρτι και απολαμβάνεις όσο είναι ζεστή.

Ετικέτες ΑΡΑΚΑΣ,ΣΟΥΠΕΣ

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :