freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Πάντα όταν συναντούσαμε την Ελένη εκείνα τα χρόνια, τα πρώτα της σχέσης της με το Μάκη Παντζόπουλο, τα χρόνια που δεν τον πολυκυκλοφορούσε για λόγους που δεν μας εξήγησε ποτέ, συνέβαινε το εξής:

Η Μενεγάκη μου έπιανε την κουβέντα κάθε που την φωτογράφιζα και αυτό το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Αυτή εξ’ άλλου είναι η εξέλλιξη μιας σχέση ενός σελέπριτι ή παρουσιαστή με τους ρεπόρτερ ή φωτορεπόρτερ. Μία φορά θα συνατηθούν, δύο θα συνατηθούν, στο τέλος θα κάνουν και…σχέση! Θα λένε τα δικά τους, μη σου πω και τα προσωπικά τους.

Δεν μπορεί να ξινίζουν πια. Αφού έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο! Δεν το χετε σκεφτεί ποτέ; 

Η Ελένη εκείνη την περίοδο έκανε κάτι που αντιλήφθηκα αργότερα, όταν και άλλαξε στάση ξαφνικά και χωρίς να χει προκύψει η παραμικρή παρεξήγηση. Ίσα – ίσα, την τελευταία φορά που μου έδωσε ωραίες εικόνες ήταν όταν την συνάντησα σ΄ένα σουπερ μάρκετ Παρασκευή πριν φύγει για τα Άχλα! “Θα σου δώσω θέμα που δεν θα πάρουν οι άλλοι μου είπε” και πραγματικά, το επόμενο μεσημέρι, βγήκε και πηγε με τους φίλους που φιλοξενούσε τότε στο ξενοδοχείο, που λέτε; Στο ποταμάκι εκεί στα Άχλα το οποίο είναι τίγκα στα δέντρα και τη σκιά. Οι άλλοι φωτογράφοι ούτε να την δουν με κυάλια δεν μπορούσαν επειδή εκείνη επέλεξε να ρθει προς το μέρος που βρισκόμουν εγώ.

Από κείνη τη φορά, και μετά τη δημοσίευση εκπλητκικών φωτογραφιών, μια μέρα στο στούντιο όπυ πάλι είχα πάει για να την φωτογραφήσω, η Ελένη Μενεγάκη, σήκωνε το τάμπλετ στο π΄ροσωπο μπροστά. Νόμιζα πως έγινε κάποια παρεξήγηση. Δεν μπορεί!

Δεν ξέρω τι είχε στοιο μυαλό της. Από τότε όμως εμφανίστηκε ένας …συνταξιούχος να κάνει τον προσωπικό της παπαράτσο, από τότε – όπως μαρτύρησε και η εκδότρια το Hello τρία χρόνια μετά και αφού έφτασαν στα δικαστήρια, η Ελένη είχε έρθει σε συμφωνίοα με τα περιοδικά. Πριν όμως, ήταν τσακωμένη και με τους δύο ομίλους. Όπότε, το να μιλά μαζί μου – προφανώς και αυτό είναι δική μου εκτίμηση- με είχε ανάγκη για να κάνω τον μάχημο παπαράτσο που κατάφερνε δήθεν παρά τη θέληση της να την φωτογραφίζει. Άρα οι υπεύθυνοι των εντύπων νόμιζαν πως την έκαναν και …κακό όταν την έβγαζαν εξώφυλλο.

Όχι, μην προτρέξετε να βγάλετε συμπεράσματα για την εξυπνάδα της. Έχω ένα σύμπλαγμα ξέρετε: ΔΕν θέλω να πιστεύω πως όσοι έχουν την διασημότητα με το μέρος τους είναι εξυπνότεροι των άλλων. Απλά έχουν στα χέρια τους την…εξουσία. Όποιος την έχει είναι και…έξυπνος στα μάτια των τρίτων.

Η Μενεγάκη είχε λοιπόν τεράστια επιρροή ως το πιο τηλεπροβεβλημένο πρόσωπο. Επόμενο ήταν να αισθάνονατι και κολακευμένοι όσοι – εκτός από μένα – μιλούσαν μαζί της. Να η …εξυπνάδα που λέγαμε!

Πάμε τώρα σ΄ένα παράδειγμα αυτής της σχέσης με τα μίντια:

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε για την εικόνα της και γι αυτό ήθελε τους παπαράτσι στην Άνδρο. Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα!

Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Της έκανε νόημα αυστηρά, να πάει προς το μέρος του. Τον υπάκουσε αμέσως! Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Εκείνος όρθιος με σταυρωμένα χέρια με σηκωμένους ώμους της μιλούσε χωρίς να γύρει προς το μέρος της.

Περίμενε με το σώμα του να μαρτυρά τα νεύρα του, μέχρι η Ελένη να ντυθεί. Εκείνη ξέρονατς πως ο φακός είναι στα λίγα μέτρα και φωτογραφίζει, προσπαθούσε να τον καρμάρει, παρά όμως και την αγκαλιά που του έκανε καθαρά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, εκείνος δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει στάση. Μεσ στα νεύρα την πήρε από το χέρι και χάθηκαν στα ενδότερα…

σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner