Ούμα Θέρμαν για Γουάινστιν: Χαμός στο ίσιωμα!

0

H ηθοποιός Ούμα Θέρμαν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κόκκινο χαλί ρωτήθηκε για το γιγαντιαίο σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν και οι δηλώσεις της προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά αλλά και συζητήσεις.

Η Θέρμαν ρωτήθηκε για την πλημμύρα των καταγγελιών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων κατά διαφόρων ανδρών στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Η απάντησή της ήταν η εξής: «Δεν έχω να πω το παραμικρό γιατί δεν είμαι παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με θυμό, συνήθως μετά λυπάμαι για τον τρόπο που εκφράστηκα»,

«Έτσι, περιμένω να αισθανθώ λιγότερο θυμωμένη… και όταν είμαι έτοιμη, θα πω όσα πρέπει να πω», δήλωσε η Θέρμαν.

H απάντηση αυτή έδωσε το έναυσμα για να θεωρηθεί πως και αυτή έπεσε θέμα του Γουάινστιν ή κάποιου άλλου υψηλόβαθμου στελέχους της βιομηχανίας.

Η Θέρμαν συνεργάστηκε με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν – ο οποίος πλέον κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές παρενόχληση από περισσότερες από 90 γυναίκες – σε διάφορες ταινίες, όπως το «Kill Bill» και το «Pulp Fiction».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com