Hit enter after type your search item

Τ' ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ! Τι ΚΕΡΔΙΣΕ η Ράντου που βγήκε και κείνη με ΜΠΙΚΙΝΙ;

/
/
img

Στραβά μάλλον αντιλαμβανόμαστε τις εικόνες που βλέπουμε εμείς στο freegossip. Είμαστε πολύ παράξενοι;

Η Ελένη Ράντου αποφάσισε να βγάλει και κείνη στα σόσιαλ μία φωτογραφία της με μπικίνι. Κάποια ανάγκη θα της κάλυπτε για να το κάνει. Κάτι της άρεσε και το αποφάσισε. Πειράζει τώρα που έχοντας εμείς οι ανυποψίαστοι “σερφερς’ του διαδικτύου τέτοια ερεθίσματα, θέτουμε και τις ανάλογες ερωτήσεις;
Διαβάστε ακόμα: Μαρκουλάκης: Έχω ΠΗΞΕΙ στις ΒΛΑΚΕΙΕΣ και στις ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ
Μία συνέντευξη στην οποία αντιλαμβανόμαστε το «βάθος» του ηθοποιού το οποίο ο ίδιος αναλύει, ξεχωρίζοντας τους…βαθείς από τους ελαφρούς, διαβάσαμε στο down town.
O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αυτή τη φορά εξήγησε για ποιο λόγο δεν απαντάει σε πικάντικες ερωτήσεις.
Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως ακόμη και όταν πηγαίνει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προσπαθεί η συζήτηση να είναι σοβαρή.
Γιατί στις συνεντεύξεις σου αποφεύγεις τις πιο juicy ερωτήσεις;
Επειδή οι ερωτήσεις που είναι ας πούμε «πικάντικες» αποτελούν τον απόλυτο ορισμό της ασημαντότητας. Εάν υπάρχει κάποιος λόγος να μιλάω εγώ μαζί σου και αυτό να το διαβάσει κάποιος, θα είναι όχι επειδή είμαι σοβαρός ή σοβαροφανής. Απλώς θεωρώ πως είναι πολύτιμος ο χρόνος του αναγνώστη.
Δεν θέλω από μένα να ακούνε βλακείες, γιατί κι εγώ δεν θέλω να ακούω βλακείες και ασημαντότη­τες από άλλους.
Έχω πήξει. Πάντα υπάρχει στη ζωή η ασημαντότητα, και είναι ωραία. Και εγώ είμαι άνθρωπος πολύ ελαφρύς στην κανονι­κή μου ζωή, με πολλή διάθεση για γέλιο, για χαρά, για ελαφρότητα, αλλά με ένα όριο.
Ακόμα και στη Μενεγάκη, που πάντα πάω στην αρχή της σεζόν και είναι μια «ελαφριά» εκπομπή, η συζήτηση που προσπαθώ να κάνω είναι σχετικά σοβαρή. Καταλαβαίνω στο μυαλό μου ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα ο Φοίβος Δεληβοριάς με την Πάολα, αλλά έχουμε κάνει μια λάθος σύνδεση και σύγκριση, στην οποία δεν υπάρχει ένας τρόπος να υπάρχεις, χωρίς καμιά χαρά και καμιά εξωστρέφεια.
Και είναι μεγάλο λάθος να εκχωρήσεις τη βαθύτητα στους βαθείς και την ελαφρότητα στους ελαφρούς. Κάποιος που είναι πραγματικά βαθύς απο­λαμβάνει το να είναι ελαφρύς ταυτοχρόνως. Γελάω όταν βλέπω τις φωτογραφίες αυτών που πιστεύουν στη σημαντικότητα και στο βάθος του έργου τους.
Ποζά­ρουν αγέλαστοι, σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με ένα τσιγάρο στα ακροδάχτυλα, κοιτάνε με περισπούδαστο ύφος το ταβάνι και υπάρχουν σαν τοτέμ.

6 Comments

  1. Μια φωτογραφία από τις διακοπές της έβγαλε η γυναίκα, ούτε μαγιό διαφήμισε, ούτε παντούφλες, ούτε αντιηλιακα. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα νομίζω….

  2. Κ πως να πάει για μπάνιο δηλαδή? Μια χαρά είναι η γυναίκα καλά κάνει! Μόνο τα γυαλιά να καθαρίσει λίγο κ να κάθετε στην πετσέτα….

    • Δε νομίζω ότι εννοεί το μαγιω. Μάλλον αναρωτιέται γιατί η Ράντου με την καριέρα που έχει πίσω της ένιωσε την ανάγκη να ανεβάσει μια τέτοια φωτογραφία όπως ανεβάζουν χιλιάδες άλλες . Προσωπικά συμφωνώ.

    • Είναι ωραίο να νιώθεις όμορφα για εσένα ειδικά αν έχει περάσει μια περίοδος που είχες παραμελήσει την εξωτερική σου εμφάνιση… Χαίρομαι γι αυτήν γιατί εκτός από ηθοποιός είναι και άνθρωπος.

  3. Η θεία Ελένη από το χωριό, είχε κάτι χρόνια να πάει μπάνιο κι έβγαλε αναμνηστική.Κάπου εκεί είναι και τα ταπεράκια της.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :