Τα άνθη του…κακού στην τηλεθέαση Σκορδά και Λιάγκα: Μάζεψαν τα…ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ στον Γιώργο! Η Φαίη αλλού πατά αλλού βρίσκεται!…

Τα άνθη του…κακού στην τηλεθέαση Σκορδά και Λιάγκα: Μάζεψαν τα…ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ στον Γιώργο! Η Φαίη αλλού πατά αλλού βρίσκεται!… Τι περίμενες; Το “ρεπορτάζ”; Ποιο ρεπορτάζ Τι σημαίνει πως …το ρεπορτάζ το λέει. Πλάκα μας κάνει η Φαίη; Μπορείς να λες σε κάποιον σαν απάντηση όταν σου καταγγέλει αναλήθεια; Το…ρεπορτάζ, όπως είπε χθες η Φαίη στην Ανθή Σαλαγκούδη την ..καίει την Φαίη. Διότι δεν είχε κανένα στοιχείο ν’ αντιπαραβάλει στα παράπονα της Σαλαγκούδη.

Πήγε να το παίξει μάχιμη ρεπόρτερ και δεν κατάλαβαίνε πως εκείνη την στιγμή έβγαζε κακία. Ένα αυτό. Δεύτερον, φέρνει τον άλλο σε δύσκολη θέση…και δεν μας αρέσει να βλέπουμε μια γυναίκα πρωί – πρωί να προσπαθεί να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση.

Χθες βέβαια την…έπαθε η Φαίη. Η Ανθή Σαλαγκούδη εξέθεσε την Φαίη Σκορδά στον απόλυτο βαθμό.

Από την Φαίη Σκορδά μέχρι την…Ρίτα Γουίσον! Ποιοι διάσημοι ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ από τον Κορονοϊό!!!

Στα παράπονα που της έκανε για όσα είπαν εν την απουσία της στον αέρα και τα κατήγγειλε ώς ψευδή, η Φαίη δεν είχε τι να πει. Και όχι μόνο δεν είχε τι να πει! “Έσκουζε” λέοντας πως δεν τα είπε εκείνη λες κια δεν έχει εκείνη την ευθύνη της εκπομπής. Χρησιμοποίησε σαν επιχείρημα πως τα…έλεγε το…ρεπορτάζ.

Κέρδιζε χρόνο αλλά όχι εντυπώσεις, με το να δίνει άστοχες απαντήσεις οι οποίες φυσικά εξέθεταν ακόμα περισσότερο την δύσκολη θέση της. Δύσκολη, επειδή, δεν είχε ν’ αντιπαραθέσει κάποιο στοιχείο.

Μέχρι που “μάλωσε” την Ανθή γιατί προτίμησε να πάει και να κάνει παράπονα στην δική της εκπομπή και όχι στις άλλες. Καικει ακόμα, δεν είχε να πει σε ποιες εκπομπές ακούστηκαν παρόμοιοι ισχυρισμοί για τους γονείς της Ανθής.

Για τίποτα, μα για τίποτα δεν είχε η Φαίη Σκορδά ν’ αντιπαραθέσει κάτι στην Ανθή Σαλαγκούδη Η οποία μάλιστα παρέμεινε χαλαρή, με χαμηλή φωνή αλλά σίγουρη όση ώρα η Φαίη θύμωνε και έχανε την ψυχραιμία της!

“Στην Μενεγάκη έκανα σπουδές και στη Σκορδά πρακτική”

Σε ότι αφορά “στα χαλινάρια” που γράψαμε στον τίτλο, εδώ δεν χρειάζεται το…ρεπορταζ της Φαίης.

 

Είναι πολύ ξεκάθαρο πως μετά τα λάθη να κράξει λάθος άτομα την λάθος στιγμή, ο ταλαντούχος παρουσιαστής, δεν είναι, και δεν μας φαίνεται να μπορεί να δέιξει ούτε ανετος, ούτε ελεύθερος να πει όσα θέλει. Αυτό στερεί αυθορμητιμσό κυρίως και όχι την ανάγκη του κοινού να τον βλέπει να σχολιάζει.

Μοιραία, απέχει η εκπομπή από εκείνη που έκαναν μαζί πριν χωρίσουν ως ζευγάρι..

Βαδίζουμε προς τα μέσα της άνοιξης και οι μάχες που δίνουν για την πρωτιά στην τηλεθέαση οι πρωινές εκπομπές, είναι κάτι παραπάνω από σφοδρές. Με τους μονομάχους να εναλλάσσονται σχεδόν καθημερινά, ως προς την κατάκτηση της κορυφής, ένας από αυτούς που καταφέρνει συχνά τελευταία να την κατακτά, είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

“Στην Μενεγάκη έκανα σπουδές και στη Σκορδά πρακτική”

Στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής εβδομάδας, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open σημείωσε ποσοστό 16,8% στο δυναμικό κοινό και ακολούθησαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με 14,9% και η Κατερίνα Καραβάτου με 14,1%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά
ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! 16,8%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,9%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 14,1%
LOVE IT 12,4%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9,5%
T-LIVE 8,2%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 7,8%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 7,2%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5,6%

Από την Φαίη Σκορδά μέχρι την…Ρίτα Γουίσον! Ποιοι διάσημοι ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ από τον Κορονοϊό!!!

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 18,2%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! 16,8%
LOVE IT 15,2%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 14,3%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13,1%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 12,5%
T-LIVE 9,2%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 8,5%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 7,5%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 4,4%

‘Αρπάχτηκαν’ Σκορδά και Σαλαγκούδη: ‘Μου κάνεις προσωπική επίθεση’

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: