Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR Lifestyle news

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Τα έχει…μαζεμένα στον Άγγελο Λάτσιο: Ο εθισμός που έφερε σε απόγνωση την Ελένη Μενεγάκη! Δες το πρωτοσέλιδο! Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Άγγελος της ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει τατουάζ μανίκι και οι δυο τους τσακώθηκαν άηρια. Οι φωνές της έφτασαν από τα Μελίσσια μέχρι… την Νέα Πεντέλη, αλλά ο Λάτσιος έμοιαζε αμετανόητος, αφού είναι ενήλικος και μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή του, όπως νομίζει εκείνος, έχοντας πάρει και την απόφαση να κάνει αλλαγή ζωής.

Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο μια λαμπερή παρουσιάστρια, αλλά και μια μοντέρνα γυναίκα και μητέρα, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στα παιδιά της να διαχειρίζονται καταστάσεις στη ζωή τους όπως αυτά νομίζουν, ανάλογα με την ηλικία καθενός.

Υπάρχουν και στιγμές, όμως, όπου δεν μπορεί να μην αντιδράσει, με τον Άγγελο Λάτσιο ορισμένες φορές να της προκαλεί θυμηδία. Η παρουσιάστρια, όσο άνετη κι αν είναι, δεν μπορεί να μην εκφράσει την αντίθεσή της, όταν διαφωνεί με κάποια συνήθειά του και μια εξ αυτών αφορά έναν εθισμό του.

Ως προς τον εθισμό αυτόν, πρόκειται για τη λατρεία του στα τατουάζ. Η Μενεγάκη είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα, που μπορεί αυτά να προκαλέσουν σε υπερβολική χρήση, και σε μια ανακοίνωση του γιου της «ξέσπασε».

Η απόφαση του Άγγελου που την έκανε έξαλλη

Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Όταν τον βλέπω, βλέπω τον πατέρα του» Κατασταλτικό βίντεο!

Μενεγάκη εθισμός άγγελου λάτσιου yes magazine

Η Ελένη έφτασε σε σημείο να μιλήσει στον Γιάννη Λάτσιο, παρακαλώντας τον να μιλήσει κι αυτός στον Άγγελο, τονίζοντας πως δε θέλει να τον βλέπει να «σημαδεύει» όλο του το σώμα. Ο Γιάννης την καθησύχασε, από την πλευρά του, υπενθυμίζοντας πως είναι ακόμη νέος και μπορεί να κάνει… τις τρέλες του, αλλά υποσχόμενος πως θα του μιλήσει.

 

Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Όταν τον βλέπω, βλέπω τον πατέρα του» Κατασταλτικό βίντεο! «Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε “πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;” και της απαντούσα “βλέπεις με τα ίδια μάτια;”. Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι “Λάτσιος” και τους απαντούσα “είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη”; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη περιπέτεια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, και τα σημάδια που είχε στο σώμα του για έναν χρόνο! Τι απέγινε με το δηλητήριο…

Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Όταν τον βλέπω, βλέπω τον πατέρα του» Κατασταλτικό βίντεο!

Για τις ομοιότητες που έχουν μερικά παιδιά της ελληνικής σόουμπιζ με τους γονείς του συζήτησε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, στη σημερινή εκπομπή.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι “βλέπω τα χείλη της Ελένης”, “βλέπω το σουλούπι του Γιάννη”. Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με την Καίτη Γαρμπή το περασμένο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια του «Ελένη» αποκάλυψε on air ότι της ζήτησε… συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, κάτι που κατέληξε πως δεν ισχύει.

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την ομοιότητα που έχει με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι “βλέπω τα χείλη της Ελένης”, “βλέπω το σουλούπι του Γιάννη”. Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».

 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη περιπέτεια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, και τα σημάδια που είχε στο σώμα του για έναν χρόνο! Τι απέγινε με το δηλητήριο… “Ξαφνικά εκεί που κολύμπαγε το παιδάκι άρχιζε να ουρλιάζει πολύ έντονα. Ουρλιαχτά! Εκεί τότε μας έβαλαν ξύδι. Νερό-ξυδο. Χλιαρό νερό και έριξαν μέσα ξύδι. Ήταν πολύ μικρό το παιδί και δεν ξέραμε αν ήταν αλλεργικό. Και εγώ είχα ακουμπήσει.” Μία άγνωστη περιπέτεια του γιου της αποκάλυψε σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις μωβ μέδουσες που έχουν εξαπλωθεί φέτος σε όλες τις παραλίες της Ελλάδας, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ένα ατύχημα που είχε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, όταν ήταν 3 ή 4 ετών.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega είπε πως πολλά χρόνια πριν, σε ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό, κάποια μέδουσα τσίμπησε τον Άγγελο αφήνοντας του σημάδια για έναν ολόκληρο χρόνο.

“Εμένα που είχε τσιμπήσει τον γιο μου όταν ήταν πολύ μικρούλης σε ένα ταξίδι μας στο εξωτερικό. Με τα πλοκαμάκια πάνω στο κορμί του. Φαντάσου τώρα τι μέδουσα ήταν. Δεν έβγαιναν. Ξαφνικά εκεί που κολύμπαγε το παιδάκι άρχιζε να ουρλιάζει πολύ έντονα. Ουρλιαχτά! Εκεί τότε μας έβαλαν ξύδι.

Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη περιπέτεια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, και τα σημάδια που είχε στο σώμα του για έναν χρόνο! Τι απέγινε με το δηλητήριο...

Νερό-ξυδο. Χλιαρό νερό και έριξαν μέσα ξύδι. Ήταν πολύ μικρό το παιδί και δεν ξέραμε αν ήταν αλλεργικό. Και εγώ είχα ακουμπήσει. Τα σημάδια πέρασε ένας χρόνος για να φύγουν από το κορμί του Άγγελου που ήταν τότε 3-4 ετών. Ένας χρόνος. Αφού έλεγα δε θα φύγουν ποτέ τα σημάδια. Να προσέχετε γενικώς”.
Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι χαραμοφάης: Αυτή τη δουλειά κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος! Δες τι έγινε!… Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του. Το όνομα του Άγγελου Λάτσιου πλέον συζητιέται πολύ στον χώρο της showbiz μιας και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει εξελιχθεί σε celebrity ειδικά μετά την σχέση του με την Γαία Μερκούρη. Με τι ασχολείται όμως ο γιος της διάσημης παρουσιάστριας;

Ελένη Μενεγάκη Copy the Look

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα. Παράλληλα, δείτε τι είπε η Δωροθέα Μερκούρη για τη σχέση της κόρης της.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Μενεγάκη πρώτος ΓΑΜΟΣ και πρώην σύζυγος ΣΗΜΕΡΑ

Κούκλος ο πεθερός του Άγγελου Λάτσιου – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Γαίας Μερκούρη
Η Γαία Μερκούρη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταιών μηνών λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου.

Η ίδια, ωστόσο, είναι κόρη επίσης δύο γνωστών προσώπων, της Δωροθέας Μερκούρη και του Ολλανδού κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για τον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες, την Ηλέκτρα και τη Γαία. Με την ευκαιρία, δείτε και τις δύο αδερφές μαζί.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα».

Ο Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ είναι κομμωτής στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά και έχει επιμεληθεί τα looks διασήμων μοντέλων, μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος κούρεψε και τον Άγγελο Λάτσιο, γεγονός που απαθανάτισε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :