Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τα λεφτά πάνε στη Ζέτα Μακρυπούλια! Έτσι ΚΕΡΔΙΣΕ το…ΤΖΑΚ ΠΟΤ η παρουσιάστρια Τι κρύβεται πίσω από την πώληση της εντυπωσιακής βίλας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια; Σύμφωνα με το Ciao, τα νυχτερινά κέντρα μείωσαν κατά πολύ τις μέρες λειτουργίας τους, με αποτέλεσμα όλοι οι τραγουδιστές, όπως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να δει τα έσοδα του να μειώνονται κατακόρυφα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Ζέτα Μακρυποΰλια, μιας και τα σίριαλ περιορίστηκαν ενώ οι εκπομπές μείωσαν το μπάτζετ τους.

Ζέτα Μακρυπούλια

Τα φερε έτσι η τύχη που ενώ έχασε την δυνατότητα να χαρεί περιουσία ολόκληρη, τελικά όχι μόνο δεν της έλλειψε κάτι, αλλά βρήκε μπροστά της, πολλά περισσότερα χρήματα. Ένα σπίτι αξίας 500 χιλιάδων για παράδειγμα.

Και λίγα λέμε αφού είναι τεράστιο και σε τρομερή περοχή! Για να δούμε όμως τι συνέβει! Μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη υπήρξαν δεν μπορούσε να χαρεί πια τα δύο υπέροχα σπίτια που ζούσαν μαζί επί 12 χρόνια!

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Με τον συζυγό μου…”

Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να αναζητήσει νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Η χαριστική βολή μάλιστα ήρθε εξαιτίας του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο.

Ο Μιχάλης μάλιστα είχε περιγράψει την οικονομική καταστροφή που δέχθηκε τότε εκείνος και η οικογένεια του.

«Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι, προσωπικά αισθανόμαστε προδομένοι και αδικημένοι. Ως καλοί Κύπριοι εμπιστευόμαστε τον τόπο μας. Όλοι οι Κύπριοι, λίγο ή πολύ έχασαν κάτι. Έχασαν την περηφάνια τους, την εμπιστοσύνη τους, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατοί και θ’ αντέξουν!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, ξεπερνώντας έναν χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ύστερα από 12 χρόνια κοινής συνύπαρξης. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα η ίδια φαίνεται πως έχει βρει το μέρος, που θα τη στεγάσει ύστερα από το δυσάρεστο γεγονός.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχθηκε, άλλωστε, πως το καλοκαίρι της ήταν ξεχωριστό, αλλά η ζωή, όπως λένε, συνεχίζεται. Στα επαγγελματικά της, άλλωστε, είναι καταξιωμένη και στις δύο ιδιότητες, με το «Ρουκ Ζουκ» ειδικά να κάνει μεγάλη εντύπωση, όντας στην πέμπτη του σεζόν.

Ο Αντώνης Ρέμος για την ΠΡΩΗΝ του Ζέτα Μακρυπούλια

Όπως ακούστηκε μετά την εξέλιξη αυτή, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο εν λόγω σπίτι και τα όνειρα τους, έμειναν… όνειρα. Βέβαια ελπίζουν πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα προβούν ξανά σε μια αντίστοιχη επένδυση.

Δείτε ακόμα το σπίτι που δεν πρόλαβαν να χαρούν ποτέ!

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Έτσι “ΕΧΑΣΑΝ” το σπίτι τους!!! Είναι από τις λίγες φορές που δειν χρειαζόταν να είσαι μάντης για να καταλάβει τι πήγε ανάποδα. «Γιατί δεν ολοκληρώθηκε η βίλα τους;», «Τι κρύβεται πίσω από αυτό;», ήταν μερικά μόνο από τα ερωτήματα που ακούγονταν στα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz. Αν και το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ήταν κοινό μυστικό πως ονειρεύ-ονταν να δημιουργήσουν την εξοχική τους κατοικία στη βόρεια Εύβοια.

PAPARAZZI ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΟΙ ΠΙΟ IN LOVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!!

Θα έμεναν εκεί! Η προσμονή τους ήταν τόσο μεγάλη που μετρούσαν αντίστροφα για τη στιγμή που όλα θα ήταν έτοιμα να μείνουν εκεί. Ξαφνικά όμως, οι εργασίες σταμάτησαν και τα σχέδια τους ναυάγησαν. Αιτία δεν ήταν άλλη από την οικονομική κρίση που χτύπησε την Ελλάδα και φυσικά τη showbiz.

Όλα πήγαν ανάποδα!Τα νυχτερινά κέντρα μείωσαν κατά πολύ τις μέρες λειτουργίας τους, με αποτέλεσμα όλοι οι τραγουδιστές, όπως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να δει τα έσοδα του να μειώνονται κατακόρυφα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Ζέτα Μακρυποΰλια, μιας και τα σίριαλ περιορίστηκαν ενώ οι εκπομπές μείωσαν το μπάτζετ τους.

Απίστευτο! ΚΕΡΔΙΣΕ το ΤΖΟΚΕΡ η Ζέτα Μακρυπούλια! Πόσα ΠΗΡΕ!
Απίστευτο! ΚΕΡΔΙΣΕ το ΤΖΟΚΕΡ η Ζέτα Μακρυπούλια! Πόσα ΠΗΡΕ!

Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να αναζητήσει νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Η χαριστική βολή μάλιστα ήρθε εξαιτίας του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο. Ο Μιχάλης μάλιστα είχε περιγράψει την οικονομική καταστροφή που δέχθηκε τότε εκείνος και η οικογένεια του.

Παπαράτσι: Χατζηγιάννης Μακρυπούλια: Το σούπερ μάρκετ, το αέρινο μάξι φόρεμα η αγκαλιά

«Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι, προσωπικά αισθανόμαστε προδομένοι και αδικημένοι. Ως καλοί Κύπριοι εμπιστευόμαστε τον τόπο μας. Όλοι οι Κύπριοι, λίγο ή πολύ έχασαν κάτι. Έχασαν την περηφάνια τους, την εμπιστοσύνη τους, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατοί και θ’ αντέξουν!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως ακούστηκε μετά την εξέλιξη αυτή, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο εν λόγω σπίτι και τα όνειρα τους, έμειναν… όνειρα. Βέβαια ελπίζουν πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα προβούν ξανά σε μια αντίστοιχη επένδυση.

Διαβάστε ακόμα:

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Δείτε το μαγικό ΣΠΙΤΙ στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ! Πραγματικά χαμένο στον παράδεισο όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες του σπιτιού που έμεινε στα θεμέλια που λενε!Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαγικό σπιτι στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ! Στα μπετά φαίνεται πως έχει μείνει η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στη βόρεια Εύβοια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του “κουρέματος” των καταθέσεων στην Κύπρο.

Που βρίσκεται η φωλιά τους και ποια είναι η τύχη της ως τώρα!

Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” το διάσημο ζευγάρι που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές την Εύβοια και είχε μείνει στο σπίτι ενός καλού φίλου του Μιχάλη, μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας.
Πότε; Μαφυσικά…“Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Τελικά, αφού βρήκαν το χώρο, έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από 2 περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν “παγώσει” όλες οι εργασίες.

spiti

spitii

Είστε λάτρεις της minimal διακόσμησης; Αν ναι, τότε η Ζέτα Μακρυπούλια σας έχει μερικά tips, καθώς μας δείχνει το υπέροχο σπίτι της με τις έντονες “πινελιές”, που σίγουρα θα ερωτευτείτε!

Ως λάτρης των social media, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, υπάρχουν και αρκετές φωτογραφίες που μπορείτε να “χρησιμοποιήσετε” ως πηγή έμπνευσης για την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Δείτε το υπέροχο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είναι φαν της minimal διακόσμησης, ωστόσο δεν λέει “όχι” και σε μερικά έντονα διακοσμητικά, ώστε να “σπάσει” την μονοτονία.

Λίγα λόγια για την Ζέτα Μακρυπούλια
Η ηλικία που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια είναι 43 ετών.
Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 31 Ιουλίου 1978.
Η ίδια, είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.
Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

Ένα χρόνο αργότερα, η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά». Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Ζέτα Μακρυπούλια διαβάστε εδώ, όλα όσα δεν γνωρίζατε για αυτήν.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner